Home » Film & Seriale » HBO Max România: când se lansează și cât costă abonamentul

HBO Max România: când se lansează și cât costă abonamentul

Voicu Costin / 02.02.2022, 12:00
HBO Max România: când se lansează și cât costă abonamentul

HBO Max, noul înlocuitor al platformei HBO GO, va avea un nou chip și vine cu o serie de filme, seriale și nu numai pentru toate vârstele. HBO Max dorește să ofere și publicului din Romania o gamă variata de conținut de înaltă calitate de la cele mai iubite și celebre case de producție de filme: Warner Broș., HBO, DC, Cartoon Network și altele. Când va fi disponibil serviciul în Romania și cât va costa un abonament?

HBO Max vine și în Romania

Deși serviciul a fost lansat în Statele Unite pe 27 mai 2020, în Romania va ajunge luna viitoare. Mai exact pe 8 martie. Actualul HBO GO va deveni noul și îmbunătățitul HBO MAX. Pentru a promova cât mai bine această platformă, HBO vrea să ofere un preț redus abonamentelor lor dar trebuie să îndepliniți câteva condiții.

Noul abonament lunar HBO Max va fi 4.99 euro/lună. Cei care au un abonament, creat direct pe site-ul HBO GO, vor putea folosi automat noua platformă, beneficiind de un preţ redus, 3.30 euro/lună. Această reducere se va aplica pe toată perioada abonamentului. Noii clienţi care se vor abona direct pe HBO Max, înainte de 31 martie, vor beneficia de acelaşi preţ lunar redus la 3.30 euro/lună, preţ disponibil pe întreaga durată a abonamentului.

Pe lângă prețul redus, HBO Max vine și cu o altă super ofertă: după 31 martie, pe lângă abonamentul lunar, va fi introdus şi un abonament anual, la preţul de 39.90 euro/an care va oferi acces pe o perioadă de 12 luni la preţul de 8 luni.

„HBO Max este o nouă experienţă de streaming care oferă tot ce e mai bun în entertainment, filme, seriale originale şi titluri pentru copii de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, precum şi de la alte studiouri. Suntem încântaţi să confirmăm că, pe 8 martie, HBO Max va fi disponibil în România că parte a lansărilor în alte ţări din Europa şi nu numai”, a declarat Christina Sulebakk, General Manager, HBO Max EMEA.

Daca nu aveți posibilitatea să ajungeți să vedeți filmele prefereate în cinematografe, aflați că le puteți vedea din confortul casei voastre. Și nu trebuie să așteptați câteva luni. În doar 45 de zile de la lansarea filmelor noi, emblematice, de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, vor fi disponibile și pe noua platformă. Filme premiate la Globurile de Aur în acest an vor fi și ele deja disponibile pe noua platformă: The Matrix Resurrections, Dune şi King Richard.

Ce seriale noi vor fi pe HBO Max

Titluri noi originale Max Originals precum: Station Eleven, Peacemaker, Raised by Wolves şi Sex Lives of College Girls sunt doar câteva din gama variată pe care noua platformă vrea să le pună la dispoziție abonaților. Cum am spus și anterior, noua platforma vine și cu titluri pentru copii din cele lansate de Cartoon Network: Teen Titans Go!, The Amazing World of Gumball, Looney Tunes Cartoons şi Cocomelon.

„Lansarea globală HBO Max continuă pe măsură ce lansăm platforma în alte 15 ţări europene şi, astfel, HBO Max va fi disponibil în 61 de state. Ne urmăm strategia de a ajunge direct la abonaţii din întreaga lume, strategie care, alături de cele mai îndrăgite programe, ne va da avantajul necesar pentru a fi una dintre platformele de streaming  globale de top”, a spus Johannes Larcher, Head of HBO Max International.

Daca nu aveți un SmartTV pe acasă, aflați că puteți vedea filmele preferate de pe telefon, laptop sau PC. Abonamentele se pot face pe noua platformă care poate fi accesată de pe orice dispozitiv electronic – hbomax.com. Doritorii pot plăti online cu cardul, dar și prin intermediul unor aplicații precum: Apple App Store, Google Play Store şi Samsung Checkout.

Un cont poate avea până la 5 profiluri, 3 streamuri simultane, număr nelimitat de dispozitive înregistrate pentru fiecare abonament, sunet 5.1 surround, Dolby Atmos şi anumite titluri disponibile cu rezoluție 4k.