Home » Film & Seriale » 10 filme care apar în iunie 2021 în cinematografele din România. Surpriza de pe listă

10 filme care apar în iunie 2021 în cinematografele din România. Surpriza de pe listă

Violeta Badea / 16.06.2021, 13:42

Ți-a fost dor să vezi un film în cinematografe? Ei bine, vestea oficială a deschiderii acestora ne oferă posibilitatea de a-ți recomanda cele mai bune filme, iar în luna iunie vei avea de unde alege. Noile producții sunt pline de aventuri, de acțiune, de amuzament, de emoție și te vor ține lipit de scaunul de la cinema. Iată câteva filme care apar în iunie 2021 în cinematografele din România. Vezi surpriza de pe listă!

10 filme care apar în iunie 2021 în cinematografele din România

Luna iunie se anunță pline de surprize pentru iubitorii de fime. Fanii abia au așteptat să primească vestea oficială a deschiderii cinematografelor, deoarece nimic nu se compară cu ecranul și popcornul de acolo, nu-i așa? În continuare ți-am pregătit câteva producții excepționale care îți vor tăia respirația și te vor face să uiți de problemele cotidiene.

1. Fast & Furious 9

Fast & Furious 9
Fast & Furious 9

Fanii seriei „Fast&Furios” așteptă cu sufletul la gură premiera acestei producții excepționale. În centrul acțiunii se află Dom Toretto care duce o viață liniștită alături de Letty și fiul său, Brian, cu toate că pericolul pândește la ușă. La un moment dat, Dom se va vedea nevoit să-și înfrunte greșelile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei apropiați.

Echipajul său se reunește pentru a opri un complot periculos condus de cel mai priceput asasin și șofer profesionist pe care l-au întâlnit vreodată. Cum se va termina totul? Vei afla totul începând cu data de 25 iunie!

2. Mortal Kombat

10 filme care apar în iunie 2021. Din data de 18 iunie, fanii se pot bucura de acțiunea din Mortal Kombat. În centrul atenției vom avea un bărbat aparent inofensiv, care își descoperă potențialul de luptător odată ce este prins într-o confruntare între luptatorii Pământului și monștrii din Outworld. Ce va face pentru a putea salva Pământul de la anihilarea totală? Vei afla începând cu data de 18 iunie, doar în cinemtografe!

3. Cruella

Cruella
Cruella

Filmul reprezintă o adaptare live-action inspirată din 101 Dalmaţiei. Actrița Emma Stone interpretează rolul principal din acest film atât de așteptat atât de cei mari cât și de cei mici. Acțiunea peliculei se desfășoară în Londra anilor 1970, când o tânără creatoare de modă devine obsedată de pielea câinilor, în special de cea a dalmațienilor. În cele din urmă, ea se va transforma într-o legendă nemiloasă și terifiantă cunoscută sub numele de Cruella de Vil.

4. A Quiet Place Part II

Filmul acesta este o continuare a producției din anul 2018. Emily Blunt, Millicent Simmonds și Noah Jupe revin în rolurile lui Evelyn, Regan și Marcus Abbott, iar lor li se adaugă de această dată Cillian Murphy și Djimon Hounsou. În centrul atenției se află familia Abbott care și-a părăsit casa unde au avut loc tragicele evenimente și acum este nevoită să înfrunte terorile lumii exterioare. Mama și cei trei copii luptă pentru supraviețuire. Filmul rulează deja în cinematografe din data de 11 iunie.

5. The Hitman’s Wife’s Bodyguard

The Hitman’s Wife’s Bodyguard
The Hitman’s Wife’s Bodyguard

În centrul acțiunii se află bodyguard-ul Michael Bryce (Ryan Reynolds) și asasinul Darius Kincaid (Samuel L. Jackson). Ce doi se întorc cu o altă misiune care le pune viața în pericol. O fost gardă de corp, Bryce revine în forță, fiind forțat de soția lui Darius, celebra escroacă internațională Sonia Kincaid (Salma Hayek). Pericolul îi pândește la orice pas și au parte de numeroase aventuri.

6. Love, Weddings & Other Disasters

Participarea la organizarea unei nunți dănaștere mai multor cupluri, unele în formare, unele pe cale să se destrame, altele care doar visează să fie împreună. În distribuția filmului îi regăsim pe Maggie Grace, Diane Keaton, Jeremy Irons și Diego Boneta. Filmul este o comedie savuroasă care prezintă mai multe povești de dragoste unite sau destrămate într-un fel de o nuntă.

7. Peter Rabbit: The Runaway

Peter Rabbit The Runaway
Peter Rabbit The Runaway

10 filme care apar în iunie 2021. Filmul reprezintă adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuraş rebel care încearcă să se strecoare în grădina unui fermier. Peter revine pe ecrane cu un nou capitol. Grădina a fost doar începutul.

8. Altarul

Un alt film care se va lansa în luna iunie, pe data de 18, este Altarul. În centrul acțiunii îl avem pe Gerry Fenn, un jurnalist căzut în dizgraţie, devenit independent, care este trimis să investigheze un fenomen ciudat dintr-o comunitate mică de fermieri. Din scepticism, Fenn respinge incidentul și consideră că este vorba despre o altă poveste inofensivă. Înainte de a se convine că este o farsă, jurnalistul observă o adolescentă surdă, Alice, care șoptește lângă un stejar pietrificat din mijlocul unui câmp.

9. Concert Bon Jovi – spectacol unic

Concert Bon Jovi
Concert Bon Jovi

Tot pe data de 18 iunie, fanii lui Bon Jovi vor avea parte de un spectacol unic. Artistul ajunge pe marile ecrane într-un concert înregistrat live, în New Jersey și difuzat în cinematografele din întreaga lume. Bon Jovi este un star al rockului international și se poate lăuda cu o carieră impresionantă. Bon Jovi are peste 130 de milioane de albume vândute în întreaga lume.

10. Raya și ultimul dragon

Cel mai recent film de animație marca Disney, „Raya și ultimul dragon”, poate fi văzut în cinematografe începând cu data de 18 iunie. Producția prezintă povestea unei tinere războinice, Raya, care a pierdut totul în viață, dar primește șansa de a recâștiga încrederea și a readuce pacea și unitate în lumea pe care trebuie să o salveze de o forță malefică. Pentru a reuși acest lucru are nevoie de ajutorul ultimului dragon.