Home » Life & Style » Ce înseamnă dacă visezi un fost partener. Mesajul care se ascunde în spatele acestui vis

Ce înseamnă dacă visezi un fost partener. Mesajul care se ascunde în spatele acestui vis

Voicu Costin / 20.05.2022, 16:28
Ce înseamnă dacă visezi un fost partener. Mesajul care se ascunde în spatele acestui vis

Poate vi s-a întâmplat în trecut să visați un fost iubit sau o fostă iubită. Poate că încă vă gândiți că mai aveți sentimente pentru el/ea, dar în spatele viselor se întâmplă să fie cauze și explicații mai profunde decât am crede. Care este explicate de fapt? De ce ajungem să ne visam foștii parteneri?

Ce înseamnă când visezi un fost iubit

Cu siguranță ți s-a întâmplat la un moment dat să îți visezi fostul iubit și ai început să cauți o explicație pentru asta. Specialiștii în interpretarea viselor sunt de părere că subconștientul transmite un semnal cu privire la faptul că aveți situații nerezolvate în fosta relație.

Poate fi vorba de dor, de o dorință ascunsă, de regrete, dar poate fi și un semn că te pregătești de o nouă poveste de iubire. Unii oameni consideră că atunci când visezi un fost iubit, mintea ta se gândește, de fapt, la o nouă relație. O dorință de a înlocui trecutul nesatisfăcător cu un viitor mult mai plăcut, exact cum îți dorești.

Nu ai primit toate răspunsurile de care aveai nevoie

Atunci când visezi un fost iubit poate însemna că nu ai încheiat relația așa cum ți-ai fi dorit. Probabil nu ai apucat să-i spui tot ce ți-ai fi dorit, tot ce ai avut pe suflet sau poate nu ai primit toate răspunsurile de care aveai nevoie. Visul poate reprezenta o continuare a poveștii dintre voi doi, un final imaginat, astfel încât ai senzația că totul se va termina cu bine, poate chiar cu o împăcare. Cel mai bine este să-l cauți și să clarifici toate aspectele. Altfel, imaginea acestei persoane este posibil să mai apară și în viitor în vise.

Nu vrei să repeţi aceleași greșeli

Dacă te afli într-o nouă relație și îl visezi pe fostul partener, visul poate avea mai multe semnificații. Dacă îți apar în minte discuții și certuri pe care le-ați avut în trecut, acest lucru ar putea însemna că ne temem să nu repetăm aceleași greșeli şi în prezent sau viitor, iar relația actuală să se încheie într-un mod asemănător.

Îi simți lipsa

Dacă îl visezi pe fostul iubit, ar putea însemna că îți este dor de el. Chiar dacă vrei să treci peste această relație și nu vrei să recunoști. Ai nevoie de timp pentru a uita, iar acest lucru face parte din procesul de recuperare.

Îl urmărești în mediul online

Dacă nu ai rupt orice legătură cu fostul tău și îl urmărești zilnic pe rețelele sociale, nu te mira că îl visezi uneori. Acest lucru înseamnă că încă te gândești la el și vrei să reluați legătura sau încă nu ai apucat să te vindeci de trecut.

Nu ești mulțumită de actualul partener

Un alt motiv pentru care îl visezi des pe fostul tău partener poate fi pentru că nu ești mulțumită de cel actual. Această interpretare poate fi luată în calcul doar dacă visezi momente frumoase. Creierul nostru ne dă semnale și ne avertizează când ne lipsește ceva în noua noastră relaţie. Poate că nu există o chimie între voi, iar momentele de pasiune nu sunt nici ele prea multe.