Home » Film & Seriale » 10 unele dintre cele mai bune filme și seriale de pe Netflix. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

10 unele dintre cele mai bune filme și seriale de pe Netflix. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Alexandru Cazacu / 13.06.2021, 15:07
10 unele dintre cele mai bune filme și seriale de pe Netflix. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Cei de la Netflix vin periodic cu producții noi care atrag milioane de vizitatori din întreaga lume. Mai departe, ți-am pregătit o listă cu unele dintre cele mai bune filme și seriale de pe Netflix, pe care nu trebuie să le ratezi.

Unele dintre cele mai bune filme și seriale de pe Netflix

După cum spuneam, în topul de mai jos veți găsi prezentate atât filme, cât și unele dintre cele mai bune serii de pe Netflix, care datorită poveștilor fascinante sau a acțiunii incredibile, sunt urmărite de foarte mulți telespectatori din toate colțurile lumii. Iată care sunt recomandările noastre pentru cele mai bune filme și seriale de pe Netflix.

Seriale bune pe Netflix

”Bridgerton”

Acest serial a avut premiera pe Netflix în ziua de Crăciun și a fost una dintre cele mai mari lansări Netflix de până acum. Seria originală Netflix se bazează pe seria de cărți cu același nume de Julia Quinn. Acum este disponibil primul sezon al serialului, iar producătorii se așteaptă sezonul 2 al Bridgerton să fie lansat pe Netflix în 2022.

”On my Block”

Seria ”On My Block” a avut premiera pe Netflix în 2018 și prezintă povestea unui grup de prieteni și adolescenți care încearcă să supraviețuiască liceului din cartierul lor din Los Angeles. Până acum au fost lansate trei sezoane ale serialului.

Netflix nu a anunțat când va fi lansat sezonul al patrulea din seria ”On My Block”, însă cel mai probabil nu va fi lansat pe Netflix până în 2022.

”Cobra Kai”

”Cobra Kai” este un nou serial original Netflix și este o continuare a filmelor ”The Karate Kid”. Au trecut mai bine de 30 de ani după evenimentele primului film și reunește Ralph Macchio, William Zabka și mulți dintre distribuitorii seriei originale de filme.

În vale, Daniel este acum un vânzător de mașini de succes, în timp ce viața lui Johnny Lawrence s-a prăbușit în jurul lui. Când Johnny decide să redeschidă ”Cobra Kai” pentru a ajuta un copil vecin să fie agresat, tensiunea și rivalitatea dintre Daniel și Johnny sunt reaprinse.

”Virgin River”

”Virgin River” se bazează pe seria de cărți cu același nume scrisă de Robyn Carr. În film, asistenta Mel Monroe se mută în orașul Virgin River, după o tragedie, și încearcă să meargă mai departe cu viața ei. Aceasta se îndrăgostește de proprietarul unui local, Jack, interpretat de Martin Henderson. Serialul de pe Netflix trebuie urmărit de cei care caută o serie romantică, plină de pasiune. Există două sezoane din această serie pe Netflix, iar noul sezon va apărea pe 9 iulie 2021.

”The Haunting of Bly Manor”

Acest serial a adăugat pe Netflix în toamna anului trecut. Este al doilea sezon al seriei de antologie ”The Haunting” de la Netflix, după ”The Haunting of Hill House”, care este considerat de mulți unul dintre cele mai bune seriale.

În serie, o tânără călătorește într-o moșie îndepărtată din Marea Britanie pentru a avea grijă de doi orfani, Flora și Miles. Acolo, lucrurile nu sunt așa cum par. Cu alte cuvinte, acea casă este bântuită. Dacă vor supraviețui sau nu, va trebui să aflați chiar voi.

Care sunt unele dintre cele mai bune filme și seriale Netflix
Care sunt unele dintre cele mai bune filme și seriale Netflix

Unele dintre cele mai bune filme de pe Netflix

The Devil All the Time

Acțiunea se petrece într-o localitate din Ohio și urmează o distribuție de personaje convingătoare și bizare de la sfârșitul celui de-al doilea război mondial până în anii 1960. Printre acestea se află și Willard Russell, un veteran chinuit al măcelului din Pacificul de Sud, care nu-și poate salva frumoasa soție, Charlotte, de o moarte agonizantă cauzată de cancer. Prins în mijlocul tuturor acestor lucruri este și Arvin Eugene Russell, fiul orfan al lui Willard și Charlotte, care devine un om bun, dar și violent în sine.

Enola Holmes

Personajul principal a filmului este chiar sora celebrului detectiv Sherlock Holmes, Enola, care în dimineața zilei când împlinește 16 ani, observă că mama sa a dispărut, lăsând în urmă o serie de cadouri ciudate, dar nici un indiciu aparent cu privire la locul unde a plecat sau de ce. Ce se va întâmpla în continuare, poți afla vizionând filmul.

The Platform

Un loc misterios, o închisoare de nedescris, o gaură adâncă. Un număr necunoscut de niveluri. Doi deținuți care trăiesc la fiecare nivel. O platformă descendentă care conține mâncare pentru toți. O luptă inumană pentru supraviețuire, dar și o oportunitate de solidaritate. Aceasta este descrierea acestui film, care cu siguranță te va ține în suspans până la final.

The Irishman

Frank este un om fost înalt oficial din sindicat și asasin, care a învățat să ucidă Italia în timpul celui de-al doilea război mondial. Acum se uită înapoi la viața sa și la faptele care i-au definit cariera mafiotă, menținând legături cu familia criminală Bufalino.

Black Mirror: Bandersnatch (2018)

Întâmplările din film au loc în 1984, iar povestea funcționează ca un fel de joc, în care privitorul încetează să mai fie un receptor pasiv, fiind chemat să facă alegeri care interferează direct în destinul tânărului programator. Așadar și acesta se numără printre cele mai bune filme Netflix, fiind cu adevărat unic.