Home » Life & Style » Câți bani a câștigat Dorian Popa, după ce l-a făcut vedetă pe Chelutu pe Youtube. Artistul a făcut publică suma

Câți bani a câștigat Dorian Popa, după ce l-a făcut vedetă pe Chelutu pe Youtube. Artistul a făcut publică suma

Stan Nicu / 26.01.2021, 19:32

S-a aflat câți bani a câștigat Dorian Popa, după ce l-a făcut vedetă pe Chelutu pe Youtube. Artistul a făcut publică suma care i-a intrat în buzunar de pe urma cățelușului său. Suma este una fabuloasă.

Câți bani i-a băgat Cheluțu lui Dorian Popa în buzunar. Suma este una fabuloasă

Este incredibil câți bani a câștigat Dorian Popa, după ce l-a făcut vedetă pe Chelutu, cățelul său, pe Youtube. Artistul a făcut publică suma care i-a intrat în conturi.

Cântărețul Dorian Popa a făcut dezvăluiri incendiare în ultimul său vlog.
Acesta a răspuns unor întrebări ale prietenilor să virtuali pe contul sau de Youtube. Dorian Popa a fost întrebat dacă și-ar vinde cățelul, pe Cheluțu,  pentru 10.000 de dolari, iar Dorian Popa le-a  mărturisit prietenilor de pe rețeaua de socializare câți bani a câștigat de pe urma celebrului cățel.

Doamane-Doamne, plan special pentru Cheluțu

Doamne-Doamne a avut un plan exceptional pentru Chelutu si l-a facut din cersetor print. L-am adoptat pe Chelutu fara niciun gand de a-l aduce in mediul online. Nici macar o frantura de idee nu am avut in cap sa fac din el persoana publica.

Se pare, insa, ca Doamne-Doamne a vrut ca voi sa-l iubiti, dar eu va pot marturisi ca a depasit din punct de vedere contractual de foarte mult timp suma de 100.000 de dolari, asa ca as fi in pierdere daca l-as vinde pentru atat„, a dezvăluit Dorian Popa.

Cum face Dorian Popa bani pe internet

Câinele Cheluțu a devenit vedetă după ce Dorian Popa a lansat piesa ”Înoată Cheluțu”, melodie care a depasit 19 milioane de vizualizari pe Youtube în doar câteva luni. Astfel, se poate vedea că artistul câștigă foarte mulți bani, chiar dacă nu mai sunt concerte din cauza pandemiei de coronavirus.

Cântăreț și fost actor în serialul ”Sacrificiul”, Dorian Popa are clipuri în care le arată tuturor trucuri utile, face de mâncare în câțiva pași simpli sau îi încântă pe pasionații de mașini cu diferite exponate superbe și detalii despre cum se îngrijesc acestea.

Câți bani face Dorian Popa într-0 lună

De asemenea, solistul a fost invitat recent într-o emisiune TV  pentru a oferi câteva informații despre social media și evoluția lui pe platformele de socializare.

Din vizualizări faci între 7 și 15.000 de dolari pe lună și dacă mai faci și publicitate bine gândită poți să te duci între 20 și 40.000 de euro pe lună, deci plus vizualizările, te duci undeva între 30 – 50.000 și dacă mai ai și contracte pe un an, cum am eu, sar de o sută lejer”, a declarat Dorian Popa. potrivit alephnews.ro

Dorian Popa, refuzat de bancă când a vrut să-și cumpere o casă

Astfel, Dorian Popa le-a dat un sfat tuturor acelora care își doresc ceva mai mult de la viață. ”Poate declanşa un trigger tuturor celor care-şi doresc mai mult de la viaţă. Eu am plecat din căminele ASE din Bucureşti.

Pentru creditul de casă nu am fost eligibil (drepturile de autor nu sunt pe perioadă nederminată). Am luptat, am muncit, am strâns din dinţi şi am ajuns aici. Spor tuturor vizionarilor”, a scris Dorian Popa pe internet.