Home » Film & Seriale » Imagini uimitoare cu HoYeon Jung, jucătoarea 067 din Jocul Calamarului. Ce meserie are de fapt. FOTO

Imagini uimitoare cu HoYeon Jung, jucătoarea 067 din Jocul Calamarului. Ce meserie are de fapt. FOTO

Cojocaru Cristian / 02.11.2021, 14:39

HoYeon Jung este actrița principală din filmul Squid Game. Jucătoarea 067 din Jocul Calamarului a postat imagini uimitoare care i-a lăsat pe fanii săi muți de uimire.

Imagini care i-au lăsat mască pe fanii actriței din Jocul Calamarului

HoYeon Jung, de origine coreeană s-a născut în data de 23 iunie 1994. Aceasta este model și actriță și și-a început cariera pe când avea doar 16 ani. Jucătoarea cu numărul 067 din Jocul Calamarului și-a făcut apariția în mai multe show-uri ale Săptămânii Modei de la Seul pentru o perioadă de doi ani.

În anul 2013, frumoasa actriță a participat la cel de-al patrulea sezon din Korea’s Next Top Model, reușind să se claseze pe cel de-al doilea loc al competiției. Trei ani mai târziu, HoYeon Jung a semnat cu The Society Management, ajungând să părăsească țara sa natală pentru o carieră în străinătate.

Datorită culorii părului său, un roșu puternic, aceasta a ajuns să fie ușor remarcată făcându-și debutul internațional pe podium pentru ceremonia de deschidere din timpul Săptămânii Modei de la New York. Actrița a prezentat în exclusivitate pentru Louis Vuitton în anul 2016, devenind brand ambassador al brandului în anul 2021.

Anul trecut, frumoasa actricță a semnat cu Saram Entertainment pentru rolul de actriță. Aceasta și-a făcut debutul în lumea cinematografiei în anul 2021, jucând în cel mai popular film de pe platforma Netflix, Squid Game – Jocul Calamarului, în rolul lui Kang Sae-byeok. Actrița a purtat în film numărul 067, reușind să se facă rapid remarcată în film. Datorită interpretării ireproșabile de care a dat dovadă, dar și a frumuseții sale naturale, la doar 27 de ani, cariera acesteia pare să urmeze un plan ascendent.

imagini jocul calamarului
Actrita principala din Jocul Calamarului are o bogata cariera de model in spate

HoYeon Jung este una dintre cele mai urmărite actrițe din Coreea

Foarte puțini fani de peste hotarele Coreeri știu despre actriță că aceasta are o carieră de model în spate. Acest lucru se datorează faptului că aceștia au ”făcut cunoștință” cu ea doar în rolul din Jocul Calamarului. Cu toate că serialul de pe Netflix i-a adus acesteia o și mai mare notorietate, ea va continua să facă doar ceea ce iubește și anume să pozeze.

De curând, HoYeon Jung a postat pe paginile sale de pe rețelele de socializare imagini care i-a determinat pe toți fanii din lume să reacționeze. Potrivit unor surse externe, tânărul model a devenit acum una dintre cele mai urmărite actrițe din Coreea de Sud. Actrița a considerat să le arate fanilor și cealaltă parte a carierei sale, postând mai multe fotografii din cadrul unui shooting foto.

În prezent, actrița promovează hainele unui brand foarte cunoscut. În Reels-ul pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram, fotomodelul apare purtând o bustieră portocalie, o pereche de pantaloni pe care  a ales să îi țină deschiși în timp ce stă așezată pe scaun. În cea de-a treia imagine, ipostaza acesteia a fost cea care i-a determinat pe fani să reacționeze, iar în ultima fotografie postată de aceasta, apare purtând un tricou albastru și lenjerie intimă albă.

Pe lângă vestimentația pe care a purtat-o și i-a lăsat pe fanii săi să se joace cu imaginația, silueta sa de invidiat reușește să atragă atenția extrem de rapid, internauții reacționând cu mii de aprecieri și comentarii. Totodată, actrița și-a expus picioarele fonifiate dar și abdomenul plat. Părul acesteia a fost aranjat într-un mod natural, fiind lăsat desfăcut la spate.