Home » Life & Style » 5 vedete care au devenit mame după 45 de ani. Anunțul extraordinar pe care l-a făcut Naomi Campbell, la 50 de ani

5 vedete care au devenit mame după 45 de ani. Anunțul extraordinar pe care l-a făcut Naomi Campbell, la 50 de ani

Violeta Badea / 19.05.2021, 17:24

5 vedete care au devenit mame după 45 de ani. Frumoasa Naomi Campbell a devenit mamă la 50 de ani. Supermodelul a făcut fericitul anunț pe pagina oficială de Instagram. Aceasta este o mare realizare, ținând cont de vârsta actriței. Naomi Campbell nu este singura celebritate care a reușit această performanță. În acest material vă vom prezenta câteva vedete care au devenit mame după 45 de ani.

5 vedete care au devenit mame după 45 de ani

Superba Naomi Campbell, în vârstă de 50 de ani, şi-a anunțat fanii de pe Instagram că a devenit mamă. Anunțul extraordinar  luat prin surprindere pe toată lumea ținând cont de faptul că nimeni nu știa că este însărcinată. Mai mult decât atât, vedeta nu a dezvăluit că are o relație. După ce a venit această veste fantastică, toată lumea se întreabă cine este tatăl copilului.

Vedeta nu a dat foarte multe informații. Singura postare pe care a făcut-o este o fotografie în care ține piciorușele copilului în mâinile sale, iar la descriere Naomi Campbell a menționat următorul mesaj.

Naomi Campbell a postat prima fotografie cu copilul sau
Naomi Campbell a postat prima fotografie cu copilul sau

 „O binecuvântare minunată m-a ales să-i fiu mamă. Sunt atât de onorată să am acest suflet în viaţa mea. Nu am cuvinte să descriu ce legătură specială împart cu tine, îngerul meu. Nu există mai mare dragoste”, a scris vedeta pe site-ul de socializare.

Naomi Cambell nu este singura vedetă care a devenit mamă după vârsta de 45 de ani. Cele mai multe celebrități s-au axat foarte mult pe carieră și au ajuns să se bucure de prezența unui copil destul de târziu. În continuare vă vom prezenta un top al vedetelor care au devenit mame după 45 de ani.

1. Susan Sarandon

Susan Sarandon, în vârstă de 74 de ani, a devenit mamă la 46 de ani. La vremea aceea, actrița a născut un băiețel pe care l-a numit Miles. Acesta a fost cel de-al treilea copil al vedetei și l-a adus pe lume, deși fusese diagnosticată cu endometrioză

aimoasa actriţă s-a bucurat de venirea pe lume a celui de-al treilea copil al ei, un băieţel pe nume Miles, pe când ea avea 46 de ani. Se întâmpla în anul 1992, în ciuda diagnosticului de endometrioză pe care l-a primit artista. Era al doilea copil pe care-l avea cu soţul ei, Tim Robbins. Miles Robbins calcă pe urmele mamei sale în actorie, jucând în filme precum „Blockers” şi „Halloween”.

Ramona Badescu
Ramona Badescu

2. Ramona Bădescu

Ramona Bădescu, în vârstă de 52 de ani, a dat naștere unui băiețel în urmă cu doi ani. Vedeta a preferat să-și țină sarcina ascunsă până în ultimul trimestru. Ramona Bădescu a născut prin cezariană. Ulterior, presa din Italia a asaltat-o cu întrebări. Vedeta s-a declarat extrem de bucuroasă și a declarat că este pregătită să aibă și al doilea copil.

3. Janet Jackson

Janet Jackson, în vârstă de 55 de ani, a devenit mamă la 50 de ani. În anul2017, vedeta a născut un băiețel pe care l-a numit Eissa. Din păcate, vedeta pop s-a despărțit de soțul ei, Wissam Al Mana, la doar trei luni după apariția copilului. Cei doi au fost căsătoriți în perioada 2012-2017.

Halle Berry
Halle Berry

4. Halle Berry

În anul 2013, Halle Berry, în vârstă de 54 de ani, a născut un băiețel la 46 de ani. Actrița mai are o fiica, Nahla, născută în martie 2008. Din păcate, actrița s-a despărțit de partenerul său, Olivier Martinez, în anul 2020.

5. Monica Iagăr

Monica Iagăr, în vârstă de 48 de ani, a născut un băiețel perfect sănătos la 46 de ani, după ce și-a refăcut viața după divorțul de Cosmin Cernat. Vedeta a recunoscut că a apelat la fertilizare in vitro.