Home » Life & Style » Știri mondene » De ce a divorțat Kate Moss de Johnny Depp. Adevăratul motiv

De ce a divorțat Kate Moss de Johnny Depp. Adevăratul motiv

Manolică Anca / 28.05.2022, 11:41

Johnny Depp este cel mai bine cunoscut ca unul dintre cei mai de succes – și cel mai bine plătiți – actori de la Hollywood. Dar el este celebru și pentru seria de relații amoroase cu unele dintre cele mai faimoase femei de la Hollywood. Timp de patru ani, Kate Moss si Johnny Depp au format unul dintre cele mai iubite și intens mediatizate cupluri din showbiz. De ce s-a ajuns la despărțire.

Relația dintre Kate Moss și Johnny Depp a fost intens mediatizată

De la Winona Ryder la Kate Moss sau Amber Heard, multe dintre poveștile de iubire ale lui Depp au ținut prima pagină a ziarelor pentru că au fost unele dintre cele mai iconice, dar și tumultoase, relații din istorie. Însă, cea cu topmodelul Kate Moss a fost un subiect aparte permanent.

Înainte de a o întâlni și de a se îndrăgosti de Moss, Depp a avut o poveste de dragoste pasională cu colega de scenă Edward Scissorhands, Winona Ryder. Cei doi erau îndrăgostiți până peste cap unul de celălalt și împărtășeau multe interese comune, inclusiv o pasiune reciprocă pentru literatură și poezia beat.

Cei doi s-au despărțit în 1993, după trei ani de relație. Deși „nu a mai fost niciodată la fel” după despărțirea de aceasta, starul din Pirații din Caraibe și-a găsit curând alinarea în brațele unui model de prestigiu, Kate Moss, care era cu 11 ani mai tânără decât el.

Depp și Moss s-au intersectat pentru prima dată într-o cafenea din New York în 1994. Modelul susține că a știut din momentul în care au vorbit că vor ajunge împreună. Și din partea lui a fost dragoste la prima vedere. De acolo, au început o poveste de dragoste plină de farmec, dar și volatilă, plină de petreceri de mare anvergură și de manifestări publice de afecțiune.

Starul din Alice în Țara Minunilor a susținut chiar că atracția dintre el și Moss era atât de puternică, încât au întreținut relații intime în toate cele 63 de camere (inclusiv 23 de apartamente și patru bungalouri) ale hotelului Chateau Marmont din Hollywood.

În 1994, Johnny Depp a fost arestat după o ceartă cu aceasta

Unele voci spun că arestarea lui Depp în anul 1994 ar putea fi un indiciu cu privire la motivele destrămării cuplului. În luna septembrie a acelui an, actorul a ajuns în arest după o ceartă aprinsă cu Kate, la Hotelul Mark din New York.

Johnny Depp și Kate Moss
Johnny Depp și Kate Moss

Până atunci, presa scrisese nenumărate subiecte pe tema certurilor dintre cei doi, iar potrivit People, arestarea lui Johnny a fost punctul culminant. Cei doi au devastat camera de hotel în care erau cazați. Sosite la fața locului, autoritățile l-au găsit pe actor sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Deși nu se știe dacă și topmodelul era în aceeași stare, aceasta nu suferise nicio vătămare corporală. Depp a fost dus la poliție, dar nu a fost pus sub acuzare, fiind mai apoi eliberat după ce a achitat daunele provocate în camera de hotel.

Cele două vedete nu au vorbit niciodată despre acel incident și au continuat să fie împreună pentru încă trei ani.

S-au despărțit după patru ani de relație

Deși relația lor a avut câteva momente mai dificile, Moss a spus că nimeni nu a ținut vreodată la ea atât de mult ca Depp. Așa că, atunci când s-au despărțit în 1998, după patru ani petrecuți împreună, topmodelul a fost devastată.

„Nu există nimeni care să fi fost vreodată cu adevărat capabil să aibă grijă de mine. Johnny a făcut-o pentru o vreme. Am crezut ceea ce a spus. Am pierdut cu adevărat pe acel cineva în care puteam avea încredere. Un coșmar. Ani și ani de zile de plâns. Oh, lacrimile!”, a spus Moss pentru Vanity Fair.

În ceea ce-l privește pe Depp, acesta s-a învinovățit pentru despărțirea de Moss, declarând pentru Hello! Magazine că a acordat mai multă atenție carierei sale decât modelului.

„Nu am mai fost niciodată atât de emoționat din cauza unei femei. Am fost atât de prost, pentru că aveam atât de multe lucruri în favoarea relației noastre. Eu sunt cel care trebuie să își asume responsabilitatea pentru ceea ce s-a întâmplat – am fost dificil să mă înțeleg cu ea, mi-am lăsat munca să mă încurce și nu i-am acordat atenția pe care ar fi trebuit să i-o acord”, a declarat el pentru publicație.