Home » Film & Seriale » Cele mai vizionate filme, în 2021, pe Netflix. 13 producții pe care nu trebuie să le ratezi

Cele mai vizionate filme, în 2021, pe Netflix. 13 producții pe care nu trebuie să le ratezi

Cojocaru Cristian / 29.12.2021, 16:20
Cele mai vizionate filme, în 2021, pe Netflix. 13 producții pe care nu trebuie să le ratezi

Iubitorii de film s-au confruntat cu incertitudinea atunci când a fost vorba despre cele mai recente lansări în cinematografe în anul 2021. Cu toate acestea, Netflix a lansat câteva filme demne de remarcat în acest an. Iată care sunt cele mai vizionate filme pe Netflix în anul 2021, titluri pe care să nu le ratezi.

Topul celor mai vizionate filme pe Netflix în anul 2021

În ciuda modelelor de lansare modificate pentru mai multe filme cunoscute pe alte platforme precum Disney+, HBO Max și Peacock, Netflix a adus filme notabile în mod constant pe tot parcursul anului 2021. De la o satiră științifico-fantastică până la povești despre maturitate sau un musical autobiografic, Netflix a bifat o mulțime de genuri anul acesta. Acestea fiind spuse, iată câteva dintre cele mai bune filme Netflix care au avut premiera în 2021.

Stowaway

S-ar putea ca Stowaway să nu fi avut parte de prea multă popularitate în jurul lansării sale din aprilie 2021, dar drama științifico-fantastică de la Joe Penna este o poveste care te pune pe gânduri, care are avantajul de a fi plasată în marginile atrăgătoare din punct de vedere vizual ale spațiului. Distribuția lui Stowaway, formată din Anna Kendrick, Daniel Dae Kim, Shamier Anderson și Toni Collette, permite fiecărui personaj să strălucească în filmul cu buget mic.

Red Notice

Red Notice a lui Rawson Marshall Thurber nu este un succes în rândul criticilor, dar abonații Netflix s-au bucurat din plin de comedia de acțiune cu buget mare. Filmul, care a fost unul dintre titlurile foarte așteptate ale anului pentru serviciul de streaming, a fost ușor de vândut, cu Dwayne „The Rock” Johnson, Ryan Reynolds și Gal Gadot în frunte. Red Notice se bazează pe popularitatea distribuției, chiar dacă intriga filmului nu este la fel de captivant[ precum blockbuster-urile pe care trio-ul le afișează de obicei.

Army Of The Dead

Zack Snyder a fost unul dintre cele mai mari nume din 2021, datorită lansării mult-așteptatului său nume de director al Justice League. Cu o distribuție de ansamblu care include pe Dave Bautista, Omari Hardwick, Ana de la Reguera și Matthias Schweighöfer, Snyder te introduce într-o lume complicată, capabilă să îți arate noi fețe.

Army Of Thieves

Army of Thieves marchează a doua ediție a francizei Army of the Dead și un prequel la titlul original al lui Zack Snyder. Deși Army of Thieves nu ar fi fost posibilă fără Army of the Dead, filmul lui Matthias Schweighöfer beneficiază de o anvergură mai mică. Schweighöfer, desigur, a jucat în film în rolul lui Ludwig Dieter, un favorit al fanilor din Army of the Dead.

Fear Street Trilogy

Din punct de vedere tehnic, trei filme separate Fear Street au fost lansate pe Netflix în iulie, dar având în vedere că au fost comercializate ca o poveste coerentă împărțită în trei epoci distincte, ar putea fi considerată ca un singur titlu. Cu toată sinceritatea, toate cele trei tranșe Fear Street ale lui Leigh Janiak merită un loc pe toate listele Netflix. Filmele nu numai că fac o treabă excelentă în amestecarea mai multor subgenuri, dar trilogia a ancorat acțiunea cu o poveste de dragoste între două adolescente.

Concrete Cowboy

Deși Concrete Cowboy a lui Ricky Staub și-a făcut debutul în timpul TIFF în 2020, a fost lansat pe Netflix în primăvara lui 2021. Filmul, cu Idris Elba și Caleb McLaughlin în rolurile principale, se bazează pe cartea genială intitulată Ghetto Cowboy de Greg Neri, care, la rândul său, se concentrează pe călăreții dintr-o zonă din Philadelphia, Pennsylvania. Povestea cowboy-ilor din oraș expune o cultură mai puțin cunoscută, fără a satura intriga cu clișee care vin adesea alături de reprezentarea comunităților urbane. Elba și McLaughlin strălucesc în povestea lui Staub ca un duo tată-fiu care învață unul de la celălalt, bazându-se și pe comunitatea din jurul lor.

