Home » Life & Style » Horoscop noiembrie 2020. 3 zodii norocoase în penultima lună a anului

Horoscop noiembrie 2020. 3 zodii norocoase în penultima lună a anului

Manolică Anca / 30.10.2020, 10:54
Horoscop noiembrie 2020. 3 zodii norocoase în penultima lună a anului

Horoscop noiembrie 2020. Află tot ce îți rezervă astrele în această lună și descoperă principalele previziuni. Care sunt cele mai norocoase zodii în penultima lună a anului.

Horoscop noiembrie 2020

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Prima jumătate a lunii noiembrie nu va reprezenta cea bună perioadă din an pentru tine și, sunt șanse să te confrunți cu probleme mai vechi, pentru care nu ai găsit o rezolvare. Rezolvă totul pas cu pas și încearcă să înțelegi cauzele pentru a găsi soluțiile. Este posibil să cheltuiești mai mulți bani, dar vei trece peste toate și, după data de 13 noiembrie, lucrurile se vor aranja.

Un comportament mai defensiv îi va debusola pe cei din jurul tău, care nu îți vor înțelege așteptările. Chiar dacă nu îți dai seama de această dinamică, vei simți nevoia să deții controlul în relația personală, lucru care ți se va reproșa. Demersurile pentru anumite visuri personale te vor ajuta să fii mai încrezător cu privire la reușită.TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Astrul zodiei tale, Venus, va tranzita Balanța și zodia Scorpionului în luna noiembrie, ceea ce va fi de bun augur pentru tine. Este o perioadă norocoasă, ești optimist și își merg toate mult mai bine. Chiar dacă vei avea destul de multă muncă, vei avea timp și pentru tine sau pentru mici distracții. În ceea ce privește dragostea, vei avea parte de clipe minunate și vei redescoperi pasiunea!

Horoscop noiembrie 2020. Lună bună pentru tauri
Horoscop noiembrie 2020. Lună bună pentru tauri

GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Mercur va fi de partea ta chiar de la începutul lunii. Noiembrie poate fi o perioadă cu multe câștiguri și împlinită, dacă știi cum să îți joci cărțile. Starea de spirit va dicta tot ceea ce vei trăi. Îndepărtarea, în mod asumat, de anumite persoane din viața ta, poate scoate la iveală detalii importante despre propriile limite.

Ai putea avea și o nouă sursă de venituri, dacă vei fi dispus să lucrezi pe cont propriu la un amplu proiect. Vei avea mult de muncă, dar este o perioadă în care eforturile sunt răsplătite și se poate încheia în avantajul tău.

Horoscop noiembrie 2020. RAC (22 iunie – 22 iulie)

Noiembrie va fi o lună liniștită, în care te vei ocupa mai mult de sănătatea și confortul tău și al familiei. De obicei, în ultimele luni ale anului strângi bani, iar astrele te vor ajuta în acest sens. Prioritizează lucrurile, renunță la cumpărăturile prea scumpe și economisește o sumă cât mai mare de bani, pentru a te bucura de realizări mai mari în perioada următoare.

Ideea de colaborare reciprocă nu te încântă atât de mult, mai ales atunci când simți că anumite situații sau relații nu îți vor oferi chiar ceea ce ai tu nevoie.

LEU (23 iulie – 22 august)

Poți realiza mai multe lucruri frumoase în această lună, mai ales după data de 13, când Marte se întoarce la mersul direct în zodia Berbecului. Fii cât se poate de creativ și insistă cu ideile în care crezi. Orice acțiune întreprinsă cu perseverență și dedicare te va aduce și mai aproape de obiectivul propus.

Unele discuții de la birou te-ar putea intriga și îți vei da seamă că mulți dintre colegii de muncă nu au mai nimic în comun cu tine. Însă, trebuie să fii diplomat și să comunici mai mult cu ei despre avantajele financiare pe care le veți avea. Astrele sunt de partea ta și sunt șanse mari să te afirmi.

Horoscop noiembrie 2020. FECIOARĂ (23 august – 22 septembrie)

Noiembrie ar putea fi o lună mai dificilă, mai ales dacă o vei complica și tu cu decizii greșite. Ești foarte dur cu tine în situații extreme, dar nu lăsa garda jos în fața celorlalți. Cu toate astea, în anumite situații vei avea nevoie de confirmarea celor din pentru a ști că faci bine ceea ce faci.

