Home » Life & Style » Ce nu e bine să ții sub nicio formă în dormitor. 9 lucruri periculoase pentru o căsnicie

Ce nu e bine să ții sub nicio formă în dormitor. 9 lucruri periculoase pentru o căsnicie

Manolică Anca / 07.04.2022, 13:13
Ce nu e bine să ții sub nicio formă în dormitor. 9 lucruri periculoase pentru o căsnicie

Cu toții ne dorim ca dormitoarele noastre să devină un sanctuar personal. Teoretic, credem că știm cum arată acest lucru, dar nu este la fel de ușor când vine vorba de execuție. Acest lucru se datorează faptului că este nevoie să înțelegem că unele obiecte este mai bine să fie lăsate în afara dormitoarelor noastre pentru un mediu sănătos și armonios, mai ales pentru relația de cuplu, căsnicie. Află din rândurile de mai jos ce nu e bine să ții sub nicio formă în dormitor.

Ce nu ar trebui să se regăsească în dormitorul tău

Dormitorul este zona cea mai intimă, personală și retrasă a unui individ, unde acesta tinde să se relaxeze și să se refacă după o zi grea de muncă. În medie, o persoană își petrece o treime din viață în dormitorul său.

Prin urmare, locația acestuia, amplasarea mobilierului, paleta de culori folosită pentru interior și alte lucruri care se regăsesc aici ar trebui să creeze un mediu pozitiv și relaxant pentru ambii parteneri din cuplu, căsnicie. Descoperă în rândurile de mai jos ce lucruri nu ar trebui să se mai regăsească în dormitorul tău.

Ce nu ar trebui să se regăsească în dormitorul tău
Ce nu ar trebui să se regăsească în dormitorul tău

Lucruri din dormitor periculoase pentru o căsnicie

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, despre lucrurile din dormitor care sunt periculoase pentru o căsnicie și ar trebui eliminate imediat. De asemenea, a menționat și despre anumite obiceiuri care ar trebui eliminate.

  1. Florile uscate – acestea nu au ce căuta în dormitor, pentru că nu fac altceva decât să mențină energiile negative.
  2. Vazele goale – este de preferat ca ele să fie ținute pe hol. De asemenea, ar trebui eliminat orice lucru care simbolizează apa.
  3. Pernele din dormitor – specialistul spune că nu trebuie să avem decât două perne, câteva una pentru fiecare din cei doi parteneri.
  4. Fără oglinzi în fața patului – Lidia Fecioru spune că trebuie să fim foarte atenți la locul în care amplasăm oglinda. De asemenea, patul nu ar trebui niciodată pus pe diagonală, pentru că fug energiile.
  5. Evită să inviți musafirii în dormitor – camera în care dormi trebuie să fie numai a ta și a partenerului tău. Nimeni altcineva nu ar trebui să stea aici, cu atât mai puțin să doarmă în patul vostru. „Pentru că rămân fel şi fel de energii şi apoi te întrebi de unde vine cearta”, spune Lidia Fecioru.
  6. Soții nu ar trebui să doarmă niciodată sub învelișuri diferite, pentru că se spune că se răceşte locul dintre ei. De asemenea, nici saltelele nu ar trebui să fie din două jumătăți.
  7. Jucăriile din pluș ar trebui și ele scoase din dormitor, chiar dacă la nivel subtil, tindem să ne comportăm și ca niște copii.
  8. La fel de nedorite sunt şi obiectele care au forme triunghiulare. De preferat este ca dormitorul să fie cât mai simplu.
  9. Gadget-urile – chiar dacă este greul să ne dezlipim de dispozitivele electronice în dormitor, minimul pe care ar trebui să îl faci este să nu le mai folosești timp de două ore înainte de culcare.