Home » Life & Style » Care este, de fapt, adevărata semnificație a orei 13:13

Care este, de fapt, adevărata semnificație a orei 13:13

Alexandru Cazacu / 31.05.2021, 11:15
Care este, de fapt, adevărata semnificație a orei 13:13

Cel mai probabil, mulți dintre noi ne-am întrebat dacă orele indicate de ceas au o anumită semnificație, arată un sentiment sau dacă prevestesc anumite lucruri. Află mai departe care este semnificația orei 13:13 și ce se va întâmpla dacă vezi în repetate rânduri această oră.

Care este semnificația orei 13:13

Din diferite motive, mulți oameni obișnuiesc să se uite la ceas foarte des. Ei bine, se poate întâmpla ca aceștia să observe aceeași oră în repetate rânduri, iar acest lucru să îi facă să se întrebe ce semnificație au aceste ore.

Încă din cele mai vechi timpuri, orele au avut anumite semnificații, în mai multe culturi. Ba chiar mai mult de atât, există unii oameni cărora li se poate schimba schimba chiar și starea de spirit atunci când le privesc. Se pare că dacă vei vedea de mai multe ora 13:13 afișată pe ceas, atunci ți se va întâmpla ceva unic.

Înțelesuri pentru ora 13:13

Potrivit teoriei lui Pavlov, dacă o persoană se uită într-o zi la o anumită oră, aceasta avea tendința de a se uita și în următoarea zi la ceas, tot la aceeași oră. Asta datorită ceasului biologic, care se adaptează, iar în urma acestui lucru, acea persoană va avea posibilitatea de a se uita la ora indicată și să observe un fenomen inedit, unic. Cu toate acestea, interpretarea orelor poate varia și în funcție de starea de spirit, de activitate sau de starea psihologică a unei persoane.

Se pare că, dacă te uiți în repetate randuri la ceas și vei vedea ora 13:13, atunci ți se semnalează necesitatea controlului asupra stării tale emoționale. Potrivit unei alte interpretări, dacă privești ora 13:13 de mai multe ori, vei vorbi în curând cu persoana iubită. De asemenea, dacă observi în repetate rânduri această oră, trebuie să cauți noul (piese, filme sau restaurante noi), adică noi modalități de a-ți trăi viața de zi cu zi. Pe de altă parte, unor oameni care observă ora 13:13 de mai multe ori, le intră în subconștient o teamă, din cauza numărului care se spune că aduce ghinion.

Care este adevărata semnificație a orei 13:13
Care este adevărata semnificație a orei 13:13

De asemenea, dacă participi la un concurs și vezi în repetate rânduri că ceasul arată ora 13:13, ar trebuii să fii atent la ceilalți concurenți, pe care nu trebuie să îi subestimezi. Totodată, se spune că această oră te mai atenționează și în privința adversarilor, dacă o vei vedea de mai multe ori.

Numărul 13 poartă noroc în diferite culturi

Deși majoritatea oamenilor sunt de părere că numărul 13 aduce ghinion, în cultura japoneză acest număr este asociat cu norocul, fiind cel care deschide o nouă ușă în viața unei persoane. În acest context, ora 13:13 poate reprezenta și faptul că vei avea parte de noroc sau lucruri bune într-o nouă activitate sau un nou proiect.

Pe de altă parte, în cultura Europeană, numărul 13 este asociat cu lucrurile negative, iar dacă te vei uita în mod repetat la ceas la ora 13:13, poți întâmpina unele probleme care nu se pot rezolva la acel moment.

Numerele și timpul sunt adesea controversate, deoarece pentru cei care cred în aceste lucruri, ele pot exprima stări, întâmplări sau unele fenomene.