Home » Film & Seriale » Cum arată actorii din Friends, la 27 de ani de la lansarea serialului. Data lansării episodului special din Friends

Cum arată actorii din Friends, la 27 de ani de la lansarea serialului. Data lansării episodului special din Friends

Manolică Anca / 21.05.2021, 10:59

Au trecut 17 ani de la terminarea celebrului serial „Friends”, dar parcă tot nu ne-am săturat de ei. Este este unul dintre cele mai populare sitcomuri din istoria televiziunii. Iată cum arată astăzi actorii din Friends și când va fi lansată reuniunea specială a lui Chandler, Monica, Ross, Rachel, Joey și Phoebe.

Cum arată actorii din Friends, la 27 de ani de la lansarea serialului

27 de ani de la lansarea serialului fenomen „Friends”. Șase prieteni care, pe parcursul a zece sezoane, râd, glumesc, se îndrăgostesc (chiar și între ei), au parte de decepții, dar întotdeauna se susțin și se acceptă. Șase personaje și au fost pur și simplu fenomenale. Au trecut 17 ani de la terminarea serialului, dar parcă tot nu ne-am săturat de ei, serialul rămânând în continuare printre preferinţele telespectatorilor.

Și iată că veștile bune nu au întârziat să apară. Cei şase prieteni din serialul „Friends” au anunţat, încă din 2020, o reuniune într-o ediţie specială ce urmează să fie difuzată pe HBO Max. Pentru a prefaţa acest eveniment, personajele favorite Jennifer Aniston(Rachel) , Courteney Cox  (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), David Schwimmer (Ross) şi Matthew Perry (Chandler) s-au reunit mai întâi pe coperta revistei „People”, acolo unde au vorbit despre filmările pentru această ediție specială „Friends”.

Trailer-ul arată cât de mult s-au schimbat actorii

Recent a fost făcut public şi trailerul oficial al reuniunii, ocazie cu care i-am putut revedea pe cei şase prieteni adunaţi pe faimoasa canapea din serial, rememorând momente din timpul filmării celebrului show. Cum arată actorii din Friends? Dintre cei şase actori, cel mai surprinzător a fost să-l vedem pe Matthew Perry care este într-o formă mult mai bună decât l-am văzut arătat în ultimii ani, interpretul lui Chandler reuşind să slăbească foarte mult.

Majoritatea ajunşi sau trecuţi de vârsta de 50 de ani, cei şase au subliniat faptul că această reuniune a fost cât se poate de emoţionantă şi le-a demonstrat, încă o dată, că prietenia lor a trecut dincolo de micile ecrane.

Cum arată actorii din Friends, la 27 de ani de la lansarea serialului
Cum arată actorii din Friends, la 27 de ani de la lansarea serialului

Când se lansează Friends: The Reunion. Data exactă 

Așteptarea a luat sfârșit, iar expisorul mult așteptat este mai aproape ca oricând! Actorii din serialul Friends au anunțat, în urmă cu mai bine de un an, că va avea loc o reuniune specială, însă, din cauza pandemiei de coronavirus, filmările au tot suferit amânări.

Ei bine, a fost făcut anunțul mult așteptat. Friends: The Reunion va fi lansat pe 27 mai 2021, pe platforma de streaming HBO Max. Filmările au fost făcute în luna aprilie și au durat trei zile. Au avut loc pe aceeași scenă din studiourile Warner Bros., pe care a fost produs serialul din 1994 până în 2004. Se știe, de asemenea, că scenariul nu va fi unul obișnuit. Actorii vor discuta live cu publicul, iar apoi vor intra în rolurile personajelor.

Și surprinzele nu se opresc aici. Pe lângă aceștia, Își vor mai face apariția și Maggie Wheeler (Janice), James Michael Tyler (Gunther), Reese Witherspoon (Jill), Tom Selleck (Richard), dar și Elliott Gould (Jack) și Christina Pickles(Judy), dar și câțiva invitați faimoși precum Lady Gaga, David Beckham, Mindy Kaling, BTS, Cara Delevingne, James Corden, Malala Yousafzai, Tom Selleck și Justin Bieber.