Home » Life & Style » 22.02.2022 – de ce este considerată o zi magică în Univers și ce e bine să faci

22.02.2022 – de ce este considerată o zi magică în Univers și ce e bine să faci

Alexandru Cazacu / 21.02.2022, 17:43
22.02.2022 – de ce este considerată o zi magică în Univers și ce e bine să faci

Anul acesta, pe data de 22 februarie destinele se schimbă, inimile se vindecă și oamenii își găsesc liniștea. Haideți să vedem de ce este considerată o zi magică în Univers 22.02.2022 și ce e bine să faci în această zi. Se pare că se deschide un portal magic care ne ajută să ne găsim scopul nostru și să accesăm puterea divină.

De ce este considerată 22.02.2022 o zi magică în Univers

Ziua de 22 februarie este una magică, deoarece în Univers se deschide portalul 2222. În ziua respectivă vom fi mai aproape de divinitate și ne vom putea găsi mult mai ușor liniștea sufletească. Conform numerologilor, pe 22.02.2022 Cosmosul își deschide porțile și vom avea ocazia să atragem mari schimbări în viețile noastre.

Portalul 2222 se deschide, creând o poartă puternică pentru o manifestare plină de energii magice, care ne dau posibilitatea de a ne transforma visele în realitate. Pe 22 februarie trebuie să profităm de această oportunitate incredibilă, deoarece avem o fereastră disponibilă pentru a manifesta schimbări pozitive în viețile noastre. Energia magică care ne învăluie în 22 februarie ne poate ajuta să facem față provocărilor și de a ne conecta la Univers și la puterile divine ale sufletelor noastre.

Schimbări pozitive în lume și în viața noastră

În această perioadă, trebuie să lucrăm mai mult la noi înșine și vom avea șansa să găsim puterea de a trece peste orice obstacol din viața noastră. De asemenea, în această zi nu trebuie să permitem evenimentelor care nu țin de noi sau a energiilor din exterior să ne influențeze și să ne schimbe scopul, în timp ce parcurgem acest drum, potrivit kudika.ro.

2222 este considerat un număr divin, iar în numerologie este asociat cu energia pozitivă. Fiind de asemenea, un simbol al armoniei și al păcii, ne îndeamnă să găsim echilibrul. În timpul portalului magic, trebuie să profităm de schimbările din fața noastră și să ne concentrăm pe energia pozitivă. Astfel vom putea lua decizii optime, care ne-ar putea schimba viitorul.

Este necesar doar să avem încredere în noi și să ne concentrăm asupra lucrurilor cu adevărat importante. Cifra 2 este un simbol al echilibrului, iar în această zi magică trebuie să încercăm să renunțăm la invidie, gelozie, agresivitate și cuvinte supărătoare.

De ce este considerată 22.02.2022 o zi magică
De ce este considerată 22.02.2022 o zi magică

22.02.2022, zi magică în Univers

Numărul 2222 este combinația perfectă de energii pozitive existente în numerele 2, 22 și 222. Este un simbol al norocului care ne poate ajuta să ajungem la o stare de echilibru. Ziua de 22 februarie este considerată a avea o încărcătură energetică foarte mare și este perfectă pentru a analiza toate aspectele din viața noastră, pentru a ne pune gândurile în ordine și a înțelege ce ne dorim de la viitor.

Pe 22 februarie 2022, exact în ziua când se deschide portalul magic 2222, Pluto revine în același loc din zodiac în care a fost în 1776. În astrologie o întoarcere presupune revenirea unei planete în aceeași poziție în harta natală.

Pluto guvernează puterea și renașterea, influențând sfârșitul unor cicluri karmice și începutul altora noi. Toată această energie este foarte benefică pentru noi. De asemenea, în această zi magică ne putem face o listă cu planurile pentru anul viitor și ne putem face o listă cu dorințe.