Home » Sport » Cum se simte Michael Schumacher, la 7 ani de la accidentul grav petrecut la schi. Viața pilotului s-a schimbat radical

Cum se simte Michael Schumacher, la 7 ani de la accidentul grav petrecut la schi. Viața pilotului s-a schimbat radical

Bucur Ioana / 02.11.2020, 10:44
Cum se simte Michael Schumacher, la 7 ani de la accidentul grav petrecut la schi. Viața pilotului s-a schimbat radical

Lista persoanelor care au voie să îl viziteze și știu cum se simte Michael Schumacher ar avea doar trei nume. Viața pilotului s-a schimbat radical după accidentul suferit acum șapte ani, însă adevărul despre starea sa de sănătate este departe de ceea ce se specula până acum. Unul dintre apropiații lui Michael Schumacher a făcut dezvăluiri emoționante.

Secretul pe care soția lui Michael Schimacher a vrut să îl țină ascuns a fost dezvăluit. Unde ar locui, de fapt, fostul pilot de Formula 1?

De la cumplitul accident de schi suferit acum mai bine de șapte ani, Michael Schumacher nu a mai fost văzut în public, iar informațiile despre evoluția stării de sănătate au fost, practic, inexistente. Cu toate că se credea că fostul pilot de Formula 1 locuiește, cu familia sa, în Elveția, se pare că adevărul este cu totul altul.  Michael Schumacher ar locui, de fapt, în Spania, într-o vilă de lux pe care soția sa a transformat-o într-un spital, pentru ca toate nevoile medicale ale soțului ei să fie la îndemână. Vila este amplasată pe o proprietate de 15 mii de metri pătrați și are două piscine, sală de fitness, o grădină imensă și loc de aterizare pentru elicopter.

Este vorba despre Villa Yasmin, din Mallorca, cumpărată în anul 2017, pentru suma de 30 de miloane de euro. Fostul proprietar este președintele Real Madrid, Florentino Perez, care a decis să o vândă după moartea soției sale. Mutarea familiei Schumacher din Elveția a fost anunțată de primarul localtății, care a dezvăluit că familia pilotului german a părăsit reședința din Elveția și vine în Mallorca la Las Brisas lângă Andratx în sud-vestul insulei. Informația a fost negată, însă, de Corrina Schumacher.

Mutarea în Spania a mai fost confirmată și de Elisabetta Gregoraci, soția fostului șef de la Formula 1, Flavio Briatore.

„Michael nu poate vorbi, comunică doar din priviri. Doar trei persoane au voi să-l viziteze, știu despre cine este vorba.  Oricum acum s-a mutat în Spania, iar soția lui a amenajat acolo un spital într-o vilă”, a declarat Elisabetta Gregoraci.

Michael Schumacher și soția sa, Corinna
Michael Schumacher și soția sa, Corinna

Michael Schumacher a rămas cu puțini prieteni: „Trec des să-l văd, ne uităm la televizor împreună”

Pe lista scurtă a persoanelor care îl pot vizita pe Michael Schumacher se află Jean Todt, fostul său șef de la Ferrari, actualul președinte al Federației Inernaționale de Automobilism. Într-un interviu acordat publicației olandeze De Telegraaf, acesta a dezvăluit că Michael Schumacher luptă în continuare pentru a se repune pe picioare după accidentul grav petrecut la schi în urmă cu șapte ani.

„El continuă să lupte, împreună cu familia și cu medicii care-l îngrijesc. Eu trec des să-l văd, ne uităm la televizor împreună”, a dezvăluit Jean Todt.

Fiul lui Michael Schumacher se pregătește pentru o carieră impresionantă în Formula 1

Mick, fiu în vârstă de 21 de ani al lui Michael Schumacher este la un pas să își facă marele debut în Formula 1.

„Nu pot să dezvălui ce crede Michael despre cariera băiatului său, este vorba despre detalii din viața privată. Pot să vă spun că Mick este foarte talentat, dar nu neapărat numele pe care-l poartă pilotează în Formula 1. Va avea nevoie de timp, încă nu pot să spun dacă va fi la fel de bun ca tatăl său sau Lewis Hamilton”, a precizat Jean Todt.