Don’t Look Up

Dintre toate filmele Netflix de pe listă, Don’t Look Up prezintă una dintre cele mai mari lacune în ceea ce privește recepția criticilor și a publicului. În timp ce unii s-ar putea să fi considerat intriga pieirii iminente a planetei un pic la îndemână, alții au îmbrățișat povestirea dramatică, dar comică a lui McKay, cu ajutorul actorilor de top. Distrugerea Pământului ar putea semnifica nenorocire, dar este un fior să fii martor la personaje excentrice interpretate de Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Jonah Hill și Meryl Streep să fie cei aruncați în centrul acestul lucru.

Passing

Nu numai că Passing merită să fie considerat unul dintre cele mai bune filme Netflix din 2021, dar ar putea, de asemenea, să dea argument pentru unul dintre cele mai bune filme ale anului în afara streamerului. Povestea minunat de emoționantă servește drept debutul regizoral al Rebeccai Hall, dar este cu adevărat adusă la viață de interpretările geniale ale Tessei Thompson și Ruth Negga. Filmul abordează teme dificile care implică izolare atunci când vine vorba de identitate rasială. Deși este plasat în trecut, filmul lui Hall are mesaje care încă se aplică și în prezent.

The Power Of The Dog

The Power of the Dog al lui Jane Campion este bazat pe un roman din 1967. The Power of the Dog prezintă o poveste emoționantă și tulburătoare care folosește perfect punctele forte ale protagoniștilor, în special ale lui Benedict Cumberbatch. Actorul joacă rolul unui bogat proprietar de fermă a cărui resentimente față de ceilalți a provenit din secrete mai profunde, afectând relația sa cu fratele său și cu fiul noii soții a fratelui său.

The Mitchells Vs. The Machines

Netflix și-a produs partea echitabilă de filme originale animate, dar The Mitchells vs. the Machines depășește calitatea tipică. Creată de Mike Rianda, comedia SF transpune o familie într-o călătorie surpriză care ajută în mod emoționant să demonstreze că dragostea poate fi încă găsită în relațiile disfuncționale. Povestea despre starea de bine este centrată de Katie Mitchell, care experimentează în timpul unei aventuri care implică roboți și tehnologie.

7 Prisoners

Deși 7 Prisoners nu are o distribuție strălucitoare, filmul brazilian merită un loc în topul celor mai bune filme ale anului. Scrisă și regizată de Alexandre Moratto, 7 Prisoners îl urmărește pe Mateus lui Christian Malheiros, un tânăr de 18 ani care se trezește blocat lucrând într-un depozit de vechituri după ce a căzut în sclavia modernă. Malheiros oferă o performanță înfricoșătoare a unui tânăr prins în sistemul de clasă din Brazilia, deoarece trebuie să decidă dacă să se conformeze sau să riște siguranța familiei sale. 7 Prisoner abordează corupția, exploatarea și traficul de persoane prin prisma unei victime, ca și cum ar fi mai mult un documentar decât o ficțiune.

The Harder They Fall

The Harder They Fall de la Netflix are multe de oferit; decorul occidental, o distribuție stelară și o coloană sonoră de neuitat cu nume precum Kid Cudi, Jay-Z și Lauryn Hill. Acestea fiind spuse, chiar și pentru cei care nu consideră atrăgător subgenul occidental, au găsit filmul lui Jeymes Samuel a fi o plimbare distractivă. Povestea despre un haiduc și echipa sa care vânează un inamic brutal este captivantă de la început până la sfârșit și unul dintre puținele filme pe care telesspectatorii ar regreta că nu le-au vizionat imediat.

Tick, Tick…Boom!

În 2021 a fost lansată adaptarea filmului „In the Heights” a lui Lin-Manuel Miranda, dar cel mai important proiect al actorului/dramaturgului/producătorului a venit sub forma Tick, Tick…Boom!, care a debutat pe Netflix în noiembrie. Drama muzicală biografică servește drept debut regizoral al Mirandei și, cu siguranță, el a ridicat ștacheta cu filmul bazat pe piesa de teatru a lui Jonathan Larson. Tick, Tick… Boom! îl urmează pe Larson, interpretat senzațional de Andrew Garfield, în anii ’90, în timpul creării lui Rent. În timp ce Rent a continuat să devină un schimbător de jocuri în comunitatea de teatru, calea pentru Larson nu a fost atât de ușoară. Muzica sa este o capodoperă, dar povestea în sine este o privire complexă asupra unei minți creative care s-a confruntat cu o presiune devastatoare din toate aspectele vieții sale.