Home » Film & Seriale » Ce filme și seriale Netflix apar în luna iunie. Trebuie să le vezi neapărat!

Ce filme și seriale Netflix apar în luna iunie. Trebuie să le vezi neapărat!

Manolică Anca / 08.06.2021, 14:07

Se strigă „acțiune” pe platoul de binging Netflix! În luna iunie te poți bucura de multe noutăți în materie de filme și seriale originale pline de acțiune, cu povești intense, care te țin în suspans. Iată ce filme și seriale Netflix apar în luna iunie. Trebuie neapărat să le vezi!

Ce filme și seriale Netflix apar în luna iunie

Platforma de streaming Netflix continuă să îşi îmbunătăţească gama de filme şi seriale și în luna iunie. Mai jos ți-am pregătit o scurtă listă cu ce filme și seriale Netflix apar în luna iunie 2021.

  • Carnaval

Povestea acestui viitor film brazilian, care va apărea pe 2 iunie, se bazează pe viața unei tinere care este influencer. Aceasta descoperă un videoclip care îi arată că iubitul său a trădat-o. După ce acesta devine viral, ea se desparte de iubitul ei și își ia prietenele într-o călătorie la carnavalul vibrant din Bahia, Brazilia, plătind totul.

  • Pretty Guardian Sailor Moon Eternal – The movie

Pretty Guardian Sailor Moon Eternal - The movie
Pretty Guardian Sailor Moon Eternal – The movie

Pretty Guardian Sailor Moon Eternal The Movie va ajunge pe Netflix pe 3 iunie. Filmul a fost lansat inițial în două părți, iar lansarea pe Netflix marchează o premieră. Este pentru prima dată când filmul se lansează în afara Japoniei, unde partea întâi a debutat în luna ianuarie.

  • Ce filme și seriale Netflix apar în luna iunie. Breaking Boundaries: The science of our planet

Filmul documentar va apărea pe 4 iunie și va urmări acțiunile lui David Attenborough și ale omul de știință Johan Rockström de examinare a prăbușirea biodiversității Pământului și modul în care această criză poate fi încă evitată.

  • Awake

Filmul Awake va fi lansat pe 9 iunie. Acesta ilustrează o societate normală, în care brusc apare ceva care schimbă radical lucrurile, în rău. Genul acela de film „apocaliptic”, în care ritmul cotidian e întrerupt subit de ceva neprevăzut și care stârnește haos și isterie. Suspansul, intriga, dar și maniera emoțională și realistă în jurul cărora e construită acțiunea ne vor captiva, fără îndoială!

  • Skater girl

Skater girl
Skater girl

Skater Girl este o poveste despre încredere, curaj și impactul profund al arderii propriei piste. Situată într-un sat îndepărtat din Rajasthan, India, filmul o urmărește pe Prerna (Rachel Saanchita Gupta în spectacolul de debut), o adolescentă locală care trăiește o viață legată de tradiție și datorie față de părinții ei. Dar când Jessica (Amy Maghera), directorul de publicitate din Londra, ajunge în sat pentru a afla mai multe despre copilăria tatălui ei târziu, Prerna și ceilalți copii din zonă sunt introduși într-o nouă aventură captivantă. Filmul se va lansa pe 11 iunie.

  • Ce filme și seriale Netflix apar în luna iunie. Fatherhood

Este facturat ca o comedie-dramă și se bazează pe memoriile din 2011 Two Kisses for Maddy: A Memoir of Loss and Love de Matthew Logelin. Kevin Hart joacă rolul lui Matthew Logelin, care are sarcina de a-și crește fiica ca tată singur, după tragica trecere a soției sale. Trailerul promite o abordare înălțătoare, emoționantă și plină de umor asupra pierderii, familiei și, în special, frumoasa legătură dintre un tată și fiica sa. Filmul va apărea pe 18 iunie.

Seriale Netflix ce apar în luna iunie 2021

  • Summertime S2

Ce filme și seriale Netflix apar în luna iunie. Summertime
Ce filme și seriale Netflix apar în luna iunie. Summertime

Summertime urmărește povestea unei fete pe nume Summer, care urăște ironic vara. E prea multă vară într-o singură frază, nu? Într-o vară frumoasă, Summer și-a găsit un loc de muncă la Grand Hotel Cesenatico și îl întâlnește pe Ale, fiul managerului hotelului. Acesta este un motociclist faimos care a luat o pauză de la curse după un accident periculos. Ale s-a îndrăgostit de Summer și încearcă să o curteze.

Dar, la fel ca anotimpurile, nici iubirea nu este tot timpul constantă, pentru că Ale se mută în Spania, pentru a se alătura unei noi echipe de curse moto. Continuarea poveștii de dragoste ale lui Ale și Summer va putea fi văzută începând din 3 iunie.

