Home » Life & Style » Astrologie ~ previziuni astrale 09 Noiembrie ~ 15 Noiembrie. Mercur în Scorpion și Marte staționează direct în Berbec

Astrologie ~ previziuni astrale 09 Noiembrie ~ 15 Noiembrie. Mercur în Scorpion și Marte staționează direct în Berbec

Astrolog D. Mădă / 09.11.2020, 12:28
Astrologie ~ previziuni astrale 09 Noiembrie ~ 15 Noiembrie. Mercur în Scorpion și Marte staționează direct în Berbec
A doua săptămână a lunii Noiembrie are tolba plină de evenimente astrale. Cei care au ținut cap de afiș în 2020 sunt invitații de onoare ai acestei săptămâni. Jupiter (adevăr, credință, noroc) și Pluton (transformare, subconștient, voința divină) în Capricorn se întâlnesc pentru a treia și ultima oară în acest an formând un aspect de conjuncție (09.11 ~ 15.11).

Previziuni astrale 09 Noiembrie-15 Noiembrie 2020

Această perioadă ne aduce în prim plan puterea noastră de concentrare pentru a reuși să ne îndeplinim cu succes propriile dorințe. De fiecare dată când pornim la drum pentru a ne atinge țelurile avem nevoie de a face un efort susținut. Rata de succes este semnificativ mai bună în momentul în care conștientizăm modul prin care ne raportăm la propria putere și izvorul personal de resurse.
Pe parcursul anului 2020 Pluton în Capricorn ne-a ajutat să depistăm toți “musafirii nepoftiți la masă” sau mai bine spus să ne vedem “scheleții din propriul dulap” “forțându-ne” să medităm asupra următoarelor întrebări :
  • “Unde am renunțat la control și unde l-am recâștigat?”
  • “Te simți puternic sau neputincios?”
Odată ce am ales să “dansam în întuneric”, să trecem practic prin fricile care de multe ori ne blochează, Pluton ne livrează cadouri. În  momentul în care descătușezi puterea de a renunța la tot ce nu mai servește propriei călătorii, ajungi să te bucuri cu adevărat de fiecare pas.
Această conjunctură astrală ne îndeamnă să devenim ființe asumate și responsabile, cum ne tot spune Saturn(reguli, structură, blocaje) în Capricorn din 2018, pentru tot ce am permis să se întâmple de-a lungul timpului cu voia noastră. Totodată, pentru acele situații/evenimente care nu au făcut voia noastră, este timpul să ne trezim propria conștiința (Pluton) spre a ne onora propriul adevăr (Jupiter).
În perioada 09.11-15.11, este esențial să acționăm prin calm și răbdare
În perioada 09.11-15.11, este esențial să acționăm prin calm și răbdare
Acționând moral și etic, vom putea crește spiritual și material.
Este timpul de a ne recăpăta puterea acolo unde am cedat-o.
De asemenea începutul de săptămână, mai exact în intervalul 09.11 ~ 10.11, vizează segmentul relațiilor (de orice natură), Venus în aspect tensionat cu Marte Rx. Pentru a evita tendința de a deveni impulsivi/agresivi (Marte) în relația cu ceilalți (Venus) este important să acționăm prin calm și răbdare.

Ce se întâmplă cu zodiile, din 11.11.2020

Din 11.11.2020, Mercur (comunicare, gândire) va tranzita în mers direct semnul Scorpion până pe 01.12.2020.
Când Mercur se conectează la energia Scorpionului, comunicarea și gândirea primesc titlul detectivului iscusit. Mercur în Scorpion este extrem de atent la informațiile pe care le transmite și primește, plin de profunzime și mister. Este creativ, având o putere extraordinară în a transforma orice emoție brută în sursă de evoluție pentru inteligența emoțională.
Prin acest tranzit gândurile noastre și modul în care ne exprimăm, nu vor mai fi atât de diplomatice și deschise către ceilalți, ci vom avea tendința de a studia și analiza de la distanță, din spatele cortinei, latura profundă a mediului înconjurator având puține cuvinte la purtător, dar pline de sens.
Mercur în Scorpion
Lună Nouă în Scorpion
Proaspăt ieșiți de sub tranzitul retrograd a lui Mercur, iar cu Marte care staționează direct in Berbec începând cu 14.11.2020 vom avem un tablou mult mai clar asupra modului în care vrem să se desfășoare relațiile actuale sau viitoare.
Este o perioadă în care avem nevoie de flexibilitate, să ne concentrăm pe nou fără a rămâne atașați de vechi. „Nou” nu înseamnă că tot ce știam va dispărea, ci doar că lucrurile vor fi diferite. Chiar dacă am luat unele decizii, cu Marte încă retrograd mai avem ceva de revizuit pe ultima 100 de metri înainte de START.
Finalul de săptămână (15.11.2020) se regăsește sub influența evenimentului de Luna Nouă în Scorpion. Este momentul în care setam intenții noi, urmând să culegem roadele peste 6 luni, când se va produce evenimentul de Lună Plină în Scorpion.
Ca la orice eveniment de Lună Nouă, suntem invitați să ne aliniem cu energia ei creativă, pentru a da curs unei noi etape de viață. Acest eveniment are ca frază astrologică tradițională “Eu permit”, iar ca temă arhetipală “Instincte de putere”.
Voi reveni cu detalii despre acest eveniment într-un articol separat.