Home » Știri » Salma Hayek, adevărul nebănuit despre Hollywood. Dramele pe care le-a trăit în Cetatea Filmului. “Mi-a spus că mă ucide”

Salma Hayek, adevărul nebănuit despre Hollywood. Dramele pe care le-a trăit în Cetatea Filmului. “Mi-a spus că mă ucide”

Violeta Badea / 17.02.2021, 12:47
Salma Hayek, adevărul nebănuit despre Hollywood. Dramele pe care le-a trăit în Cetatea Filmului. “Mi-a spus că mă ucide”

Salma Hayek, adevărul nebănuit despre Hollywood. Dramele pe care le-a trăit în Cetatea Filmului. “Mi-a spus că mă ucide”. Actrița Salma Hayek, în vârstă de 54 de ani, a fost descurajată să urmeze o carieră la Hollywood. Aceasta a declarat într-un interviu recent că s-a confruntat cu o serie de obstacole în drumul său spre succes. În continuare vă vom prezenta momentele grele prin care a trecut în Cetatea Filmului.

Salma Hayek si Antonio Banderas in Desperado
Salma Hayek si Antonio Banderas in Desperado

Salma Hayek, adevărul nebănuit despre Hollywood

Salma Hayek nu mai are nevoie de nicio prezentare. Actrița este una dintre cele mai cunoscute și de succes femei de la Hollywood. Aceasta a debutat în lumea starurilor în anul 1991 și s-a consacrat prin rolul pe care l-a jucat în „Desperado”, apărut în anul 1995, „Dogma”, apărut în anul 1999 sau ”Wild Wild West”, în același an.

Însă, drumul spre succes nu a fost deloc ușor, așa cum a declarat actrița într-un recent interviu. Au existat mai multe persoane care i-au transmis că o actriță mexicană nu va reuși la Hollywood.

„Mi-au spus că cariera mea la Hollywood se va termina după 30 de ani pentru că nimeni nu mai trecuse acest prag înainte. În primul rând, mi-au spus că un mexican nu va reuși niciodată pentru că, la vremea respectivă, cu noile generații, era imposibil ca un mexican să aibă un rol principal la Hollywood.”, a declarat aceasta, citată de Daily Mail.

Salma Hayek s-a mutat în anul 1990 la Los Angeles pentru a urma o carieră în film, dar a avut parte numai de critici. Însă, nu s-a lăsat doborâtă sau inflențată, iar acum este în culmea fericirii pentru că a demonstrat tuturor, inclusiv femeilor de 40 de ani că succesul poate veni și mai târziu.

„Vreau ca celelalte femei să realizeze asta, pentru că la 30 de ani simți presiunea, la 40 simți presiunea, iar mai târziu înflorești și este un lucru minunat”, a completat ea. „Și vremea noastră nu se încheie la această vârstă și nici mai târziu. Dacă ești creativă, entuziastă și curioasă, viața poate fi minunată tot timpul”, a povestit actrița.

Salma Hayek si Harvey Weinstein
Salma Hayek si Harvey Weinstein

Dramele pe care le-a trăit în Cetatea Filmului

Salma Hayek a vorbit și despre episodul nefericit pe care l-a trăit în cariera sa , când a lucrat cu Harvey Weinstein pentru filmul din 2002, numit „Frida”. Fostul producător de la Hollywood a fost condamnat anul trecut la 23 de închisoare pentru viol și agresiune sexuală. Peste 80 de femei, printre care și actrițe celebre, l-au acuzat pe acesta.

Salma Hayek declara într-un interviu cu Evening Standard că ceea ce părea un vis devenit realitate s-a transformat într-un adevărat coșmar. Actrița a mărturisit că Weinstein a hărțuit-o sexual de nenumărate ori și chiar a amenințat-o cu violența. „Te voi ucide, să nu crezi că nu pot face asta”, a amenințat-o producătorul transformat într-un monstru, așa cum susținea Salma.

Nu este ușor să treci prin așa ceva, iar actrița mexicană spune că nu și-a revenit complet nici până în ziua de astăzi. De asemenea, a rămas uimită să afle că sunt atâtea femei care au fost afectată, dar faptul că s-au unit și s-a făcut dreptate este un lucru încurajator.