  • Ce filme și seriale Netflix apar în luna iunie. Sweet Tooth

Sweet Tooth este un serial bazat pe benzi desenate. Seria a fost creată de Jim Mickle pentru Netflix, care va avea premiera pe 4 iunie 2021. Firul epic urmărește aventura primejdioasă prin lumea postapocaliptică a unui băiat adorabil, jumătate cerb, jumătate om, care caută un nou început alături de morocănosul său protector.

  • Lupin S2

Înserial, actorul francez Omar Sy îl interpretează pe Assane Diop, un hoț din zilele noastre, care își modelează viața după simbolul lui Maurice Leblanc. Găsit în cărțile scrise la începutul secolului al XX-lea , gândiți-vă la Lupin ca la echivalentul lui Sherlock Holmes în ceea ce privește proeminența culturală, dacă nu alinierea morală. Când apar noi informații despre moartea tatălui lui Assane în închisoare – și cum, cu puțin timp înainte, a fost încadrat de puternicul său angajator, Hubert Pellegrini – Assane își folosește abilitățile pentru a se răzbuna. Noi episoare se vor lansa începând din 11 iunie.

  • Ce filme și seriale Netflix apar în luna iunie. Elite S4

Élite
Elite

Serialul spaniol de succes va reveni cu un al patrulea sezon pe 18 iunie. Cu toate acestea, viitorul Elite va arăta diferit. Al treilea sezon s-a încheiat cu multe personaje absolvind Las Encinas, ceea ce peconizează că în acest sezon va urma un nou lot de studenți la Las Encinas.

  • Too Hot To Handle

Netflix a anunțat că sezonul doi al Too Hot to Handle va avea premiera pe 23 iunie și se va împărți în două: primele patru episoade pe 23 iunie și restul de șase pe 30 iunie.

  • Sex/Life

O comedie-dramă despre un alt tip de triunghi amoros între o soție, soțul ei și destul de ciudat, jurnalul ei. Producția lui Stacy Rukeyser , Sex/Life este o meditație asupra căsătoriei, sex, identitate și memorie – și modul în care acestea pot influența o relație pentru o mai bună sau mai rău. Seria se va lansa pe 25 iunie.

