Home » Life & Style » Ce mesaje uimitoare ascunde chipul tău. Care este de fapt zona iubirii

Ce mesaje uimitoare ascunde chipul tău. Care este de fapt zona iubirii

Cojocaru Cristian / 31.10.2021, 17:34
Ce mesaje uimitoare ascunde chipul tău. Care este de fapt zona iubirii

Chipul fiecărei persoane ascunde mesaje importante, potrivit culturii asiatice. Află care sunt aceste mesaje și ce poate fi citit pe chipul tău.

Chipul fiecărui om ascunde mesaje uluitoare

În cultura asiatică, chipul fiecărei persoane ascunde un mesaj important. Astfel, potrivit astrologilor vechi chinezi chipul uman se împarte în șapte zone diferite. Aceste zone arată lucruri care ni se s-au întâmplat sau ni se vor întâmpla de-a lungul vieții, indiferet că vorbim despre bucurie, necaz, împlinire, iubire, eșec sau durere.

Una dintre aceste zone este și cea mai sensibilă, fiind zona iubirii. Zona respectivă este reprezentată de partea superioară a obrajilor, mai concret de zona pomeților. Vechea astrologie chineză a analizat cel mai mult această zonă, fiind și cea mai importantă, pentru că de aceasta se leagă sentimentele, emoțiile trăirile, iubirile, dar și dezamăgirile pe care le întâmpinăm și depășim de-a lungul vieții.

Pe de altă parte, zona superioaă a feței care include ochii și fruntea mai este denumită și ”Edenul” sau zona ”Raiului”. Potrivit culturii asiatice, aici se manifestă cele mai înalte, subtile și profunde energii astrale. Tot pe această suprafață se află și zona iubirii care reprezintă un important factor în ceea ce înseamnă harta destinului.

Zona vieții se află situată în aceeași parte, fiind cuprinsă între sprâncene. ”Omul” sau partea umană din fiecare este cuprinsă este reprezentată de mijlocul feței care cuprinde nasul și gura, aici fiind adunate energiile interioare ale spiritului uman. Partea de jos a feței, care cuprinde obrajii și bărbia este interpretată ca fiind ”Pământul”. Acest lucru pentru că acolo sunt resimțite energiile telurice, influențele astrelor la un nivel amplificat de către elementele esențiale ale vieții precum apa, focul, pământul și piatra.

mesaje ascunde chipul
Zona iubirii este cea mai importanta zona a fetei

Zona iubirii este cea mai importantă

Așa cum este menționat anterior, zona iubirii este cea mai importantă, regăsindu-se sub ochi și cuprinde pomeții obrajilor. Astfel, în funcție dacă aceasta prezintă pete, linii sau riduri, astrologii chinezi pot scoate la iveală cât de afectuoasă este o persoană și cât de mult înseamnă pentru aceasta implicarea și dăruirea într- relație de cuplu.

Așadar, chinezii afirmă că dacă această zonă este una deschisă, rotunjită, cu pielea fină și frumoasă, atunci înseamnă că ești o persoană care ai grijă ca implicarea emoțională din relația ta să fie una cât mai mare și calitativă. Totodată, aceștia arată că o persoană care deține astfel de trăsături în zona iubirii este un om capabil să iubească sincer și care denotă fidelitate unui singur partner.

La extremitatea cealaltă, dacă zona iubirii este străbătută de linii adânci, cearcăne sau pete încă din primii ani ai tinereții, atunci aceste semne reprezintă faptul că personalitatea ta este una egoistă și prioritizezi beneficiile personale înaintea iubirii. Astfel, persoanele care prezintă aceste detalii sunt persoane ale căror relații de dragoste vor fi marcate de probleme și neînțelegeri, acest lucru în cazul în care nu vei găsi bărbatul sau femeia care să fie capabil/ă să te convingă de faptul că poți avea încredere în sentimentele sale. Așadar, este important să știi aceste trăsături atât pentru tine cât și în ceea ce îi privește pe cei din jur, putând în acest fel să îți dai seama ce fel de persoane sunt.