Home » Life & Style » Vedete din afară și afacerile lor nebănuite. Sarah Jessica Parker a făcut o avere din vânzarea de pantofi

Vedete din afară și afacerile lor nebănuite. Sarah Jessica Parker a făcut o avere din vânzarea de pantofi

Cojocaru Cristian / 14.09.2021, 13:47
Vedete din afară și afacerile lor nebănuite. Sarah Jessica Parker a făcut o avere din vânzarea de pantofi

Aceste vedete au reușit să se facă remarcate datorită producțiilor în care au jucat, iar ca un beneficiu extra, afacerile le merg foarte bine datorită notorietății dar și a produselor pe care le oferă. Află care sunt vedetele care fac milioane de dolari anual.

Care sunt afacerile de care se ocupă cele mai cunoscute vedete

Foarte multe celebrități s-au axat pe ideea de a-și dezvolta o afacere, ca un venit suplimentar pe lângă încasările uriașe dobândite din actorie. Pasiunea pentru afacerile lor le-a determinat să crească de-a lungul anilor, astfel că au ajuns să dețină impresionante business-uri comerciale foarte profitabile.

Faptul că sunt vedete, se află tot timpul în atenția presei locale dar și a celei internaționale, astfel că acest lucru sporește numele mărcilor pe care le-au creat sau le reprezintă. Directorii executivi ai acestor companii sunt foarte motivați de ceea ce fac, astfel că ajung să ofere servicii și produse care satisfac nevoile clienților lor.

Indiferent că vorbim despre produse vestimentare, încălțăminte, produse de îngrijire a pielii sau branduri care dezvăluie cele mai noi trenduri, vedetele au avut grijă să acopere cele mai profitabile arii pentru fanii lor. Dacă în unele cazuri, vedetele s-au întors la cariera lor anterioară, sunt unele vedete cărora atât cariera actoricească dar și cea de antreprenor le merg ca pe roate.

vedete afacerile
Reese Witherspoon a reusit sa dezvolte o afacere de peste 200 de milioane de dolari

Sarah Jessica Parker

Cunoscuta actriță din ”Sex and the City” care joacă rolul lui Carrie Bradshaw a devenit un fashion-icon veritabil. Actrița a decis să se orienteze și spre altceva, astfel că a creat propria sa marcă de pantofi care îi poartă numele. Compania sau are două magazine în Statele Unite. Dacă asta nu era suficient, Saraha a lansat și o linie de parfumuri SJP Beauty, fiind totodată și directorul editorial al unui buletin informativ în domeniul frumuseții. Veniturile sale au fost rotunjite astfel cu alte 150 de milioane de dolari.

Gwyneth Paltrow

Fiind una dintre cele mai celebre actrițe, Gwyneth Paltrow a decis să se facă remarcată și cu ajutorul brandului ei de stil de viață, Goop. Acesta a fost lansat în anul 2008, iar afacerea i-a adus actriței o valoare netă de peste 250 de milioane de dolari. Astfel, Goop a reușit să devină un imperiu în industria wellness-ului și a stilului de viață cu ajutorul ideilor remarcabile ale vedetei.

Jessica Alba

În comparație cu vedetele anterior menționate care s-au axat pe industrii dedicate femeilor, frumoasa actriță Jessica Alba a hotărât să își canalizeze energia într-o companie destinată bebelușilor. Așadar, după ce a jucat în mai multe producții, Alba a decis că este momentul să se lanseze în lumea afacerilor cu ”The Honest Company”. Această companie comercializează produse de îngrijire a bebelușilor. Potrivit estimărilor efectuate, începând cu iunie 2021, The Honest Company este evaluată la peste 1 miliard de dolari.

Reese Witherspoon

Actrița posh a Hollywood-ului s-a inspirat din originile ei și a lansat astfel propria marcă de haine denumită Draper James. Afacerea poartă numele bunicilor ei și oferă haine la prețuri pentru orice buzunar. În anul 2015, actrița lansa un magazin online care a reușit să vândă toate produsele la doar câteva ore de la lansare. Afacerea este evaluată la peste 200 de milioane de dolari.