Home » Life & Style » Ce hobby-uri neobișnuite au vedetele din afară. Johnny Depp are o colecție de păpuși Barbie

Ce hobby-uri neobișnuite au vedetele din afară. Johnny Depp are o colecție de păpuși Barbie

Cojocaru Cristian / 09.10.2021, 17:26
Ce hobby-uri neobișnuite au vedetele din afară. Johnny Depp are o colecție de păpuși Barbie

Viața vedetelor nu înseamnă doar platouri de filmare și interviuri. Acestea trebuie să aibă grijă și de viața lor personală care include și celelalte pasiuni. Află ce hobby-uri  neobișnuite au vedetele din afară.

Vedetele din afară au hobby-uri mai puțin obișnuite

În lumea vedetelor, lucrurile inedite sunt cu atât mai des întâlnite, având în vedere că potența financiară le dă mână liberă în a-și satisface toate fanteziile copilăriei și nu numai. Unele dintre ele au obsesii atât de mari încât nu știu când să se oprească. Dacă unele vedete se comportă precum niște copii în fața unor obiecte, altele sunt de-a dreptul obsedate în a le colecționa.

Jennifer Garner

Jennifer Garner este una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, însă talentul său muzical nu a fost integra în vreuna dintre peliculele în care a jucat. Chiar dacă nu a jucat într-un musical al marilor ecrane, aceasta nu ezită să cânte prietenilor ei apropiați dar și celorlalte vedete. Și nu, nu este solist vocal, ea iubind să cânte la saxofon. Aceasta a impresionat-o pe Reese Witherspoon de ziua ei de naștere cu o minunată interpretare la saxofon, pe care l-a numit ”Sally the Sexy Saxophone”.

hobby vedetele
Actrita Leslie Mann detine o colectie de roti de bicicleta

Jordin Sparks

În vârstă de 31 de ani, solista Jordin Sparks pare să că în continuare deține un suflet de copil. Astfel, ca oricărui copil din acea vreme, cântăreței îi plăcea seria Pokémon. Pentru că banii nu reprezintă o problemă, artista avut grijă ca acasă să realizeze o adevărată colecție cu carduri Pokémon. Colecția ei cuprinde inclusiv carduri rare precum cardul holografic cu Pokémon, ținându-le pe toate într-o cutie, în care, de-a lungul anilor a reușit să strângă o adevărată colecție.

Johnny Depp

Unul dintre cei mai doriți bărbați de la Hollywood, își arată și latura feminină, astfel că Johnny Depp deține o adevărată colecție de păpuși Barbie. Actorul și-a început această colecție atunci când se juca alături de fiica sa, Lily-Rose Depp, ajungând să dezvolte o adevărată pasiune pentru celebrele păpuși. În momentul de față, actorul deține mai multe astfel de păpuși, de diferite generații pe care le păstrează într-un depozit al locuiței sale, destinat special colecției. Artistul a declarat că această joacă îl relaxa, fiind și momentul care a dat startul pasiunii sale.

Tom Hanks

Celebrul actor Tom Hanks completează lista colecționarilor de la Hollywood. Acesta deține mai multe mașini de scris, iar o parte dintre ele în stare foarte bună și funcționabile. Pasiunea sa pentru mașinile de scris datează încă din anii ’70, atunci când, pe baza conversației pe care a avut-o cu un vânzător al mașinilor de scris, i-a atras atenția și l-a determinat să își facă o adevărată colecție.

Leslie Mann

Colecția roților de biciclete reprezintă hobby-ul lui Leslie Mann. Actrița a fost pasionată încă din copilărie de monocicluri, iar dacă unii oameni nu știu încă să meargă pe bicicletă, vedeta se pricepe de minune în a-și menține echilibrul pe o singură roată. Chiar dacă pare a fi foarte dificil și necesită o foarte bună coordonare, exeperiența dobândită de-a lungul anilor o transformă pe Leslie Mann într-o adevărată expertă.