Home » Life & Style » Ce face și cum arată acum Conchita Wurst, la 8 ani de când a câștigat Eurovision. Schimbare neașteptată. FOTO

Ce face și cum arată acum Conchita Wurst, la 8 ani de când a câștigat Eurovision. Schimbare neașteptată. FOTO

Cojocaru Cristian / 30.01.2022, 13:46

În anul 2014, Conchita Wurst câștiga competiția Eurovision cu piesa „Rise Like a Phoenix”. Nu doar vocea impresionantă i-a câștigat un loc în istoria Eurovision, ci și aspectul său unic. În prezent, Conchita Wurst arată cu totul diferit. Află ce se întâmplă cu aceasta la opt ani distanță de la câștigarea concursului internațional.

Cum arată acum Conchita Wurst

Conchita Wurst, pe numele său real Tom Neuwirth în vârstă de 33 de ani pare să fie un  adevărat cameleon atunci când vine vorba despre aspectul său. Acest lucru poate fi observat în clipul din 2019, „Hit Me”. Austriacul și-a uimit fanii cu schimbarea dramatică, după ce a postat mai multe imagini în mediul virtual.

Atunci când fanii Conchitei au ascultat atât piesa, dar au vizionat și videoclipul, nu a fost decât încântare pentru ei. Unul dintre aceștia a comentat:

„Rareori mi se întâmplă să îmi placă o melodie la prima ascultare, dar de data aceasta m-am îndrăgostit”.

Un altul a scris: „Wow, Conchita, arăți uluitor. Ești ca un înger extraterestru frumos și rău căzut sau ceva de genul acesta, hehe. În plus, versurile sunt bune și muzica este ca un electro super elegant. Bravo!” Un al treilea a adăugat: „Îmi place. Conchita poate fi feminină și masculină în același timp!”  Un altul a spus: „Această melodie este atât de emoționantă, nu știu de ce, trebuie să o văd din nou și din nou”.

arată conchita wurst
Conchita Wurst arata total diferit acum

Cântăreața a renunțat la acel personaj

După ce a câștigat Eurovision Song Contest în rolul Conchita Wurst, Neuwirth a anunțat mai târziu că este gata să renunțe la personajul „doamnă cu barbă”, explicând adesea că Wurst nu era o femeie trans și că atunci când poartă haine de femeie, se simte de fapt complet asexuat. Vorbind cu Die Welt din Germania în 2017, el a spus:

„Simt că vreau să îmi creez o nouă persoană… cu doamna cu barbă, am realizat tot ce mi-am dorit. Mă pun la îndoială mai mult ca niciodată în aceste zile, căutând ceea ce pot face bine. Mă caut pe mine, iar Tom se răzvrătește”.

În ultima fotografie postată pe Instagram, Conchita poartă atât haine bărbătești cât și celebra barbă, însă lipsește machiajul, precum și părul lung. Cântărețul s-a tuns și a mărturisit că îi place la nebunie noua tunsoare. Înainte de a deveni cunoscut la nivel internațional, Tom era decorator de vitrine. Conchita s-a lansat în muzică la vârsta de 14 ani și de atunci a participat la mai multe emisiuni de talente, făcând chiar parte și dintr-o trupă muzicală, dar fără prea mare succes.

Conchita Wurst a devenit cel de-al doilea transsexual care a făcut istorie la Eurovision, după Dana International care a devenit cunoscută în anul 1998. Totodată, în urmă cu cinci ani, Conchita Wurst a făcut publică informația potrivit căreia este infectată cu HIV.

„Sunt seropozitiv de mulţi ani. Acest detaliu este de fapt irelavant pentru public, dar un fost iubit m-a ameninţat că va face publică această informaţie de natură privată, iar eu nu voi oferi niciodată cuiva dreptul de a mă speria şi de a-mi influenţa viaţa din cauza acestui lucru’, a scris Conchita într-o postare publicată pe contul său de Instagram.