Home » Life & Style » Ce face și cum arată acum Osvaldo Rios, starul din Kassandra. Foto

Ce face și cum arată acum Osvaldo Rios, starul din Kassandra. Foto

Manolică Anca / 07.05.2021, 12:11

Osvaldo Rios este unul dintre actorii preferați ale multor iubitoare de telenovele din întreaga lume. În anii ’90, acesta a fascinat toate femeile cu zâmbetul său cuceritor și cu fizicul atractiv, pe care le-au putut admira în telenovela de mare succes „Kassandra”. Te întrebi ce mai face și cum arată acum Osvaldo Rios? Iată câteva fotografii recente cu starul portorican.

Ce face și cum arată acum Osvaldo Rios

Au trecut 29 de ani de la lansarea telenovelei de mai succes „Kassandra”, iar actorul portorican, Osvaldo Rios, a ajuns la vârsta rotundă de 60 de ani, pe care, însă, nu o arată deloc. La începutul anilor ’90, Osvaldo Rios înnebunea toate femeile care îl urmăreau. De altfel, starul a fost considerat unul dintre cei mai atrăgători bărbați din industrie, ce a făcut ravagii în rândul femeilor.

Frumos, înalt, bine făcut și cu un zâmbet cuceritor, Osvaldo Rios a făcut unul dintre cele mai bune roluri ale sale în telenovela „Kassandra”, unde a jucat, în rolul principal, alături de frumoasa brunetă Corraima Torres. Cum anii au trecut, cei doi actori au mai avut și alte proiecte profesionale în care s-au implicat, însă parcă niciunul nu a avut același succes răsunător.

Cu ce se ocupă actorul în prezent

Anii au trecut, iar pe 25 octombrie 2021 Osvaldo Rios va împlini 61 de ani. Poate mulți ar spune că în prezent este de nerecunoscut, însă fanii adevărați îl vor recunoaște pe celebrul actor, datorită sclipirii și șarmului care nu i-au dispărut. Cu toate că timpul și-a pus puțin amprenta pe chipul lui, în ceea ce privește ridurile, actorul este la fel de atrăgător și arată la fel de bine din punct de vedere fizic.

Privind imaginile de acum cu Osvaldo Rios la bustul gol, se vede cu ochiul liber că actorul este depedent de sport și de un stil de viață sănătos, având în permanență grijă de felul cum arată. El își tine la curent fanii cu activitățile sale prin intermediul pozelor pe care le postează în mediul online, pe conturile sale de pe rețelele de socializare.

Osvaldo Rios
Osvaldo Rios

În poze, actorul este surprins mereu cu zâmbetul pe buze, debordând un munte de energie. Astfel că, din acest punct de vedere, el a rămas neschimbat. Osvaldo Rios nu a renunțat nici la actorie și nici la cântat, în prezent fiind implicat în numeroase acțiuni caritabile.

În plan personal, Osvaldo a fost căsătorit de trei ori, cu actrița Sully Diaz, jurnalista Carmen Dominicci și cu actrița Geraldine Fernandez. Actorul are trei copii, Giuliano, Osvaldo și Alessandro. În prezent, acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Lu Rodriguez.

S-a iubit cu faimoasa Shakira

Printre cuceririle sale se numără și cântăreața Shakira. În anul 1996, tânăra s-a amorezat pe loc de Osvaldo Rios, care era cu 17 ani mai în vârsta ca ea. Povestea lor de dragoste nu a durat decât opt luni, dar opt luni pline de pasiune.

Din păcate, părinții Shakirei nu îl aveau deloc la suflet pe acesta, mai ales că, la acea vreme, el era acuzat de violență domestică asupra fostei iubite, Daisy Annette Santiago. De altfel, au existat suspiciuni cum că ar fi fost agresiv și cu Shakira, lucru pe care el l-a dezmințit.

„M-am purtat cu ea ca un prinț. Majoritatea cântecelor de pe albumul Donde estan los ladrones mi le-a dedicat și nu dedici melodii cuiva care te maltratează”, a declarat Osvaldo Rios.