Home » Film & Seriale » Jocul Calamarului sezonul 2. Când apare partea a doua a serialului de succes de la Netflix și cu ce noutăți vine

Jocul Calamarului sezonul 2. Când apare partea a doua a serialului de succes de la Netflix și cu ce noutăți vine

Manolică Anca / 17.06.2022, 13:36
Jocul Calamarului sezonul 2. Când apare partea a doua a serialului de succes de la Netflix și cu ce noutăți vine

Da, este oficial. Jocul Calamarului sezonul 2 este pe drum și este pe cale să lovească și mai tare. După ce a avut premiera în toamna anului trecut, serialul sud-coreean a spulberat recordurile de streaming de pe Netflix, a adunat numeroase premii și și-a adus distribuția pe cele mai înalte culmi. Iată când va apărea partea a doua a serialului.

S-a confirmat sezonul 2 al serialului Jocul Calamarului

După o serie de luminițe roșii, Squid Game, drama coreeană care a cucerit Netflix în a doua jumătate a anului 2021, a primit oficial undă verde pentru un al doilea sezon. Platforma de streaming a făcut anunțul prin intermediul rețelelor de socializare, transmițând un mesaj din partea creatorului/regizorului serialului, Hwang Dong-hyuk, dar și un videoclip.

Noul teaser video o prezintă pe Young-hee, masiva păpușă-robot ucigașă a serialului, alături de cântecul ei caracteristic. Iar în scrisoarea care însoțește teaserul, scenaristul subliniază faptul că nevoie de 12 ani pentru ca Squid Game să fie realizat, dar doar 12 zile pentru ca drama coreeană să devină cel mai popular serial de pe Netflix.

Hwang a făcut, de asemenea, un teasing despre când, mai exact, am putea vedea cel de-al doilea sezon, dar a oferit și câteva detalii despre ce membri ai distribuției ar putea reveni în sezonul 2, inclusiv câștigătorul jocurilor Seong Gi-hun și misteriosul Front Man, care operează competiția.

Jocul Calamarului va avea sezonul 2
Jocul Calamarului va avea sezonul 2

Când ar putea începe sezonul al doilea

Squid Game se întoarce oficial pentru un al doilea sezon, potrivit creatorului Hwang Dong-hyuk. Cu toate acestea, se pare că încă mai avem de așteptat destul de mult.

Vanity Fair a relatat în mai 2022 că Hwang se afla în mijlocul discuțiilor finale cu Netflix pentru noul sezon și că, în acel moment, avea doar idei de aproximativ trei pagini. Aceștia au spus că noul sezon ar putea sosi fie la sfârșitul anului 2023, fie în 2024.

„A existat atât de multă presiune, atât de multă cerere și atât de multă dragoste pentru un al doilea sezon. Așa că aproape mă simt ca și cum nu ne-ai lăsa de ales.

Dar voi spune: va exista într-adevăr un al doilea sezon. Este în capul meu chiar acum. Sunt în procesul de planificare în prezent. Dar cred că este prea devreme să spun când și cum se va întâmpla asta.”, spunea Hwang, pentru Associated Press în noiembrie 2021.

Deși cel de-al doilea sezon este încă în fază incipientă, regizorul confirmă că vor fi câteva fețe cunoscute care se vor întoarce în sezonul următor. Câștigătorul de anul trecut, Gi-hun, se va întoarce cu Front Man, pe lângă un personaj nou-nouț. Păpușa ucigașă favorită a tuturor, Young-hee, este oficial scoasă de pe piață, iar telespectatorii vor face cunoștință cu iubitul ei, Cheol-su.

Serialul a devenit cel mai mare succes din istoria Netflix atunci când a ajuns pe gigantul de streaming în septembrie anul trecut, aducâindu-o starului sud-coreean Lee Jung-jae (care a condus talentata distribuție a jocului Squid Game) o faimă colosală.