Home » Life & Style » De ce renunță Cameron Diaz la actorie, la 48 de ani. Celebra actriță de la Hollywood le-a comunicat decizia fanilor

De ce renunță Cameron Diaz la actorie, la 48 de ani. Celebra actriță de la Hollywood le-a comunicat decizia fanilor

Manolică Anca / 23.02.2021, 15:36
De ce renunță Cameron Diaz la actorie, la 48 de ani. Celebra actriță de la Hollywood le-a comunicat decizia fanilor

Cameron Diaz este una dintre cele mai apreciate și iubite actrițe de la Hollywood. De-a lungul timpului a avut distribuiții în rolurile principale a multor filme de excepție, adunând o vastă experiență și multă simpatie în rândul fanilor. Însă, a decis să renunțe la tot. Iată de ce renunță Cameron Diaz la actorie, la doar 48 de ani

De ce renunță Cameron Diaz la actorie, la doar 48 de ani

De-a lungul carierei sale, Cameron Diaz a jucat în multe filme importante, fiind nominalizată de patru ori la premiile Globul de Aur. Cu toate acestea, Cameron Diaz a decis să renunțe la actorie și la toate lucrurile pe care această meserie le oferă. Vedeta a făcut anunțul la emisiunea „Quarantined with Bruce” de la SiriusXM, în cadrul în care și-a promovat marca proprie de vin, Avaline. Ea își dorește să părăsească lumina reflectoarelor și să se concentreze mai mult pe viața sa privată. Se pare că toate aceste lucruri au la bază dorința actriței de a avea mai multă liniște, de a sta departe de toată agitația mondenă și de a se concentra pe familia ei.

Potrivit actriței, decizia a ajutat-o să găsească „pace în suflet pentru că în sfârșit aveam grijă de mine”. A decis că vrea ca viața ei să se schimbe și mai mult, și fiind tot timpul pe platourile de filmare nu mai avea deloc timp pentru viața personală.

„M-am uitat atent la viața mea și am văzut ce am fost de fapt. Pentru că atunci când realizezi un film, e scuza perfectă. Ei te dețin. Lucrezi 12 ore pe zi pentru luni de zile. Nu ai timp pentru nimic altceva. (…) Actorii sunt infantilizați, știi? Suntem puși într-o poziție în care au alții grijă de noi. Ajungi pe platou, toată lumea vrea să-ți care geanta și să te îndrume – nu ai voie să faci nimic. Doamne ferește să ți se întâmple ceva, pentru că după nu mai pot termina filmul și deja te-au filmat și, știi, zile asigurate și toate cele.”, a declarat Cameron.

De ce renunță Cameron Diaz la actorie, la 48 de ani
De ce renunță Cameron Diaz la actorie, la 48 de ani

Își dorește să se dedice familiei

De asemenea, ea a spus că nu ar fi fost mama care este acum, dacă ar fi trebuit să se împartă între copil și platou de filmare și nici măcar nu îți poate imagina cum e să fii mama unui copil de nici măcar un an și să trebuiască să stau 12-14 ore pe paltourile de filmare. Întrebată dacă va mai mai juca vreodată în filme, ea nu a dat un răspuns categoric, spunând: „Poate, niciodată să nu spun niciodată”.

În anul 2015, blondina s-a căsătorit cu chitaristul trupei Good Charlotte, Benji Madden,  după ce se cunoscuseră doar cu 10 luni înainte. Rodul căsătoriei acestora este micuța Raddix Madden, pe care a adus-o pe lume la pe 30 decembrie 2019. Iar faptul că a devenit mămică, i-a schimbat radical viața și felul în care privește viitorul. Spune că se simte extrem de binecuvântată de acest dar de la Dumnezeu: „Este o binecuvântare, este un privilegiu și eu sunt foarte, foarte recunoscătoare.”