Home » Life & Style » Au dormit pe străzi, în stații de autobuz, în mașini, în parcuri, oriunde, dar au devenit staruri celebre. 5 vedete care au dus o viață grea

Au dormit pe străzi, în stații de autobuz, în mașini, în parcuri, oriunde, dar au devenit staruri celebre. 5 vedete care au dus o viață grea

Ileana Mladinoiu / 13.10.2020, 15:32
Au dormit pe străzi, în stații de autobuz, în mașini, în parcuri, oriunde, dar au devenit staruri celebre. 5 vedete care au dus o viață grea

Înainte de a obține faima în lumea cinematografiei de la Hollywood, multe vedete au manifestat perseverență, deși viața de dinainte de celebritate nu le-a fost deloc ușoară. Unele dintre ele au trăit perioade în care au rămas fără adăpost, dormind în mașini sau prin parcuri.

Vedete care au dus o viață grea, înainte de a cunoaște faima

Totuși, de-a lungul timpului, vedetele și-au schimbat complet viața prin munca lor și au devenit în cele din urmă sursă de inspirație pentru toți aceia care visează la o carieră profesională, în pofida începuturilor foarte dificile.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez (JLo), înainte de a fi vedeta interplanetară de astăzi, dezvăluie într-un interviu acordat revistei americane „W”, când avea 43 de ani (acum are 51), că în tinerețe “eu și mama mea, Guadalupe, nu am fost niciodată de acord. Nu am vrut să merg la facultate, am vrut să încerc să trăiesc din dans. Așa că ne-am certat. Am început să dorm pe o canapea în studioul de dans. Am rămas fără adăpost, dar i-am spus: “Asta vreau să fac.”

Jennifer Lopez, una dintre cele mai de succes artiste din lume
Jennifer Lopez, una dintre cele mai de succes artiste din lume

La vârsta de 18 ani, JLo studiază dansul la Ballet Hispanico și Kips Bay Boys & Girls Club, unde își purta zilnic adidașii, primind apoi primul ei contract.Am devenit astfel Fly Girl și m-am mutat la Los Angeles, în decurs de un an ”, precizeză interpreta piesei “No Me Ames” ce face parte de pe albumul de debut, intitulat On the 6, numărul autobuzului pe care l-a luat din Bronx spre New York, fiind hotărâtă să devină dansatoare profesionistă.

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone, actorul considerat simbolul Americii, a fost evacuat în tinerețe din apartament. Pentru o perioadă, a rămas fără adăpost şi a dormit într-o stație de autobuz din New York. Chiar și așa, s-a zbătut să meargă la castingurile organizate de aproape toate agențile de actori din New York.

Sylvester Stallone, Rambo, unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood
Sylvester Stallone, Rambo, unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood

Primul său rol a fost pentru un film semi-porno numit “ The Party at Kitty an Stud’ s”, în 1970. A devenit apoi extrem de cunoscut, chiar legendar, prin roluri principale interpretate în filme de acțiune precum Rocky și Rambo. În anii ’80 a fost printre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood.

Carmen Electra

Actrița și modelul american s-a confruntat cu dificultăți financiare care au făcut să nu aibă o casă. Înainte de a deveni vedetă internațională, la 20 de ani, respectiv în 2009, Carmen Electra a fost jefuită de fostul ei logodnic, ce i-a luat absolut toate economiile, și astfel a ajuns în stradă, după cum a mărturisit în interviul pentru Las Vegas Review Journal. Se spune că i-a trebuit un an să rezolve problema.

Jim Carrey

Actorul este foarte cunoscut pentru umorul său, dar nu a avut o viață prea ușoară. La vârsta de 16 ani a renunțat la școală pentru a avea grijă de mama sa bolnavă.

Jim Carrey a trecut prin clipe grele, înainte să cunoască faima
Jim Carrey a trecut prin clipe grele, înainte să cunoască faima

La scurt timp, familia lui a fost forțată din cauza problemelor financiare, tatăl își pierduse slujba, să părăsească locuința și să doarmă într-o dubă, înainte de a se stabili într-un cort situat în grădina surorii sale mai mari, Patricia Carrey, căsătorită pe atunci.