Home » Life & Style » Știri mondene » Angelina Jolie, declarații după divorțul de actorul Brad Pitt

Angelina Jolie, declarații după divorțul de actorul Brad Pitt

Sebastian Rotaru / 20.02.2017, 16:20
Angelina Jolie, declarații după divorțul de actorul Brad Pitt

Angelina Jolie a vorbit public pentru prima dată despre divorțul său de Brad Pitt, afirmând că ei vor „rămâne mereu o familie”.

Actrița și producătoare Angelina Jolie a spus că s-a despărțit de soțul ei după doi ani de căsătorie, care au reprezentat „o perioadă dificilă” pentru ea, informează Telegraph.

„Vom trece prin această perioadă și să sperăm că vom fi o familie puternică”, a spus Angelina.

Custodia unică a celor șase copiii ai acestora i-a fost dată Angelinei Jolie, în urma deciziei de divorț de anul trecut. Ea a fost întrebată cum se descurcă în această perioadă dificilă și a spus că „foarte, foarte mulți oameni se află în această situație. Toată familia mea, cu toții suntem într-o perioadă dificilă”.

„Concentrarea mea sunt copiii, copiii noștri. Așa cum am mai spus, noi suntem și vom fi mereu o familie. Mă confrunt cu a găsi o cale prin care să asigur că asta ne face mai puternici și mai apropiați”, a adăugat Jolie.

Întrebată ce vrea să facă în momentul în care se ridică dimineața din pat, ea a spus, cu un zâmbet pe buze, „fac față zilei, au fost câteva luni foarte dificile”.

Angelina a acordat interviul înainte de premiera filmului său, First They Killed My Father, care prezintă povestea genocidului din Cambodgia. Angelina Jolie spera ca filmul să educe lumea în legătură cu brutalitatea și asă pună în lumină situația tinerilor aflați în zonele de război din zilele noastre.

Angelina Jolie și Brad Pitt (Brangelina) au fost împreună din anul 2004, dar s-au căsătorit abia în 2014. Când a intentat divorțul, actrița a cerut custodia deplină a copiilor și i-a spus judecătorului să-l lase pe Brad să-i viziteze, fără ca acesta să plătească pensie alimentară.

„Ea nu dorește ca Brad să aibă custodia fizică împărțită” a copiilor, ci doar „custodia legală partajată”, a declarat, la momentul izbucnirii divorțului, o sursă apropiată familiei.