Home » Film & Seriale » Netflix a făcut anunțul oficial! Ce s-a aflat despre al doilea sezon Squid Game (Jocul Calamarului)

Netflix a făcut anunțul oficial! Ce s-a aflat despre al doilea sezon Squid Game (Jocul Calamarului)

Cojocaru Cristian / 09.11.2021, 17:41
Netflix a făcut anunțul oficial! Ce s-a aflat despre al doilea sezon Squid Game (Jocul Calamarului)

Netflix a venit cu anunțul pe care îl așteptau toți fanii Squid Game, cu privire la cel de-al doilea sezon al serialului. Află ce a spus regizorul filmului care a făcut senzație în întreaga lume în această toamnă.

Ce se spune despre cel de-al doilea sezon al Squid Game

Oricine se plânge că nu există nimic bun de urmărit pe Netflix, cu siguranță nu a văzut serialul care a reușit să strângă milioane de oameni în fața ecranelor, producția coreeană Squid Game – Jocul Calamarului. Acest thriller a ajung cel mai popular film coreean de pe Netflix de până acum.

Astfel, nu poți rata impactul cultural enorm pe care l-a avut în întreaga lume, încă de la lansarea sa din septembrie 2021. În ceea ce este cu siguranță cea mai puțin surprinzătoare știre anunțată vreodată, un al doilea sezon al serialului Squid Game a fost anunțat în mod oficial de Netflix.

Creatorul Hwang Dong-hyuk a vorbit despre această idee de ceva vreme, dar abia pe 9 noiembrie a confirmat în sfârșit că vor veni noi episoade în timpul unei conversații cu Associated Press.

„Deci a fost atât de multă presiune, atât de multă cerere și atât de multă dragoste pentru un al doilea sezon. Aproape că simt că nu ne lăsați de ales! Dar voi spune că într-adevăr va fi un al doilea sezon. Este în capul meu chiar acum. Sunt în procesul de planificare în prezent. Dar cred că este prea devreme să spun când și cum se va întâmpla asta. Așa că vă promit asta… Gi-Hun se va întoarce și va face ceva pentru lumea”, a declarat regizorul filmului.

doilea sezon squid
Hwang Dong-hyuk este cel care a creat Jocul Calamarului – Squid Game

Când ar putea apărea cel de-al doilea sezon

Squid Game a fost anunțat pentru prima dată în 2019, ceea ce înseamnă că producția din sezonul unu a durat doi ani. Dar acum că multe dintre piesele cheie sunt la locul lor, sperăm că un al doilea sezon ar putea sosi cât mai curând la sfârșitul anului 2022. Regizorul Hwang Dong-hyuk a declarat recent pentru YTN, un agent de știri coreean, că s-a gândit pentru prima dată la premisa serialului în 2008, așa că a avut suficient timp pentru a dezvolta un plan de joc mai lung dincolo de sezonul unu.

 ”Nu am planuri bine dezvoltate pentru Squid Game 2. Este destul de obositor doar să mă gândesc la asta. Dar dacă ar fi să o fac, cu siguranță nu aș face-o singur. M-aș gândi să folosesc o sală a scriitorilor și aș dori mai mulți regizori cu experiență. Mi-a luat șase luni să scriu și să rescriu primele două episoade. Apoi m-am consultat verbal cu prietenii și am găsit indicii pentru îmbunătățiri prin propria mea prezentare și din răspunsurile lor”, a spus Hwang pentru Variety.

Scriitorul-regizor lucrează în prezent la un film, cu titlul de lucru KO Club (Killing Old Men Club), despre războiul intergenerațional, așa că s-ar putea să treacă ceva timp până la cel de-al doilea sezon, chiar dacă acum a fost confirmat. Desigur, poate exista excepția cazului în care, succesul internațional fenomenal al sezonului unu Squid Game îl motivează pe Hwang să se întoarcă în arenă mai repede decât se credea anterior,  ceea ce, dacă te gândești bine, ar fi o chestie demnă de Squid Game – Jocul Calamarului