Home » Film & Seriale » Când ar putea fi gata „365 de zile” 3. Netflix a confirmat continuarea celebrei producții. Ce se știe până acum

Când ar putea fi gata „365 de zile” 3. Netflix a confirmat continuarea celebrei producții. Ce se știe până acum

Manolică Anca / 03.05.2022, 10:01

În ciuda oricărei controverse legate de primul film, 365 de zile a fost un mega succes pentru Netflix, iar continuarea sa, 365 de zile: This Day, a confirmat faptul că există încă un interes galopant pentru această poveste din partea fanilor care nu se mai satură de Laura și Massimo. Având în vedere că al doilea film s-a încheiat cum nimeni nu se aștepta, lumea deja se întreabă când apare si cea de-a treia parte. Iată ce se știe până acum.

365 de zile partea 3 a fost deja confirmată de Netflix

În urma succesului primului film controversat, Netflix a confirmat două continuări pentru 365 Days. Cea de-a doua, 365 Days: This Day”/„365 de zile: Acea zi”, a apărut pe 27 aprilie 2022 și a ajuns rapid în topul preferințelor publicului.

La fel ca și predecesorul său, „365 Days: Această zi” urmărește relația dintre Laura (Anna-Maria Sieklucka), o poloneză, și Don Massimo Torricelli (Michele Morrone), un mafiot sicilian care, un film mai târziu, încă nu a învățat să zâmbească.

Filmele sunt adaptate după romanele bestseller ale Blankăi Lipińska, o make-up artistă poloneză devenită scriitoare. Aceasta a fost inspirată de „Fifty Shades of Grey” atunci când a scris trilogia.

„Lucrăm îndeaproape cu Blanka Lipińska, autoarea trilogiei de cărți „365 de zile” și scenarista filmului, pentru a continua povestea Laurei și a lui Massimo pe ecran. Călătoria lor împreună este plină de multe răsturnări de situație, pe măsură ce personajele noastre continuă să crească și să învețe mai multe despre ele însele”, a spus Łukasz Kluskiewicz, manager de achiziție de conținut al filmelor Netflix pentru CEE și Polonia, conform digitalspy.com.

Ar putea apărea tot în acest an

Deși știm că The Next 365 Days este pe drum, Netflix nu a confirmat încă data de lansare pentru cel de-al treilea film. Din fericire pentru fani, ultimele două au fost filmate unul după altul din mai până în iunie 2021, așa că nu trebuie să mai așteptăm filmarea părții a treia. Aceasta ar putea însemna că vom vedea filmul tot în 2022.

Secvență film 365 de zile
Secvență film 365 de zile

Cea de-a treia carte, The Next 365 Days, urmează să aibă o traducere în limba engleză în septembrie 2022. În timp ce filmele anterioare nu au respectat lansarea cărților, sunt șanse mari ca de această dată să o facă, ținând cont că filmările sunt deja finalizate.

Cine se întoarce pentru The Next 365 Days

Totodată, s-a confirmat că cel de-al treilea film îi va readuce pe Anna-Maria Sieklucka și Michele Morrone în rolurile Laurei și, respectiv, Massimo. Acestora li se va alătura, de asemenea, nou-venitul Simone Susinna în rolul lui Nacho, care, în continuarea filmului, s-a îndrăgostit de Laura. Relația lor înfloritoare este probabil ruinată de revelația că el este fiul unui șef mafiot care este „eternul rival” al familiei lui Massimo.

Magdalena Lamparska și Otar Saralidze vor reveni, de asemenea, în rolul lui Olga, prietena cea mai bună a Laurei, și, respectiv, Domenico, mâna dreaptă a lui Massimo. Cei doi s-au logodit în continuarea filmului, așa că poate vom vedea și o căsătorie între cei doi.

Nu este clar dacă îl vom revedea în cel de-al treilea film pe fratele geamăn de mult pierdut al lui Massimo, Adriano (interpretat tot de Morrone) sau pe fosta iubită a lui Massimo, Anna, interpretată de Natasza Urbańska. Amândoi au fost filmați la sfârșitul secvenței și soarta lor rămâne neclară.

365 Days a debutat pe Netflix în iunie 2020, în timp ce continuarea a avut premiera în aprilie 2022. Nu au fost anunțate informații oficiale despre o dată exactă de lansare a 365 Days 3, dar ne așteptăm ca cel de-al treilea film să aibă premiera pe streamer până la sfârșitul anului 2022. Vom veni cu actualizări pe măsură ce noi informații vor fi disponibile.