Home » Știri » Salarii 2020 Hollywood. Cine este cea mai bine plătită actriță. Surpriza din clasament

Salarii 2020 Hollywood. Cine este cea mai bine plătită actriță. Surpriza din clasament

Radulescu Valentin / 06.10.2020, 16:22

Deși anul acesta pandemia a tăiat din veniturile vedetelor de la Hollywood, multe dintre ele au reușit să strângă sume fabuloase de bani. Asta se datorează faptului că pe lângă rolurile importante pe care le au în anumite producții cinematografice, au și alte surse de venit. Totodată, anul acesta avem de a face și cu o apariție surpriză în clasamentul celor mai bine plătite actrițe de la Hollywood. Cine a strâns cea mai mare sumă?

Angelina Jolie și Gal Gadot se află printre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood

În topul celor mai bine plătite actrițe se află anul acesta și nume surpriză. Soia Vergara, Angelina Jolie și Gal Gadot, fac parte din în topul celor mai mari salarii de Hollywood. Potrivit publicației Ferbes, sumele dezvăluite au fost încasate de către actrițe în perioada iulie 2019-iunie 2020.

Amintim faptul că salariile vedetelor din această perioadă au fost mult mai mici datorită pandemiei, care a avut un impact foarte mare și asupra industriei cinematografice. Multe vedete au pierdut sume importante de bani după oprirea temporară a mai multor producții cinematografice și de televiziune.

Salarii 2020 Hollywood. Cine este cea mai bine plătită actriță. Surpriza din clasament
Salarii 2020 Hollywood. Cine este cea mai bine plătită actriță. Surpriza din clasament

Top 10 cele mai bine plătite vedete de la Hollywood

Pe locul 1 se află starul starul Sofia Vergara, actrița din serialul ”Modern Family”, clasată pe primul loc în topul celor mai bine plătite actrițe. Aceasta a obținut în ultimele 12 luni o sumă de peste 43 de milioane de dolari. Totul se datorează faptului că acum face parte și din jurul celebrei emisiuni ”America’s Got Talent”. Pe lângă asta, starul a avut și diverse colaborări cu diverse firme, iar colecția ei de jeans a decurs destul de bine.

Pe locul doi se află celebra Angelina Jolie, care a câștigat în perioada 2019-2020 fabuloasa sumă de 35,5 milioane de dolari. Succesul se datorează în special filmelor ”Maleficent: Mistress of Evil” și ”Come Away”. Totodată, cea mai mare sumă a fost obținută din rolul principal pe care îl va interpreta în filmul ”The Eternals”, o producție Marvel cu un buget de 200 de milioane de dolari.

Locul 3 în top îi revine starului Gal Gadot, care a primit un cec de 20 de milioane de dolari în urma colaborării cu Netflix pentru rolul din filmul ”Red Notice”. Pe lângă asta, actrița a mai obținut sume impresionante de bani din parteneriate, ajungând la suma de 31,5 milioane de dolari.

Prezentatoarea emisiunii ”Little Big Shots”, difuzată pe NBC, a reușit să ocupe locul 4 în clasament. Este vorba despre Melissa McCarthy, care a obținut sume fabuloase de bani din rolurile pentru filme precum: ”Thunderforce” și ”Superintelligence”, regizate de Ben Falcone, soțul ei. Vedeta a reușit să strângă suma de 25 de milioane de dolari.

Meryl Streep a obținut sume consistente în ultimele luni. Actrița s-a clasat pe locul 5 datorită rolurilor din ”The Prom” și ”Little Women”, care au ajutat-o să obțină suma de 24 de milioane de dolari. De asemenea, aceasta a obținut și 5 milioane de dolari pentru rolul din ”Let Them All Talk”, comedia difuzată pe HBO Max.

Dinsey i-a adus lui Emily Blunt locul 6 în clasament, după ce a primit rolul principal feminin din producția ”Jungle Cruise”, ceea ce o va pune cel mai probabil în clasament și anul viitor. Aceasta a obținut în total suma de 22,5 milioane de dolari în ultimele 12 luni.

Locul 7 este ocupat de Nicole Kidman, după ce a interpretat rolul din ”The Prom”. Starul a strâns 22 de milioane de dolari în ultima perioadă, iar pentru fiecare episod din serialul ”The Undoing” difuzat pe HBO, aceasta mai primește în plus 1 milion de dolari.

Actrița din serialul ”Grey’s Anatomy”, Ellen Popmpeo, a reușit să obțină anul acesta locul 8 în top. Aceasta primește în jur de 550.000 de dolari pentru fiecare episod difuzat, iar pe lângă asta are și un venit de 6 milioane de dolari anual din drepturile sindicale. Averea actriței este acum cu 19 milioane de dolari mai mare.

Rolul din serialul ”Handmaid’s Tale”, o clasează pe Elisabeth Moss pe locul 9. Starul primește 1 milion de dolari pe difuzarea unui episod, iar rolul principal din ”The Invisible Man”, a ajutat-o pe aceasta să strângă suma de 16 milioane de dolari.

O mare surpriză pentru topul din acest an este Viola Davis. Starul apare pentru prima oară în top 10, după ce a jucat în serialul ”How to Get Away With Murder”. Actrița a ajuns la fabuloasa sumă de 15,5 milioane de dolari și cu rolul din ”Rainey’s Black Bottom”, film care se va difuza în curând pe Netflix.