Home » Film & Seriale » Top 5 cele mai cunoscute filme cu Chris Evans, actorul de la Hollywood desemnat în 2021 cel mai sexy bărbat în viață. FOTO

Top 5 cele mai cunoscute filme cu Chris Evans, actorul de la Hollywood desemnat în 2021 cel mai sexy bărbat în viață. FOTO

Alexandru Cazacu / 07.11.2021, 13:33

Cu siguranță, Chris Evans este unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood. El a devenit foarte cunoscut, mai ales după ce a jucat rolul Căpitanului America. De asemenea, în acest an, celebrul actor a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață. Noi vă vom prezenta astăzi unele dintre cele mai cunoscute filme cu Chris Evans. Haideți să vedem despre ce pelicule este vorba.

Cine este Chris Evans, celebrul actor de la Hollywood

În vârstă de 40 de ani, Chris Evans s-a născut în Boston, Statele Unite, la data de 13 iunie 1981. Copilăria și-a petrecut-o în orășelul Sudbury, Massachusetts, tatăl său fiind dentist, iar mama actorului este director artistic.

De asemenea, Chris are două surori (Carly și Shanna), dar și un frate mai mic, Scott, care este tot actor de profesie, apărând pe micile ecrane în telenovela ”One Life to Live”. Nu mulți știu că mama celebrului actor de la Hollywood, Lisa Capuano este pe jumătate italiană și jumătate irlandeză, iar Chris Evans a fost crescut într-o familie catolică.

În ceea ce privește viața personală, Chris Evans a fost într-o relație cu actrița Jessica Biel, în perioada 2004 – 2006. Ulterior, din 2007 și până în 2012, actorul a mai avut o relație cu actrița Minka Kelly.

Cele mai cunoscute filme cu Chris Evans

Pe lângă faptul că este un actor foarte bun, Chris Evans este și regizor de film. De-a lungul carierei sale, el a avut roluri importante în mai multe filme, iar printre cele mai cunoscute producții în care a jucat se numără francizele ”Captain America” și ”The Avenegers”. De asemenea, Chris Evans a jucat și în multe alte filme, precum ”Knives Out”, ”Puncture” și ”Snow Piercer”.

Acum că știm care sunt unele dintre cele mai cunoscute filme cu Chris Evans, haideți să aflăm și câte ceva despre aceste producții cinematografice.

Captain America: The First Avenger

Acțiunea filmului se petrece în timpul celui de-Al doilea Război Mondial. Steve Rogers (Chris Evans) un tânăr firav care încearcă să se înroleze în armata SUA, însă este respins. Ei bine, ulterior el se transformă în celebrul super-erou, Căpitanul America, după ce a luat o doză de ser, devenind astfel un super-soldat.

Chris Evans în rolul Căpitanului America
Cele mai cunoscute filme cu Chris Evans – ”Captain America”

Puncture (2011)

Această peliculă îi are în prim plan pe avocații parteneri, Mike Weiss și Paul Danziger. Mike este dependent de droguri, iar Paul este un familist convins cu o soție însărcinată. Când asistenta Vicky Rogers îi caută, aceștia află că ea a contractat o boală gravă cu câțiva ani în urmă, când a fost înțepată accidental de un pacient violent cu un ac contaminat. Așadar, Danziger și Weiss acceptă cazul și merg în instanță împotriva spitalului unde a avut loc incidentul. Ei bine, Mike și Paul se trezesc cu toate ușile închise în lupta lor împotriva mafiei și a sistemului de aprovizionare medicală.

The Avengers (2012)

Loki, fratele adoptiv al lui Thor, face echipă cu o armată extraterestră și folosește puterea unui artefact străvechi pentru a călători din Asgard pe Pământ, unde plănuiește invazia Terrei. Directorul agenției secrete ”S.H.I.E.L.L.D”, Nick Fury, pune în mișcare proiectul ”Răzbunătorii”, la care se alătură Tony Stark (Iron Man), Steve Rogers (Captain America), Bruce Banner (Hulk), Thor, Natasha Romanoff (Văduva Neagră) și Clint Barton (Hawkeye), pentru a salva lumea de invazia extraterestră.

Snow Piercer

Acțiunea se petrece în anul 2031, când întreaga lume este înghețată, iar singurii supraviețuitori se află la bordul unui tren. Vreme de 17 ani, cei care au rămas în viață după marele îngheț au locuit în trenul care se deplasează cu viteză în jurul Pământului, creându-și propria economie și propriul sistem de clase sociale.

Condus de Curtis (Chris Evans), un grup de cetățeni din clasa inferioară, care trăiesc în mizerie în spatele trenului, decid să ajungă în fața acestuia pentru a putea trăi în condiții mai bune. Fiecare secțiune a trenului rezervă noi surprize pentru grupul respectiv, care trebuie să se lupte din toate puterile pentru a-și croi drumul.

Top 5 cele mai cunoscute filme cu Chris Evans - Snow Piercer
Top 5 cele mai cunoscute filme cu Chris Evans – Snow Piercer

Knives Out (2019)

Când un scriitor de romane polițiste, Harlan Thrombey (Christopher Plummer), este găsit mort în casa sa, detectivul Benoit Blanc (Daniel Craig), curios și dezinvolt, este recrutat în mod misterios pentru a investiga cazul. De la familia disfuncțională a scriitorului și până la personalul său devotat, Blanc se strecoară într-o rețea de piste false și minciuni, în căutarea adevărului din spatele morții premature a lui Harlan.

Chris Evans, cel mai sexy bărbat în viață în 2021

Conform celor de la Page Six, Chris Evans, actorul care a jucat rolul Căpitanului America, va apărea pe coperta revistei People de săptămâna viitoare, după ce a fost desemnat de celebra publicație ca fiind ”cel mai sexy bărbat în viață”.

Se pare că Evans a fost și anul trecut în vederea celor de la People pentru primirea acestui titlu. Cu toate acestea, el ar fi încărcat accidental în mediul online o poză în care apare nud, iar șefii de la People au amânat desemnarea acestuia pentru 2021, potrivit elle.ro.