Home » Film & Seriale » Imagini unice cu Michael Schumacher! Când lansează Netflix documentarul despre viața marelui pilot. Fotografii și informații în premieră

Imagini unice cu Michael Schumacher! Când lansează Netflix documentarul despre viața marelui pilot. Fotografii și informații în premieră

Manolică Anca / 26.08.2021, 13:07
Imagini unice cu Michael Schumacher! Când lansează Netflix documentarul despre viața marelui pilot. Fotografii și informații în premieră

Viața celui mai titrat pilot din istoria Formulei 1, Michael Schumacher, s-a schimbat radical în anul 2013, când acesta a suferit un accident teribil în timp ce se afla pe pârtia de schi. La mai bine de șapte ani de la tragedie, fanii germanului vor putea urmări în premieră un documentar special realizat de Netflix în care este prezentată viața fostului campion mondial, de după cumplitul accident.

Filmul accidentului de schi care i-a schimbat viața campionului din Formula 1, Michael Schumacher

Michael Schumacher, septuplu campion mondial la Formula 1, a suferit o căzătură teribilă acum mai bine de șapte ani, în timp ce se afla la schi în stațiunea Meribel din Apii francezi. Legendarul pilot s-a lovit cu capul de o stâncă și a suferit un traumatism cranian sever, ajungând la spital în comă. El a fost plasat în comă indusă vreme de șase luni.

Schumacher a lovit o piatră care era îngropată în zăpadă și a fost aruncat la trei metri deasupra pârtiei, aterizând într-o zonă presărată cu alți bolovani. Cu toate că purta o cască de protecție, campionul a rămas inconștient. În mai puțin de 24 de ore de la accident, acesta a fost operat pe creier, pentru înlăturarea cheagurilor de sânge. După două intervenții chirurgicale, medicii au decis să îl pună pe fostul pilot în comă indusă, pentru a-i proteja creierul.

Corinna, soția marelui campionului mondial, a controlat în permanenţă fluxul de informaţii care ajunge în presă şi nu a permis decât câtorva persoane să îl viziteze. În ultimii 7 ani, ea a vorbit extrem de puțin despre starea lui de sănătate, spunând că „lucrurile mari încep cu pași mici”.

Accidentul lui Michael Schumacher
Accidentul lui Michael Schumacher

Netflix lansează un documentar despre viața marelui pilot de după teribilul accident

În cele din urmă, familia lui Michael Schumacher a decis că a venit momentul să împărtășească fanilor secvențe din ultimii ani ai germanului, presărați de o incertitudine continuă și o serie nesfârșită de întrebări.

Amiratorii celui mai titrat pilot din istoria Formulei 1 vor putea urmări în premieră un documentar post-accident despre viața lui Michael Schumacher, care va conține imagini nemaivăzute cu fostul campion mondial. În plus, vor fi difuzate și interviuri oferite de soți, fiul Nick, care recent a devenit și el pilot în Formula 1, și tatăl său.

Filmul documentar va purta numele celebrului pilot, „Schumacher”,  și urmează a fi lansat în premieră, la nivel global, pe 15 septembrie 2021. Netflix a lansat miercuri, 25 august, trailerul documentarului, o zi de mare importață pentru marele campion. În această zi s-au împlinit 30 de ani de la debutul pilotului în Formula 1.

„În această zi, acum 30 de ani, Michael Schumacher a condus în prima sa cursă de Formula 1, în Spa, Belgia. Astăzi, Netflix lansează trailerul oficial pentru SCHUMACHER, portretul suprem al sportivului care a obținut titlul mondial al Formula 1 de șapte ori, Michael Schumacher (..)

Caracterizat de o pasiune nemuritoare, o muncă asiduă și o ambiție de neegalat, Schumacher a trecut rapid de la nou-venit la campion mondial – și în cele din urmă legendă a sportului. SCHUMACHER este singurul film pe deplin susținut de familia sa”, au transmis cei de la Netflix.