Home » Film & Seriale » Filme Netflix mai 2022. Ce seriale, documentare, producții noi apar. Lista cu premierele din această lună

Filme Netflix mai 2022. Ce seriale, documentare, producții noi apar. Lista cu premierele din această lună

Manolică Anca / 06.05.2022, 17:57
Filme Netflix mai 2022. Ce seriale, documentare, producții noi apar. Lista cu premierele din această lună

Luna mai deja a început și, așa cum ne-am obișnuit până acum, Netflix a dezvăluit conținutul care va sosi pe parcursul acesteia. Aruncă o privire la toate serialele, filmele, documentarele și emisiunile speciale pe care platforma de streaming ni le pune la dispoziție din această lună. Stranger Things și Love, Death & Robots ies în evidență!

Ce apare nou pe Netflix în mai 2022

Ca rege incontestabil al streaming-ului, cel puțin deocamdată, Netflix s-a bucurat de prezența unor mari blockbustere de-a lungul vremii. Acum, cu lista sa de noi lansări pentru luna mai 2022, platforma readuce unul dintre cele mai mari succese ale sale dintotdeauna, Strager Things. Hai să vedem tot ce apare nou luna aceasta.

  • Seriale

6 mai –  The Sound of Magic – Un magician care trăiește într-un parc de distracții abandonat ajunge să facă dispărute necazurile unei adolescente deziluzionate și greu încercate și îi readuce speranța.

6 mai – Welcome to Eden – Un grup de tineri adulți participă la o petrecere pe o insulă îndepărtată, însă au parte cu totul altceva în locul paradisului la care se așteptau.

10 mai – Workin’ Moms: S6 – Kate, Anne, Jenny, Sloane și Val muncesc din greu pentru a-și  rezolva problemele importante atât la serviciu, cât și acasă.

11 mai – 42 Days of Darkness – Într-un oraș din Chile, o femeie își caută cu disperare sora dispărută în mijlocul unei furtuni mediatice și al anchetei poliției.

11 mai – Brotherhood: S2 – După o revoltă devastatoare, Edson și Cristina se confruntă cu noi inamici și amenințări. Dar legătura lor va fi pusă la încercare pe măsură ce mizele cresc.

11 mai – The Circle: S4 (episoadele 5-8) – Jucătorii din acest sezon sunt puși pe treabă și vor face absolut orice pentru a câștiga marele premiu.

13 mai – Bling Empire: S2 – Iubire, prietenie, dramă, totul în viața fabuloasă a unui cerc de prieteni asiatici și americani de origine asiatică extrem de bogați din L.A.

13 mai – New Heights – Consultantul Michi Wyss moștenește ferma plină de probleme a tatălui său și este nevoit să se confrunte cu propriul trecut și să se ocupe de viitorul familiei.

13 mai – The Lincoln Lawyer – Serialul este bazat pe bestsellerurile lui Michael Connelly și îl are în prim plan pe un idealist iconoclast care își conduce biroul de avocatură din limuzina sa marca Lincoln.

18 mai – Love on the Spectrum U.S. – Oameni cu tulburări din spectrul autist sunt în căutarea iubirii în lumea schimbătoare a întâlnirilor și al relațiilor.

18 mai – The Circle: S4 (episoadele 9-12) – Jucătorii din acest sezon sunt puși pe treabă și vor face absolut orice pentru a câștiga marele premiu.

18 mai – Who Killed Sara? S3 – În ultimul sezon, adversarii devin aliați și adevărul iese la iveală în sfârșit. Desigur, Álex este obsedat să dezlege o nouă enigmă: ce s-a întâmplat cu Sara?

20 mai – Love, Death & Robots: V3 – Lumi stranii, plăceri violente și turnuri bizare.

20 mai – Wrong Side of Tracks – Un veteran de război agasat de dealerii de droguri și de golanii care pun stăpânire pe cartier caută să o reeduce pe nepoata sa, o adolescentă rebelă.

21 mai – Our Blues – Urmărește povestea de viață a unor oameni care trăiesc și muncesc pe tumultuoasa insulă Jeju.

25 mai – Somebody Feed Phill: S5 – Phil Rosenthal, creatorul serialului Everybody Loves Raymond, străbate lumea pentru a se bucura de delicatesele și cultura locală.

25 mai – The Circle: S4 (episodul 13) – Jucătorii din acest sezon sunt puși pe treabă și vor face absolut orice pentru a câștiga marele premiu.

27 mai – Stranger Things 4: Volumul 1 – Apare o nouă și înspăimântătoare amenințare, iar dezlegarea misterului acesteia ar putea pune capăt, în sfârșit, ororilor din Lumea Răsturnată.

6 mai – Marmaduke – Acesta mereu intră în belele. Voi fi oare calitățile sale necesare pentru a străluci în lumea dichisită a concursurilor canine?

6 mai – The Takedown – După zece ani de pauză, doi polițiști incompatibili fac din nou echipă pentru a investiga o crimă într-un orășel francez divizat.

11 mai – The Gateaway King – Un celebru bandit își face o nouă iubită și se gândește să o ia de la capăt.

13 mai – Senior Year –  După ce a stat 20 de ani în comă, personajul este pregătit să-și îndeplinească visul de a deveni regina balului.

20 mai – F*** Love Too – Triunghiurile amoroase și îndoielile le pun relațiile la încercare.

23 mai – Godspeed – Un fost căpitan merge în Dalyan pentru a o împiedica pe iubita prietenului său să se mărite cu altcineva, însă traumele unei tragedii din război îi dau târcoale.

  • Netflix Comedy Specials în mai 2022

8 mai – Christina P: Mom Genes 

  • Documentare Netflix

5 mai – Wild Babies

18 mai – Cyber Hell: Exposing the Internet Horror

19 mai – The G Word With Adam Conover

  • Netflix pentru copii și familie

12 mai – Maverix 

19 mai – The Baby Boss: Back in the Trib

23 mai – Sea of Love

26 mai – My Little Pony: Make Your Mark

  • Anime Netflix

16 mai – Vampire in the Garden 

Nou pe Netflix în mai 2022 – titluri licențiate

7 mai – The Blacklist: Sezonul 9 – episoade săptămânale

15 mai –  Angel Eyes

15 mai – The Contractor

16 mai – Ride Along 2

16 mai – The Game

17 mai – Servant of the People: Sezonul 2, Sezonul 3 

20 mai – Jackass 4.5