Home » Film & Seriale » Ce filme și seriale apar pe Netflix în iulie 2021. Surpriza uriașă de pe listă

Ce filme și seriale apar pe Netflix în iulie 2021. Surpriza uriașă de pe listă

Manolică Anca / 09.06.2021, 17:25
Ce filme și seriale apar pe Netflix în iulie 2021. Surpriza uriașă de pe listă

Ce filme și seriale apar pe Netflix în iulie 2021. Se strigă din nou „acțiune” pe platoul de binging Netflix! Vara continuă să aducă noutăți în materie de filme și seriale noi, dar și continuarea sezoanelor celor mai urmărite și așteptate seriale produse de gigantul Netflix. Vezi lista cu filme Netflix Ianuarie 2021.

Ce filme și seriale apar pe Netflix în iulie 2021

Platforma de streaming Netflix continuă să îşi îmbunătăţească gama de filme şi seriale și în luna iulie. Mai jos ți-am pregătit o listă cu ce filme și seriale produse de Netflix apar în luna iulie 2021.

  • 1 iulie

Audible – Scurt documentar despre un jucător de fotbal surd care încearcă să facă față problemelor legate de familie și relații, timp în care își pregătește și jocul de retragere.

Dynasty Warriors – Domnii războiului, războinicii și oamenii de stat duc o luptă pentru supremație în această poveste fantezistă bazată pe jocurile video de succes și pe „Romance of the Three Kingdoms”.

Generația 56k S1 – serial italian care urmărește povestea unui cuplu prin două perspective: începe în epoca modemului de 56k și continuă de-a lungul următoarelor două decenii.

Young Royals S1 – Departe de obligațiile regale, un prinț are în sfârșit șansa să se descopere pe sine… dar, pe neașteptate, devine moștenitorul tronului.

  • 2 iulie

Big Timber S1 – serial canadian care ilustrează un jurnalist și echipa sa care se luptă cu elementele „brutale” din munca sa, pentru a tăia și transporta cherestea valoroasă pe Insula Vancouver.

Fear Street: 1994 – Partea 1 a trilogiei Fear Street care va veni pe Netflix pe tot parcursul lunii iulie 2021.

Haseen Dillruba – Taapsee Pannu, Vikrant Massey și Harshvardhan Rane sunt protagoniștii acestui thriller despre o femeie care se trezește implicată în uciderea propriului ei soț.

Mortel S2 – Al doilea sezon al serialului francez horror-fantasy. După ce au făcut un pact cu o creatură supranaturală, doi liceeni se trezesc cu puteri extraordinare și își unesc forțele pentru a rezolva o crimă.

The 8th Night – Cu mărgele de rugăciune într-o mână și un topor în cealaltă, un călugăr vânează un spirit vechi de milenii care posedă oameni și dezlănțuie iadul pe Pământ.

  • Ce filme și seriale apar pe Netflix în 4 iulie 2021

We the People S1 – Kenya Barris și compania de producție Obamas fac echipă pentru acest scurt serial muzical.

  • 8 iulie

Resident Evil: Infinite Darkness S1 – Serie animată bazată pe popularul serial de jocuri video Capcom, care îi va avea ca protagoniști pe Leon Kennedy și Claire Redfield.

  • 9 iulie

Atipic S4 – Când un adolescent autist decide să-și facă o iubită, dorința lui de a fi mai independent îi pune familia pe calea spre autocunoaștere. Va fi ultimul sezon al serialului.

Biohackers S2 – O studentă la medicină de la o facultate germană de top are misiunea secretă de a dezvălui complotul care leagă o dramă de familie de o profesoară de biologie vizionară.

Fear Street Part 2: 1978 – În orașul blestemat Shadyside, o crimă odioasă îl terorizează pe Camp Nightwing și transformă o vară de distracție într-o luptă groaznică pentru supraviețuire.

Virgin River S3 – În căutarea unui nou început, o asistentă medicală o ia de la capăt și se mută din Los Angeles într-un oraș din nordul statului, unde e surprinsă de ce și pe cine găsește.

  • 13 iulie

Naomi Osaka S1 – Un serial dintr-o perspectivă în care Naomi Osaka își explorează rădăcinile culturale și identitatea complexă de campioană la tenis și lider în ascensiune.

  • Ce filme și seriale apar pe Netflix în 14 iulie 2021

A Classic Horror Story – film de groază italian.

  • 16 iulie

Fear Street Partea 3: 1666 (2021) N – Ultima intrare în trilogia Fear Street care va lega povestea.

  • 17 iulie

Ali & Ratu Ratu Queens – După moartea tatălui său, un adolescent pleacă la New York, în căutarea mamei sale înstrăinate, însă găsește dragoste și apropiere în locuri neașteptate.

  • Ce filme și seriale apar pe Netflix în 21 iulie 2021

Trollhunters: Rise of the Titans – Marele final al filmului francizei Poveștile Arcadiei a lui Guillermo del Toro pe Netflix.

  • 23 iulie

Blood Red Sky – Aflată într-un avion cu tânărul ei fiu, o femeie cu o boală misterioasă dezvăluie un secret întunecat după ce niște teroriști încearcă să deturneze cursa transatlantică.

Masters of the Universe: Revelation Part 1 – Războiul pentru Eternia reîncepe cu ceea ce ar putea fi bătălia finală între He-Man și Skeletor. Un nou serial animat semnat de scenaristul și regizorul Kevin Smith.

Sky Rojo S2 – O întorsătură fatală a evenimentelor la un bordel le face pe trei femei bântuite de trecut să fugă nebunește de proxenetul lor și acoliții acestuia.

  • 29 iulie

Resort to Love – Comedie romantică produsă de Alicia Keys

  • 30 iulie

The Last Mercenary – comedie de acțiune franceză cu Jean-Claude Van Damme în rol principal.