Home » Life & Style » Când începe Chefi fără limite la Antena 1. Data de lansare a fost schimbată

Când începe Chefi fără limite la Antena 1. Data de lansare a fost schimbată

Manolică Anca / 15.02.2022, 14:17

Vești bune pentru iubitorii de show-uri TV culinare. Antena 1 vine cu un concept inedit de adventure-cooking show, primul de acest gen din România. Iar premiera este mult mai aproape decât te-ai fi așteptat! Iată când începe Chefi fără limite la Antena 1 și ce surprize îi așteaptă pe telespectatori. Premiera va avea trei ediții consecutive.

Chefi fără limite începe în februarie, la Antena 1

Antena 1 dă lovitura cu emisiunea Chefi fără limite în luna februarie, atunci când cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin, din nou, în prim-plan într-un nou concept de cooking show spectaculos, cu ceva mai multă adrenalina, pe un tărâm de vis.

Telespectatorii vor putea vedea din fața micilor ecrane cele mai apetisante bucate de pe tărâmurile grecești, asezonate cu peisaje și destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină. Noul format de adventure-cooking show, primul din România, debutează luna aceasta la Antena 1.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu revin pe micile ecrane
Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu revin pe micile ecrane

Chefi fără limite, premieră cu 3 ediții consecutive

Numărătoarea inversă pentru premiera show-ul Chefi fără limite a început. Cooking show-ul debutează la Antena 1 cu trei ediții consecutive: luni, marți și miercuri, 21, 22 și 23 februarie de la ora 20:30. Programată inițial să înceapă duminică, 20 februarie, trustul Intact a devansat premiera cu o zi. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu vor fi protagoniștii acestui format, fiecare trebuind să coordoneze câte o echipă. Ei trebuie să demonstreze că un bucătar pasionat se poate descurca în orice fel de condiții și își poate depăși limitele.

Departe de confortul platoului de televiziune din București, acolo unde aveau totul la îndemână și cămări bine aprovizionate, în acest nou concept ei vor fi nevoiți de multe ori să își produce singuri ingredientele, chiar și ustensilele, iar misiunile vor ridica standardele la un alt nivel. Chefii vor fi și ei nevoiți să iasă din bucătărie și să alerge alături de concurenți, pentru a obține avantaje în anumite confruntări.

„Culinar vorbind, Chefi fără limite m-a surprins prin multe feluri de mâncare de care nu am auzit, multe ingrediente pe care nu le cunoșteam, chiar și tehnici. Fiecare loc în care am ajuns a avut ceva special, un fel de mâncare specific, mai de-al locului.”, a declarat chef Florin Dumitrescu.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu

Irina Fodor, gazda show-ului

Irina Fodor va fi prezentatoarea show-ului și cea care îi va coordona și le va fi alături celor trei chefi și concurenților în spctaculoasa aventură. Alături îi va sta chef Iosif Ștefănescu, cel care va arbitra misiunile chefilor și îi va însoți la fiecare probă alături de un judecător local, pentru a fi siguri că totul decurge conform indicațiilor. Marius Tudosiei este cel care va aduce în prim plan partea gastronomică a Greciei.

Spre bucuria iubitorilor de cooking show-uri, Chefi fără limite va fi difuzat de trei ori pe săptămână, la Antena 1. Telespectatorii se vor putea delecta cu o mulțime de rețete tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri de vis și multă aventură! Premiera show-ului va avea loc luni, 21 februarie de la ora 20:30, la Antena 1.