Home » Film & Seriale » Când apare în România continuarea serialului fenomen Lucifer. Anunțul făcut de Netflix!

Când apare în România continuarea serialului fenomen Lucifer. Anunțul făcut de Netflix!

Violeta Badea / 11.05.2021, 17:23
Când apare în România continuarea serialului fenomen Lucifer. Anunțul făcut de Netflix!

Veste excelentă pentru fanii serialului „Lucifer” de pe Netflix! Așa cum știți deja, prima parte a sezonului 5 a apărut deja pe platformă, dar urmează și ultimele 8 episoade. Când apare în România continuarea serialului fenomen „Lucifer” veți afla din materialul următor. Iată cum sună anunțul!

Când apare în România continuarea serialului fenomen Lucifer

Lucifer continuare sezon 5
Lucifer continuare sezon 5

Fanii serialului „Lucifer” de pe Netflix sunt în delir, deoarece vor putea urmări, în curând, partea a doua a sezonului 5! Așa cum știți deja, lansarea acestuia pe Netflix a avut loc pe data de 21 august, dar iubitorii celui mai îndrăgit diavol au putut urmări doar primele opt episoade. Din fericire, există și partea a doua care conține alte opt episoade. Oficialii de la Netflix România au postat, pe pagina lor oficială de Facebook, anunțul pe care toți fanii serialului îl așteptau.

„Știm că mai multe episoade sunt ceea ce îți dorești cu adevărat. Sezonul 5b ajunge pe Netflix pe 28 mai.”

Anunțul emisiunii a fost făcut printr-un meme cu Diavolul, interpretat de chipeșul actor Tom Ellis, reprezentând fanii serialului care o îmbrățișează pe Chloe Decker  (Lauren German) este mult așteptata știre de lansare. Prima parte a sezonului 5 din „Lucifer” se încheie cu intervenția directă a lui Dumnezeu care oprește cearta dintre Lucifer, Mihail și Amenadiel.  Fanii se așteaptă ca acest conflict dintre protagniști să ajungă la un alt nivel. Ce se va întâmpla, de fapt, vom putea afla din 28 mai.

Iată cum se vor numi următoarele opt episoade:

1. Family Dinner

2. Bloody Celestial Karaoke Jam (acesta va fi un episod muzical)

3. Resting Devil Face

4. Daniel Espinoza: Naked and Afraid

5. A Little Harmless Stalking

6. Nothing Lasts Forever

7. Is This Really How It’s Going To End?

8. A Chance at a Happy Ending

Anunțul făcut de Netflix

Serial Lucifer
Serial Lucifer

În afară de lansarea părții secunde a sezonului al cincilea, oficialii Netflix au mai venit cu o veste bună pentru iubitorii serialului „Lucifer! Aceștia au anunţat că va exista şi un sezon 6 al popularului serial și se pare că acesta va fi ultimul al seriei. Așa cum era de așteptat, teaserele începute de Netflix cu privire la producţia sezonului 6 se joacă cu ideea de „6” şi „666”.

”Diavolul ne-a pus să facem asta. Lucifer va reveni cu sezonul 6, care va fi și finalul”, a transmis comunicatul oficial postat pe Twitter.

Conform site-ului „What’s on Netflix” sezonul 6 va conține 10 episoade, iar filmarile sunt aproape de final. Se speculează că lansarea va avea loc fie la sfrșitul acestui an, fie la începutul anului 2022. Menționăm că Netflix este platforma care a salvat serialul și a continuat povestea celui mai îndrăgit diavol. După ce a rulat timp de trei sezoane în rețeaua FOX, producția a fost anulată. La scurt timp, Netflix a intervenit și a preluat serialul „Lucifer”, astfel a apărut  sezonul cu numărul patru, care a avut 10 episoade.

„Lucifer” s-a bucurat de un real succes, fiind considerat cel mai bun serial al anului 2019. Producția a fost lansată pe data de 25 ianuarie 2016, iar în prim plan se află actorul Tom Ellis, care interpretează rolul celebrului diavol.