Home » Film & Seriale » Cine este Nacho, personajul misterios din „365 de zile” 2. Apariție surpriză în continuarea celebrei producții de la Netflix

Cine este Nacho, personajul misterios din „365 de zile” 2. Apariție surpriză în continuarea celebrei producții de la Netflix

Voicu Costin / 09.05.2022, 13:37

Continuarea unuia dintre cele mai așteptate filme marca Netflix ale anului 2020 a apărut pe platforma de streaming pe 27 aprilie. „365 de zile” îi are în rolurile principale pe Michele Morrone și Anna Maria Sieklucka. Filmul a atras atenția publicului din întreaga lume prin povestea sa și scenele interzise minorilor. Dar în partea a două a mai apărut un personaj neașteptat, pe nume Nacho. Cine este acesta și ce rol are în poveste?

Apariția unui nou personaj. Cine este acesta?

După succesul pe care l-a avut în 2020 filmul “365 de zile”, nu este de mirare că a apărut și partea a doua a filmului. În a doua parte a filmului ne reîntâlnim cu Laura și Massimo care își continuă povestea de dragoste, însă avem parte și de un personaj nou. Este vorba despre Nacho, mafiotul care inițial se prezintă ca fiind grădinarul familiei Torricelli.

În urma evenimentelor din primul film, în care a văzut-o pe Laura închisă timp de 365 de zile, până când s-a îndrăgostit de Massimo, șeful familiei criminale siciliene Torricelli, a apărut și partea a doua. Cu toate că cei doi se căsătoresc și vor să înceapă o nouă viață împreună, noul început al cuplului este complicat încă o dată de legăturile de familie periculoase ale lui Massimo. Totul se complică când apare în peisaj un bărbat misterios care speră să câștige inima și încrederea Laurei cu orice preț.

Nacho i se prezintă Laurei ca fiind grădinarul care lucrează la complexul lui Massimo. Perechea dezvoltă imediat o conexiune încă de la prima lor întâlnire. Continuarea o veți afla, numai dacă urmăriți filmul pe platforma de streaming Netflix!

Cine este Nacho în realitate?

Noul personaj, Nacho, este interpretat de actorul italian Simone Susinna. Născut la Catania pe 14 noiembrie 1993, tânărul de 28 de ani a lucrat în primul rând ca model la case de modă celebre precum Dolce & Gabbana, Guess și Emporio Armani. Rolul din 365 de zile reprezintă debutul său în industria actoriei, deși a mai apărut la televizor în serialul reality italian L’Isolă Dei Famosi (Insula faimoșilor), unde a ajuns pe locul 2 în sezonul 12.

„365 DNI” partea a treia?

În ciuda oricărei controverse legate de primul film, 365 de zile a avut un succes  răsunător pentru Netflix, iar continuarea sa, 365 de zile: This Day, a confirmat faptul că există încă un interes major pentru această poveste din partea fanilor care vor să vadă ce se întâmplă cu Laura și Massimo. Având în vedere că al doilea film s-a încheiat cum nimeni nu se aștepta, lumea deja se întreabă când apare și cea de-a treia parte. Iată ce se știe până acum.

Filmele sunt adaptate după romanele bestseller ale Blankăi Lipińska, o make-up artistă poloneză devenită scriitoare. Aceasta a fost inspirată de „Fifty Shades of Grey” atunci când a scris trilogia.

„Lucrăm îndeaproape cu Blanka Lipińska, autoarea trilogiei de cărți „365 de zile” și scenarista filmului, pentru a continua povestea Laurei și a lui Massimo pe ecran. Călătoria lor împreună este plină de multe răsturnări de situație, pe măsură ce personajele noastre continuă să crească și să învețe mai multe despre ele însele”, a spus Łukasz Kluskiewicz, manager de achiziție de conținut al filmelor Netflix pentru CEE și Polonia, conform digitalspy.com.

Deși știm că The Next 365 Days este pe drum, Netflix nu a confirmat încă data de lansare pentru cel de-al treilea film. Este posibil să apară tot în acest an.