Alte producții Netflix care apar în luna iunie

  • Super Monsters: Once Upon a Rhyme, 1 iunie – Set nou special de animație pentru copii din universul Super Monsters. De la Bucle Aurii la Hansel și Gretel, Supermonstruleții reinterpretează basmele și poeziile din copilărie, folosindu-se de magia muzicii.
  • Alan Saldaña: ​​Locked Up, 3 iunie – Stand-up special și al doilea din acest comic al lui Alan Saldaña. Autoironia fină și sfaturile bine dozate despre cum să ai o căsnicie bună și cum să fii părinte se întorc.
  • Creator’s File: GOLD S1, 3 iunie – serial japonez de cu comediantul Ryuji Akiyama. Acesta satirizează „creativii” din Japonia cu un umor sec și incisiv, alături de niște invitați speciali.
  • Dancing Queens, 3 iunie – O dansatoare care face curățenie într-un club falimentar drag visează să participe și ea la spectacol. Din fericire, talentul ei atrage atenția unui coregraf ambițios.
  • Feel Good S2, 4 iunie – Emisiunea de pe Channel 4 a fost cumpărată de Netflix Original. Aceasta urmărește povestea relației pasionale și complicate dintre comedianta de stand-up Mae Martin și George, în timp ce aceasta se confruntă cu recuperarea după abuzul de droguri.
  • Sweet & Sour, 4 iunie – Bazat pe o carte, acest film romantic coreean ilustrează povestea unui cuplu care încearcă să facă o relație la distanță să funcționeze.
  • Trippin’ with the Kandasamys, 4 iunie – Comedie africană despre două prietene devenite cuscre ce plănuiesc o escapadă romantică pentru a readuce pasiunea în căsătoriile lor. Totul se lasă cu multe suprize.
  • Xtremo, 4 iunie – Un thriller de acțiune violent despre un asasin retras care se răzbună.
  • Kitty Love: An Homage to Cats, 5 iunie – Documentar despre pisici. Asta este tot ce trebuie să știi.
  • Fresh, Fried and Crispy S1, 9 iunie – Pasionat de mâncare și gata de distracție, criticul Daym Drops face un tur al celor mai tari localuri din America și prezintă cele mai proaspete evaluări despre mâncarea prăjită.
  • Tragic Jungle, 9 iunie – Dramă în limba spaniolă despre o femeie care fuge din jungla maya pentru a scăpa de o căsătorie aranjată.
  • Locombians S1, 10 iunie – Serial de stand-up comedy.
  • Trese S1, 10 iunie – Forțe supranaturale ale întunericului pătrund în lumea subterană a criminalității din Manila, iar Alexandra Trese trebuie să mențină pacea în aceste vremuri tulburi.
  • Wish Dragon, 11 iunie – Dorind să reia legătura cu cea mai bună prietenă din copilărie, adolescentul Din întâlnește un dragon care îndeplinește dorințe și care îi prezintă universul magiei.
  • Headspace: Unwind Your Mind, 15 iunie – Dacă vrei să te relaxezi, să meditezi sau să dormi bine, personalizează-ți experiența cu ajutorul programului special interactiv de la Headspace.
  • Rhyme Time Town S2, 15 iunie – Daisy și Cole, doi prieteni jucăuși, se folosesc de muzică și imaginație pentru a rezolva problemele dintr-un orășel plin de personaje ale cântecelor copilăriei.
  • Workin’ Moms S5, 15 iunie – Concediul de maternitate s-a terminat, așa că patru mame trebuie să se întoarcă la viața din Toronto: copii, muncă, șefi, iubire și iar muncă.
  • Penguin Town S1, 16 iunie – Într-un pitoresc oraș sud-african, pinguinii pe cale de dispariție se adună și-și caută perechea, își fac familii și interacționează cu localnicii.
  • Record of Ragnarok S1, 16 iunie – Seria anime. Înainte de a-i extermina, zeii le dau oamenilor o ultimă șansă să demonstreze că merită să supraviețuiască.
  • Ali & Ratu Ratu Queens, 17 iunie – După moartea tatălui său, un adolescent pleacă la New York, în căutarea mamei sale înstrăinate, însă găsește dragoste și apropiere în locuri neașteptate.
  • Hospital Playlist S2, 17 iunie – Noi episoade așteptate săptămânal de la jumătatea lunii iunie.
  • Katla S1, 17 iunie – Misterul dramatic islandez despre un orășel s-a schimbat pentru totdeauna după o erupție vulcanică.
  • The Gift S3, 17 iunie – O pictoriță din Istanbul pornește într-o explorare după ce descoperă secrete universale despre un sit arheologic din Anatolia și legătura cu trecutul ei.
  • Jagame Thandhiram, 18 iunie – Un gangster ajută un cap mafiot din străinătate să distrugă un rival, însă dilemele morale care apar îl prind pe picior greșit.
  • Rurouni Kenshin: The Final, 18 iunie – Ajutat de aliați, Kenshin își înfruntă în 1879 cel mai puternic vrăjmaș: fostul cumnat, Enishi Yukishiro, care a jurat răzbunare.
  • So Not Worth It S1, 18 iunie – Noi prietenii, iubiri și experiențe de viață înfloresc într-un cămin studențesc din Coreea, care găzduiește studenți din toată lumea.
  • This Is Pop S1, 22 iunie – serial care explorează povești nespuse din cele mai mari momente din istoria muzicii pop.
  • Good on Paper, 23 iunie – După ani de zile în care își pune cariera pe primul loc, un comic de stand-up întâlnește un tip care pare perfect: inteligent, drăguț, de succes … și posibil prea bun pentru a fi adevărat.
  • Murder by the Coast, 23 iunie – Documentar spaniol despre crimă unui adolescent de la sfârșitul anilor ’90.
  • The Parisian Agency: Exclusive Properties S1, 23 iunie – Reality-show ce prezintă familia Kretz și afacerea loc cu imobiliare de lux, care ajută clienții să facă tranzacții cu case în Franța și în străinătate.
  • Godzilla Singular Point S1, 24 iunie – Seria de anime Godzilla.
  • Jiva! S1, 24 iunie – O dansatoare de stradă prinsă între slujba fără viitor, îndatoririle de familie și viața amoroasă agitată realizează că, dansând, poate evada din modestul cartier Durban.
  • Sisters on Track, 24 iunie – Documentar sportiv despre trei vedete ale pistelor care se confruntă cu diferite obstacole la Jocurile Olimpice.
  • The Naked Director S2, 24 iunie – În Japonia anilor ’80, un bărbat perseverent a transformat fiecare pas înapoi într-un salt înainte.
  • Ray S1, 25 iunie – De la satiră la thriller psihologic, serialul prezintă patru povestiri ale scriitorului Satyajit Ray, adaptate pentru micile ecrane.
  • The Ice Road, 25 iunie – Liam Neeson și Laurence Fishburne titrează acest thriller despre un camionist aflat în misiunea de a salva minerii prinși.
  • StarBeam S4, 29 iunie – Când răufăcătorii colorați vor să se joace, Zoey, în vârstă de 8 ani, se transformă în Supersteluța. Ea salvează situația în fiecare zi!
  • America: The Motion Picture, 3o iunie – Într-o reprezentare absurdă a revoluției americane, George Washington face echipă cu Sam Adams, amator de bere, pentru a-i învinge pe britanici.
  • Somos S1, 30 iunie – Oamenii din Allende, un oraș mexican de la graniță, își duc viața în umbra unui cartel puternic.. Inspirat din fapte reale.