Home » Life & Style » Știri mondene » Câți bani face Dorian Popa doar din Youtube și Instagram. Astea sunt sumele pe o lună

Câți bani face Dorian Popa doar din Youtube și Instagram. Astea sunt sumele pe o lună

Manolică Anca / 20.07.2021, 11:58
Câți bani face Dorian Popa doar din Youtube și Instagram. Astea sunt sumele pe o lună

Dorian Popa are un succes imens în mediul online, ajungând să fie unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri de la noi. Iată câți bani face Dorian Popa doar din Youtube și Instagram. La aceste sume colosale se mai adaugă și câștigurile câinelui său Cheluțu.

Câți bani face Dorian Popa din Youtube și Instagram

În perioada pandemiei, artiștii din lumea întreagă au fost puși într-o postură extrem de incertă. În timp ce unii s-au bucurat de decizia de a investi de-a lungul timpului în alte afaceri din alte domenii, alții s-au axat pe mediul online, unde au câștigat bani din diferite reclame, din rețelele de socializare sau diverse ale proiecte.

În cea de-a doua categorie se înscrie și Dorian Popa, care a cunoscut un succes imens de când a decis să se apuce de vloguri. Artistul postează fel și fel de videouri în care le arată tuturor trucuri utile, în care prepară mâncăruri în câțiva pași simpli, în care încântă ochii pasionaților de mașini cu diferite exponate superbe și le dă mai multe detalii despre cum ar trebui acestea îngrijite.

Așadar, Dorian Popa a profitat de perioada în care nu a avut concerte și s-a pus serios pe munca din mediul online. Iar rezultatele nu au întârziat să apară, pentru că sumele care îi intră lunar în portofel sunt colosale. Numai din YouTube și Instagram câștigă zeci de mii de euro în fiecare lună. În plus, a început să câștige popularitate și pe TikTok, primind oferte și în această zonă.

Un giveaway pe Instagramul lui Dorian Popa este plătit regește

O singură postare pe Instagram, în care apare un produs, îi aduce un câștig de 3.000 de euro, în timp ce un filmuleț este remunerat cu sume între 4.500 și 5.000 de euro. Pentru giveaway-urile pe care le organizează pe pagina lui câștigă cel mai mult: între 5.000 și 10.000 de euro plătește un brand care vrea să se asocieze într-un concurs cu Dorian. Un instastory costă 1.500 de euro, în timp ce promovarea unui produs printr-o postare pe Facebook este plătită cel mai puțin: cu 1.000 de euro. Și din Tik Tok au început să câștige bani, în jur de 2.000-3.000 de euro, potrivit click.ro.

Până în prezent, el a adunat 2,03 milioane de abonați pe canalul său de Youtube, fiind unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri de la noi. Invitat în a doua ediție a prodcastului „Acasă la Cătălin Măruță”, Dorian Popa a acceptat provocarea de a răspunde la o serie de întrebări. Bineînțeles că nu a lipsit și cea pe care toată lumea și-o pune: Câți bani face Dorian Popa din Youtube și Instagram?

„Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe Youtube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar Youtube-ul e viața mea. Trebuie să fiu cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe Youtube”, a declarat acesta.

Dorian Popa și Cheluțu
Dorian Popa și Cheluțu

Câți bani i-a adus Cheluțu în portofel

Nu doar artistul câștigă o mulțime de bani de pe urma vlogurilor sale. Și cățelul Cheluțu a devenit vedetă, după ce Dorian a lansat piesa „Înoată Cheluțu”. Această melodie a depășit 21 milioane de vizualizari pe Youtube în doar câteva luni. În ceea ce privește câștigurile pe care patrupedul le-a obținut, suma te va lăsa mască. A reușit să câștige până acum nu mai puțin de 150.000 de euro.

„Mi-e frică să nu mi-l fure cineva , să nu pățesc ca Lady Gaga . Eu sunt bodyguardul lui. A câștigat 150.000 de euro până acum. Chelutzu e prințul casei, are halat Versace (…)

Doamne-Doamne a avut un plan excepțional pentru Cheluțu și l-a făcut din cerșetor prinț. L-am adoptat pe Cheluțu fără niciun gând de a-l aduce în mediul online. Nici măcar o frântura de idee nu am avut în cap să fac din el persoană publică. Se pare, însa, că Doamne-Doamne a vrut ca voi să-l iubiti”, a povestit, în urmă cu ceva timp, Dorian Popa.