Home » Life & Style » 4 vedete de la Hollywood care au câștigat mai multe premii decât părinții lor. Gwyneth Paltrow şi-a întrecut tatăl

4 vedete de la Hollywood care au câștigat mai multe premii decât părinții lor. Gwyneth Paltrow şi-a întrecut tatăl

Alexandru Cazacu / 26.10.2021, 13:17

Fără doar și poate, orice părinte este în stare să facă eforturi supraomenești pentru a-și crește copiii și a le asigura un viitor mai bun. Ei bine, unele meserii sunt transmise de către părinți copiilor lor, iar acest lucru este valabil și în cazul starurilor. Așadar, noi vă vom prezenta astăzi o listă cu vedete de la Hollywood care, deși au preluat profesiile părinților, au ajuns să câștige mai multe premii decât aceștia.

Vedete de la Hollywood care au câștigat mai multe premii decât părinții lor

Cu toate că unii copiii de vedete rămân în umbra părinților și aleg alte cariere, alții au ajuns să fie mult mai buni decât părinții lor. Ba chiar au devenit mult mai cunoscuți și au câștigat mai multe premii decât aceștia. Cine sunt acești copii? Ei bine, acest lucru îl vei afla în rândurile următoare.

Michael Douglas

Cu siguranță, Michael Douglas este unul dintre cei mai apreciați actori din lume. Ei bine, acesta a ales să practice meseria tatălui său, Kirk Douglas. Regretatul actor a obținut premiul Oscar pentru rolul său din filmul ”Spartacus”, dar s-a bucurat și de alte premii și nominalizări. Cu toate acestea, Michael și-a întrecut tatăl, câștigând peste 20 de premii și strângând o impresionantă avere de 300 de milioane de dolari.

Vedete de la Hollywood care au câștigat mai multe premii decât părinții lor
Vedete de la Hollywood care au câștigat mai multe premii decât părinții lor – Michael Douglas

Gwyneth Paltrow

Model, actriță și cântăreață, Gwyneth Paltrow provine dintr-o familie de oameni celebri. Mama vedetei, Blythe Danner, a câștigat Globul de Aur, iar tatăl său a fost regretatul scriitor și producător, Bruce Platrow. El a fost nominalizat de 9 ori la premiile Primetime Emmy și chiar a câștigat 2 din acestea. Ei bine, fiica sa a avut nu mai puțin de 52 de nominalizări, din care 22 le-a câștigat. De asemenea, Gwyneth a câștigat și mult râvnitul premiu Oscar, pentru ”cea mai bună actriță în rol principal”. Iar succesul său nu se oprește aici, deoarece celebra actriță a fost și autoarea unei cărți.

Miley Cyrus

În ’90, tatăl lui Miley, Billy Ray Cyrus era pe culmile succesului, mai ales datorită celebrei piese ”Achy Breaky Heart”. Cu toate acestea, lucrurile aveau să se schimbe după nașterea lui Miley. Odată cu apariția în ”Hanna, fiica lui Billy a câștigat inimile tuturor. Ulterior, după lansarea primelor piese ale sale, Miley avea să devină și mai populară, fiind nominalizată la Globul de Aur, în 2009. Ei bine, de atunci, cariera tinerei artiste a urcat până pe cele mai înalte culmi, ea câștigând peste 20 de premii. De asemenea, a avut peste 60 de nominalizări și a strâns o avere estimată la mai bine de 160 de milioane de dolari.

Jennifer Aniston

Mulți o cunosc pe Jennifer Aniston pentru rolul său din celebrul serial ”Friends”. Cu toate acestea, nu mulți știu că tatăl său, John Aniston a jucat în ”Days of our lives”. Ei bine, se pare că frumoasa actriță a fost mai ambițioasă decât cel care i-a dat viață și s-a făcut remarcată în mai multe filme. De-a lungul carierei de până acum, Jennifer a câștigat nu mai puțin de 4 Globuri de Aur și alte peste 40 de premii, fiind nominalizată de cel puțin 80 de ori.