Imaginația îți va fi de folosit pentru a îți seta obiective profesionale ambițioase. Știi că ești puternic și că ai numeroase resurse pentru a trece peste tot felul de probleme. Concentrează-te asupra priorităților tale pentru a reuși să găsești soluțiile mai ușor, fără prea multe sacrificii.

BALANȚĂ (23 septembrie – 22 octombrie)

Vei avea parte de suprize mari în această lună, mai ales în relația de cuplu. Astrele promit o lună plină de pasiune și romantism, însă va trebui și tu să descoperi noi metode prin care să îi atragi atenția bărbatului dorit. Dragostea adevărată ar putea înflori, cu atât mai mult dacă ești singură și dornică de a găsi pe cineva. Nu îți refuza nicio șansă sau vreo întâlnire aranjată.

Horoscop noiembrie 2020. Vești bune pentru balanțe
Horoscop noiembrie 2020. Vești bune pentru balanțe

Agitația și confuzia ar putea să te împingă să iei decizii greșite, dar nu te lăsa pradă. Deși spre mijlocul lunii vei avea posibilitatea de a renunța la unele tabieturi, senzația de confort psihic va lupta împotriva ta. Ai nevoie de perseverență și motivație.

SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Noiembrie îți va aduce multe satisfacții, mai ales după data de 10, când Mercur va ajunge în zodia ta, urmat la câteva zile de Venus. Va fi o lună dinamică benefică pentru tine, iar latura financiară va fi prioritară. Unele circumstanțe profesionale în care te vei afla te vor ajuta să te remarci.

Este posibil să primești o sumă mai mare de bani de la partenerul tău, căruia îi merge la fel de bine, sau ai putea găsi o afacere bună, care va merita tot efortul tău. Iar recompensele sigur vor apărea. Dacă îți vei pierde cumva încrederea, partenerul de viață este singura persoană de care vei avea nevoie.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Noiembrie este mereu o perioadă critică, în care vei finaliza unele proiecte și, posibil, vei începe altele, cu precădere după aniversarea zilei de naștere. Acordă mai multă atenție vocei tale interioare și gîndește-te la toate dorințele și speranțele care au rămas neîmplini. Nu te lăsa pradă stării de confuzie și găsește-ți echilibrul psihic.

Dacă s-au adunat prea multe, înseamnă că este momentul să faci o schimbare drastică și să te gândești mai bine la ceea ce te-ar face cu adevărat fericit. Ai nevoie de mai multă hotărâre și organizare în viața ta, de aceea este indicat să îți creionezi și prioritizezi nevoile și dorințele.

Horoscop noiembrie 2020. CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Te concentrezi prea mult asupra carierei și muncii tale. Îți va merge bine în continuare, în cazul în care afacea ta nu a fost prea afectată în timpul pandemiei. În ceea ce privește viața de cuplu, partenerul tău va vrea să te vadă mai implicată în activitățile comune, mai ales în relația intimă.

Dacă ați avut o perioadă mai lungă în care v-ați neglijat unul altuia dorințele, este timpul să reînviați pasiunea și să retrăiți nopțile de dragoste de la început. Spre sfârșitul lunii ai putea să găsești motivația de a face unele schimbări în propria locuință.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie)

Ar putea fi o perioadă bună în care să te ocupi mai mult de carieră și de stabilitatea la locul de muncă. Evită să mai lași timpul să treacă fără a te mai ocupa mai mult de tine. Folosește-ți șarmul pentru a te apropia de oamenii care pot avea o influență bună asupra carierei tale.

Imaginația te va ajuta să găsești metode soluții atractive de rezolvare a problemelor de la birou. Munca ta va fi răsplătită și te vei simți apreciată de persoanele influente. Ai putea avea senzația că te afli într-un carusel de emoții și trăiri, toate fiind în neconcordanță cu ceea ce îți dorești să se întâmple în viața ta.

PEȘTI (19 februarie – 20 martie)

Nu mai lăsa ca munca și obligațiile zilnice să fie mai importante decât familia. Liniștea ta vine din relația frumoasă de cuplu, care va fi mult mai împlinită, dacă vei încerca să faci mai multe pentru voi doi și dacă vei înțelege ce anume își dorește partenerul tău.

El poate avea aumite planuri, dar nu îndrăznește să ți le spună, pentru că știe că nu vei fi de acord. Vorbiți mai mult și încearcă să vezi care vor fi beneficiile pe viitor!