Home » Life & Style » Câți bani au câștigat actorii de la Hollywood, la început de carieră. Suma incredibilă pe care a încasat-o Julia Roberts pentru rolul din Pretty Woman

Câți bani au câștigat actorii de la Hollywood, la început de carieră. Suma incredibilă pe care a încasat-o Julia Roberts pentru rolul din Pretty Woman

Alexandru Cazacu / 23.05.2021, 15:38
Câți bani au câștigat actorii de la Hollywood, la început de carieră. Suma incredibilă pe care a încasat-o Julia Roberts pentru rolul din Pretty Woman

Unii dintre cei mai cunoscuți actori din lume sunt plătiți adesea cu sume extraordinare, pentru rolurile pentru care le joacă în diferite filme. Cu toate acestea, la început, o parte din aceștia nu au încasat sume atât de mari precum ne-am fi așteptat. În continuare îți vom spune câți bani au câștigat la început actorii de la Hollywood.

Câți bani au câștigat actorii de la Hollywood, la început de carieră

Cu toate că acum mulți dintre cei mai cunoscuți actori din lume au tot ce își doresc și duc o viață la care multă lume doar visează, la începutul carierei lor, lucrurile nu au fost la fel. Se pare că, deși au excelat cu rolurile pe care le-au interpretat, o bună parte dintre aceștia nu au fost plătiţi pe măsura prestaţiei. Mai departe îți vom spune ce sume au încasat unii dintre cei mai celebri actori de la Hollywood, la început de carieră.

Mel Gibson

Cine nu îl cunoaște pe Mel Gibson, fermecătorul actor american. Deși a interpretat rolul impecabil în prima parte a trilogiei ”Mad Max”, care a avut încasări de 100 de milioane de dolari la nivel mondial, din nefericire, actorului i-au fost virați în cont doar 15.000 de dolari. Cu toate acestea, suma nu este chiar atât de mică, dacă e să o comparăm banii pe care Mel i-a încasat pentru primul său rol din filmul ”Summer City” (400 de dolari).

John Travolta

Mulți oameni din întreaga lume îl cunosc pe John Travolta, mai ales pentru rolul rolul său din Pulp Fiction. Actorul a cucerit milioane de spectatori de-a lungul anilor cu ajutorul farmecului tău. După prestația din celebrul film, cariera lui Travolta a explodat, dar salariul pe care l-a încasat pentru rolul din acest film nu a fost pe măsura succesului. Celebrul actor a primit doar 150.000 de dolari pentru interpretarea lui Vincent Vega.

Câți bani au câștigat actorii de la Hollywood, la început de carieră
Câți bani au câștigat vedetele de la Hollywood la început de carieră

Julia Roberts

Acum, frumoasa actriță Julia Roberts se poate lăuda cu faptul că este una dintre cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood. Cu toate acestea, pentru interpretarea sa din filmul ”Pretty Woman”, ea a încasat doar 300.000 de dolari, mai puțin de jumătate decât câştigă acum Julia pentru o zi de filmare (750.000 de dolari). De asemenea, onorariul actriței pentru un film poate ajunge chiar şi la 20 de milioane de dolari, potrivit clickpentrufemei.ro.

Dakota Johnson

Cel mai probabil, actorii din ”Fifty Shades of Grey”, Dakota Johnson şi Jamie Dornan, nu s-au gândit la cât de mare va fi succesul filmului, atunci când au acceptat să apară în peliculă pentru suma de doar 250.000 de dolari, în condiţiile în care filmul a avut încasări de peste jumătate de miliard de dolari. Cu toate acestea, ulterior, Dakota a vrut să obţină mai mulți bani de pe urma prestației sale şi a cerut onorariu mult mai mare pentru următoarele părţi.

Seann William Scott

Mulți oameni s-au amuzat pe seama replicilor amuzante a lui Stiffler din ”American Pie”. Cu toate acestea, Seann William Scott nu a făcut avere în urma rolului din acest film, actorul încasând doar 8.000 de dolari.