Home » Life & Style » Ce poți să înveți de la fiecare zodie în parte. Aceștia sunt nativii care ne oferă lecția iubirii și a pasiunii

Ce poți să înveți de la fiecare zodie în parte. Aceștia sunt nativii care ne oferă lecția iubirii și a pasiunii

Cojocaru Cristian / 29.08.2021, 12:03
Ce poți să înveți de la fiecare zodie în parte. Aceștia sunt nativii care ne oferă lecția iubirii și a pasiunii

Mihai Voropchievici, celebrul numerolog a dezvăluit ce poți să înveți de la fiecare zodie în parte. Află cum suntem influențați de cei din jurul nostru.

Înveți de la fiecare zodie

În cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a venit cu detalii despre lecțiile karmice ale fiecărei zodii. Influențele vin din partea tuturor oamenilor din jurul nostru și, de la fiecare avem de învățat câte ceva. Fiecare om pe care îl cunoaștem are un scop în viața noastră, după cum a afirmat numeorologul.

Berbec

Nativii acestei zodii sunt persoane explozive, oneste și deschise, fiind oameni cât se poate de naturali. Aceștia ne pot învăța cum să fim autentici la rândul nostru și care este cheia naturaleții într-o lume plină de măști. Berbecii ne învață cum să scoatem la suprafață trăirile și, chiar dacă adevărul doare de multe ori este calea cea mai bună de urmat. Lecția comunicării deschise vine tot de la nativul acestei zodii.

Taur

Infidelitatea este un mare NU! nativilor din această zodie. Loialitatea lor arată că ”dacă te-am ales, e pentru toată viața”. Ai grijă astfel să nu calci strâmb pentru că Taurii nu vor accepta sub nici o formă acest lucru, Ambițios și perseverent, nativul acestei zodii dorește exclusivitate și oferă la rândul său același lucru. Fiind niște persoane cerebrale, exemplul lor este unul de urmat.

Gemeni

În afara tiparelor, Gemenii reprezintă libertarea. Ei nu pot accepta o idee strică sau o anumită rutină. Ei sunt aceia care ne învață ce este libertatea, independența, atingerea limitelor și maleabilitatea în  fața diferitelor situații. Gemenii ne învață că posesivitatea nu trebuie să își aibă locul în viața noastră pentru că oamenii sunt liberi, nu proprietăți. Ideal este să îi oferi nativului libertatea pentru că este foarte importantă pentru el.

Rac

Nativii din zodia Racului sunt persoane cu multă răbdare și iertători. Prezența lor în viața ta te poate ajuta pentru a scoate la suprafață sentimentele sau trăirile pe care tu te temi să le lași dezvelite. Racul este cel care menține unitatea, afecțiunea în familie, sinceritatea și doza lor de dragoste.

Leu

Nativii din zodia Leu sunt cei care te învață că poți reuși în orice îți propui, omul fiind cel care își face norocul. Leul este cel care te pune pe picioare și care te motivează prin forța sa, atunci când lucrurile par să meargă mai puțin bine pentru tine. Lecția curajului vine din partea nativului Leu, astfel că obstacolele sunt făcute pentru a fi depășite.

Fecioară

Deși nativii acestei zodii vorbesc mai mult decât este necesar uneori, ei sunt niște oameni responsabili. Organizarea este punctul lor forte și reprezintă și lecția pe care o înveți de la ei. Tot de la aceștia vei învăța și că trebuie să depui efort pentru a putea gusta roadele muncii tale, pentru că nimic nu vine gratuit la ușa ta.

înveți zodie
Numerologul Mihai Voropchievici a venit cu detalii despre lectiile karmice ale fiecarei zodii

Balanță

Oamenii din zodia Balanță sunt cei care știu să se folosească de cuvinte. Ei știu să vorbească, să te cumpere și apoi să te vândă. De la ei vei dobândi măiestria diplomației și totodată cum să abordezi lucrurile cu o strategie anume, înțelepciune și comunicare diplomată, fără agresivitate.

Scorpion

Scorpionii sunt cei pasionali. El este cel care știe cum să își dozeze pasiunea, indiferent că e vorba despre viața personală sau cea profesională. Pune pasiune în tot și este un nativ determinat. În momentul în care pornește pe un drum, este ferm convins că va atinge obiectivul, astfel că poți învăța de la el că ceea ce faci, trebuie să faci cu pasiune.

Săgetător

Săgetătorii sunt persoane foarte optimiste de la care vei învăța să vezi partea plină a paharului în orice situație sau, pe scurt ”amor fati”. Indiferent de situațiile critice de care te vei lovi, Săgetătorii îți vor arăta că trebuie să spui da oricărei astfel de situații. Datorită optimismului său contagios, vei putea trece peste orice piedică apărută în calea ta.

Capricorn

Maturitatea este lecția pe care o vei învăța de la Capricorn. Atunci când cunoști instabilitatea în viața ta, nativul acestei zodii va veni să te echilibreze. Acesta este cel care te va învăța cum să privești lucrurile cu calm și maturitate și cum să acționezi pentru a-ți putea atinge obiectivele.

Vărsător

Perspicacitatea de care dă dovadă Vărsătorul este una fantastică, fiind și lecția pe care o vei învăța de la el. Intelectul subdezvoltat blochează calea perspicacității. Tot acești nativi sunt cei care te învață atunci când ți se pare că viața este plictisitoare, poate că nu reprezintă un moment de cădere ci unul de urcare.

Pești

Dragostea de care dau dovadă nativii zodiei Pești te vor determina să primești această lecție cu brațele deschise. Plini de compasiune și dragoste în orice domeniu, aceștia te vor învăța lecția iubirii. Această lecție îți va arăta ce înseamnă să te iubești în primul rând pe tine și apoi și pe cei din jurul tău.