Home » Life & Style » Câți bani cere Cleopatra Stratan pentru un concert de 35 de minute. Suma uluitoare

Câți bani cere Cleopatra Stratan pentru un concert de 35 de minute. Suma uluitoare

Cojocaru Cristian / 19.10.2021, 17:30
Câți bani cere Cleopatra Stratan pentru un concert de 35 de minute. Suma uluitoare

Cu siguranță vă aduceți cu toți aminte de vremea când fiica lui Pavel Stratan ne încânta cu piesa ”Ghiță”. Acum, tânăra artistă a ajuns să câștige mai bine decât soțul sau tatăl ei. Află ce venituri îi aduc concertele pe care le susține.

Cleopatra Stratan câștigă bani serioși din concerte

Piesa ”Ghiță” a fost melodia ei de lansare și totodată și cea care a adus-o în Cartea Recordurilor. Faima de care are parte acum îi permite să ceară și prețuri pe măsură, iar acest lucru raportat și la categoria sa de vârstă. Potrivit reporterilor playtech.ro care au aflat informații din partea organizatorilor, cea care îl aștepta cândva pe Ghiță reușește să câștige cât Pavel Stratan și Eduard Sanda împreună. Pe lângă onorariile pentru concertele sale, vedeta mai încasează sume substanțiale și din reclame și social media.

”Cleopatra Stratan câștigă între 4.500 și 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute, mult mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro, pentru un recital. Iar soțul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro, pentru un spectacol de 45 de minunte. Cleopatra este foarte iubită, a revenit pe scenă, acum 2-3 ani, cu piese de dragoste, care au prins la public, în plus, o țară întreagă îi știe piesa ”Ghiță”, pe care continuă să o interpreteze pe scenă”, a declarat un vestit organizator de spectacole, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Deși pandemia i-a afectat grav și pe artiști, Cleopatra Stratan a reușit inclusiv în această perioadă nefastă să se descurce. Astfel, reclamele dar și rețelele de socializare i-au adus acesteia sume importante în conturi.

”În această perioadă, ne-am soluționat într-un fel activitatea prin online și colaborări cu brand-uri de peste tot. Am promovat mai multe produse, de la make-up și haine până la produse alimentare”, declara Cleopatra Stratan, într-un interviu  anterior pentru Playtech.ro.

bani cleopatra stratan
La debutul ei, Cleopatra Stratan reusea deja sa intre in Cartea Recordurilor

Cum a ajuns în Cartea Recordurilor

În ceea ce privește căsnicia sa cu Edward Sanda, Cleopatra Stratan are numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei.

”Edi este omul perfect pentru mine și caracterul meu, noi fiind compatibili în absolut orice! Nu suntem geloși, suntem artiști amândoi și știm că este vorba de munca noastră atunci când colaborăm cu alți artiști, fete sau băieți. El i-a compus fratelui meu o piesă. Cezar si Edi se înțeleg de minune și nu doar pe plan muzical, ci și personal. Se joacă împreună, se sfătuiesc și sunt extrem de compatibili”.

În momentul în care era doar un copil și debuta în muzică, performanțele acesteia i-au adus un binemeritat loc în Cartea Recordurilor fiind ”cea mai tânără interpretă care a înregistrat un album”, ”cea mai tânără interpretă într-un concert ”live”, ”cea mai vine plătită artistă”, ”cel mai tânăr artist care a primit trei premii MTV”, ”cea mai tânără interpretă care a înregistrat un hit”. Pentru că videoclipul respectiv a fost  cel care a consacrat-o, Cleopatra Stratan a decis să păstreze rochița care a făcut-o celebră.

”Am păstrat rochița și chiar m-am gândit că, dacă voi avea o fetiță, cu siguranță o va purta și ea. Partea bună este că mai am încă alte patru rochițe, de când eram mică, pe care le-am păstrat! Rochia din piesa ”Ghiță” am ales-o eu, înainte de videclip, dintr-un magazin, iar pornind de la ea au creat întreaga imagine. Dar, mai am și două păpuși, acasă, realizate după chipul meu. S-au vândut rapid, la acea vreme. Sincer, nu știu câte păpuși s-au dat, în total”, a mai spus aceasta.