Home » Film & Seriale » Discuția memorabilă dintre Vin Diesel și Paul Walker. Ce promisiune a jurat Diesel să respecte în amintirea prietenului său din Fast&Furious

Discuția memorabilă dintre Vin Diesel și Paul Walker. Ce promisiune a jurat Diesel să respecte în amintirea prietenului său din Fast&Furious

Alexandru Cazacu / 05.07.2021, 11:56

Regretatul actor Paul Walker a jucat un rol foarte important în franciza ”Fast & Furious, interpretându-l pe Brian O’Conner, până în 2013, când s-a stins din viață. Așadar, anul acesta se împlinesc opt ani de la trecerea în neființă a actorului, iar Vin Diesel a făcut o serie de mărturisiri mișcătoare despre prietenul său.

Discuția dintre Vin Diesel și Paul Walker. Ce promisiune a jurat Diesel să respecte în amintirea prietenului său

Este deja cunoscut faptul că pe platourile de filmare, Paul Walker și Vin Diesel au devenit prieteni foarte buni. Ba chiar mai mult de atât, cei doi actori au ajuns să fie atât de apropiați încât Diesel este chiar nașul lui Meadow, fiica regretatului Paul Walker.

Ei bine, de când bunul său prieteni a trecut în neființă, Vin Diesel și-a amintit în repetate rânduri de Walker, mai ales în interviurile pe care actorul le-a acordat pentru media. Nu cu mult timp în urmă, Vin Diesel a făcut mărturisiri despre promisiunea pe care i-a făcut-o prietenului său Paul, pe care o va respecta cu mare mândrie și nu o va încălca niciodată.

Paul Walker era foarte mândru de Brian, personajul său din ”Fast & Furious”

Vin Diesel a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru Men’s Health, cât de mult a însemnat pentru Paul Walker ”Fast & Furious”. Se pare că regretatul actor era foarte mândru de personajul pe care îl interpreta.

”Am intrat într-un bar și oamenilor nu le-a venit să creadă că Dom și Brian se află acolo. Unul dintre băieții aflați în bar l-a strigat pe Paul, Brian, iar când am plecat din acel loc, Paul a spus: ”Acesta este lucrul meu preferat. Este cel mai frumos lucru din lume atunci când oamenii mă strigă Brian”, a povestit Diesel, pentru sursa citată.

Ce promisiune a jurat Vin Diesel să respecte în amintirea prietenului său
Promisiunea pe care Vin Diesel trebuie să o respecte în amintirea prietenului său

Vin Diesel susține că nu va uita acel moment, care i-a demonstrat cât de mândru a fost Paul Walker de rolul său din ”Fast & Furious”.

”Încă mă mai gândesc la asta, pot spune că în sufletul său a existat multă mândrie pentru acest personaj iconic pe care l-a creat. A fost creația lui, Brian a fost super-eroul său”, a mărturisit Vin Diesel.

Promisiunea pe care și-au făcut-o Vin Diesel și Paul Walker

Ei bine, se pare că Vin Diesel a fost marcat de această întâmplare, care îl determină și mai mult să protejeze memoria prietenului său și să respecte promisiunea pe care cei doi actori și-au făcut-o unul altuia.

”M-a făcut să vreau să protejez și mai mult amintirea lui Paul, noi ne-am promis unul celuilalt că franciza Fast & Furious va continua și o vom încheia la Fast 10”, a completat actorul.

Cel mai recent film din seria ”Fast & Furious”, a fost lansat în luna iunie a acestui an. Cu toate că Paul Walker nu mai este printre noi, personajul său, Brian, nu a fost ucis, pentru ca prezența lui să rămână cât mai mult în amintirea fanilor. De asemenea, partenera lui Brian din film, actrița Jordana Brewster, a mărturisit că îi aduce un mic omagiu lui Paul, cu fiecare ocazie, potrivit clickpentrufemei.ro.