Home » Film & Seriale » Jennifer Aniston, îndrăgostită de un coleg din Friends. Celebra actriță a dezvăluit pentru cine a făcut o mare pasiune

Jennifer Aniston, îndrăgostită de un coleg din Friends. Celebra actriță a dezvăluit pentru cine a făcut o mare pasiune

Violeta Badea / 31.05.2021, 15:31
Jennifer Aniston, îndrăgostită de un coleg din Friends. Celebra actriță a dezvăluit pentru cine a făcut o mare pasiune

Jennifer Aniston, îndrăgostită de un coleg din Friends. Jennifer Aniston, îndrăgita actriță din „Friends”, a mărturisit că a fost îndrăgostită de un coleg din celebrul serial, iar sentimentul a fost reciproc. Despre cine este vorba și ce s-a întâmplat între cei doi veți afla din materialul următor.

Jennifer Aniston, îndrăgostită de un coleg din Friends

Actorii din Friends s-au reunit
Actorii din Friends s-au reunit

Fanii serialului „Friends” i-au putut urmări pe protagoniști în cursul zilei de 27 mai 2021. Echipa de producție și actorii le-au pregătit o surpriză admiratorilor celebrului serial și s-au reunit pentru a împărtăși numeroase informații neștiute până acum despre producția care încă se bucură de un succes formidabil.

Jennifer Aniston, în vârstă de 52 de ani, i-a luat pe toți prin surprindere când a mărturisit că în primele sezoane a fost îndrăgostită de unul dintre colegii ei, iar sentimentul a fost reciproc. Fanii au fost șocați să audă asta direct de la actriță, deși bănuiau că între ei a fost ceva mai mult. Actorul despre care vorbim este David Schwimmer, în vârstă de 54 de ani, nimeni altul decât Ross Geller.

Chimia dintre cei doi s-a putut observa cu ușurință pe platourile de filmare. Din păcate, relația celor doi nu s-a concretizat niciodată, deoarece Jennifer forma un cuplu cu solistul trupei Counting Crows, Adam Duritz. Și actorul pentru care dezvoltase o pasiune era într-o relație cu altcineva la momentul respectiv.

„Eram două nave care treceau una pe lângă cealaltă, pentru că mereu unul dintre noi era într-o altă relație. Deci nu am depășit niciodată acea limită. Am respectat asta”, a mărturisit David Schimmer.

Celebra actriță a dezvăluit numele actorului pentru care a făcut o pasiune

Rachel si Ross se placeau cu adevarat
Rachel si Ross se placeau cu adevarat

David Schwimmer a mărturisit că și el a fost îndrăgostit de frumoasa actriță, iar dialogul dintre cei doi a fost destul de savuros. Fanii au fost încântați să audă de la cei doi că ceea ce bănuiau demult era, de fapt, adevărat.

„Am canalizat toată adorația și iubirea pentru celălalt în Rachel și Ross”, a spus Jennifer Aniston. „Îmi aduc aminte că i-am spus lui David: „O să fie așa nasol dacă prima dată când ne sărutăm o să fie la televizor”.

Chiar așa a fost, prima dată ne-am sărutat în cafenea.” „Mi-am reamintit de primii doi ani, știi, când aveam pauze, erau momente în care ne îmbrățișam pe canapea”, a mai spus Schwimmer. „Ne îmbrățișam și adormeam așa pe canapea. Mă gândeam cum de nimeni nu și-a dat seama că ne plăceam”, a mai spus îndrăgita actriță.

După ce relația cu Adam Duritz s-a încheiat, Jennifer Aniston a mai format un cuplu cu actorul Tate Donovan în timpul filmărilor pentru „Friends”. Ulterior, actrița s-a căsătorit cu celebrul Brad Pitt. Din păcate, cei doi au divorțat în anul 2005. În anul 2015, actrița a mai avut un mariaj cu actorul Justin Theroux, dar nici de data aceasta nu a fost cu noroc. Cei doi s-au despărțit în anul 2017. David Schwimmer a fost căsătorit între anii 2010 și 2017 cu artista Zoe Buckman. Cei doi au o fiica, pe nume Cleo.