Home » Life & Style » Ce riscă Amber Heard pentru că a mințit sub jurământ. Nu va scăpa doar cu imaginea șifonată

Ce riscă Amber Heard pentru că a mințit sub jurământ. Nu va scăpa doar cu imaginea șifonată

Voicu Costin / 30.05.2022, 15:57
Ce riscă Amber Heard pentru că a mințit sub jurământ. Nu va scăpa doar cu imaginea șifonată

Procesul de judecată dintre celebrul actor Johnny Depp și fosta lui soție, Amber Heard a făcut înconjurul lumii. Aceștia se luptă în tribunale prin procese înainte de o parte și de altă pentru defăimare și violență domestică. După ce ani de-a rândul au fost aduse acuzații și dovezi incriminatorii, se pare că procesul a luat o turnură neașteptată pentru Amber. Ce riscă Amber Heard pentru că a mințit sub jurământ?

Istoria cuplului Amber Heard – Johnny Deep

Amber Heard și Johnny Depp s-au despărțit în 2016, iar actrița l-a denunțat pentru violență domestică, în afară de faptul că i-a pus ordin de restricție pentru așa-zisele agresiuni fizice pe care le-ar fi suferit din cauza lui Depp.

În mai 2019, Depp i-a cerut fostei soții o compensație de 50 de milioane de dolari, declarând că el a fost cel care a suferit abuzuri pe timpul relației, arătând chiar imagini cu fața bătută, la fel ca ea. Actorul din Pirații din Caraibe a declarat că actrița se purta violent din cauza adicției de substanțe.

Daily Mail a scos la iveală câteva înregistrări în care fosta soție a lui Johnny Depp, recunoaște că a fost violentă cu actorul, dar în 2016, când ea și Johnny Depp s-au despărțit, tot ea a fost cea care l-a denunțat pentru violență domestică. Aceasta a vorbit despre comportamentul ei într-o înregistrare din 2015, când ea și Johnny Depp făceau ședințe de terapie de cuplu, vorbind despre problemele personale, rămase înregistrate pe telefonul ei și care acum au fost scoase la lumină de Daily Mail.

Situația actuală a procesului înaintat de Jhonny Deep

Actrița așteaptă verdictul în cazul procesului de defăimare, intentat de fostul său soț. Deși nu este vorba despre un proces penal, ci de unul civil, experții cred că Amber va fi sancționată foarte grav în urma faptelor sale imorale: a mințit sub jurământ și nu de puține ori.

Expertul juridic Aaron Minc, specializat în domeniul defăimării, a declarat pentru publicația JOE, că verdictul poate avea urmări penale, datorită faptului că au fost prezentate fotografii editate în cadrul procesului, ca dovezi.

Expertul juridic consideră că fotografiile prezentate juriului și instanței au fost editate, iar vânătăile și semnele de violență au fost falsificate. Faptul că Amber nu a spus adevărul sub jurământ nu este o acțiune doar „foarte gravă”, a spus expertul juridic Aaron Minc, ci și „cu adevărat ofensatoare‟ pentru sistemul de justiție. Dacă se dovedește că Amber a falsificat probe și a mințit în mod premeditat, ar putea ajunge inclusiv la închisoare!

Verdictul anunțat în curând!

Bryan Neumeister, expert criminalist digital, a fost consultat de avocații lui Depp cu privire la autenticitatea fotografiilor. De altfel, o mare parte din acest caz juridic s-a concentrat pe afirmațiile că ea a fost abuzată fizic și sexual de fostul soț Johnny Depp, care a dat-o în judecată pentru 50 de milioane de dolari

Expertul digital a declarat juriului de la tribunalul din Virginia, SUA, că „nu există nicio modalitate prin care vreun expert criminalist să valideze oricare dintre fotografii‟.

Neumeister a spus că există „multe versiuni ale acestei fotografii… zeci de versiuni diferite, unele cu dimensiuni diferite ale fișierelor, dimensiuni fizice diferite și unele au trecut prin programe software de editare foto‟. Verdictul așteptat de toți fanii urmează să fie pronunțat marți, 31 mai 2022.