Home » Life & Style » Ce studii are Carmen Brumă și din ce face bani astăzi soția lui Mircea Badea

Ce studii are Carmen Brumă și din ce face bani astăzi soția lui Mircea Badea

Alexandru Cazacu / 20.10.2021, 13:40
Ce studii are Carmen Brumă și din ce face bani astăzi soția lui Mircea Badea

Mircea Badea și Carmen Brumă sunt împreună de aproape 20 de ani. Fără doar și poate, toată lumea îl cunoaște pe prezentatorul TV, de la Antena 1. Cu toate acestea, nu mulți știu cu ce se ocupă soția lui Mircea Badea. Află în continuarea acestui articol, ce studii are partenera de viață a prezentatorului și din ce face bani.

Ce studii are Carmen Brumă. Din ce face bani partenera de viață a lui Mircea Badea

După cum am menționat mai sus, Mircea Badea și Carmen Brumă formează un cuplu de mai bine de 19 ani și au împreună un fiu de șapte anișori. Despre prezentatorul emisiunii ”În gura presei” se știu multe lucruri, însă nu mulți știu că mama copilului său este foarte apreciată de urmăritorii săi pe rețelele de socializare. Carmen Brumă îi ajută mereu pe cei care doresc să adopte un stil de viață sănătos și vor scape de kilogramele în plus. Haideți să vedem ce pregătire profesională are Carmen Brumă și cum își câștigă ea banii.

În ultimii ani, atenția lui Carmen a fost îndreptată către fitness și nutriție, în consecință, ea arată acum incredibil. Cu toate acestea, la bază, meseria vedetei este alta. Mai exact, nu multă lume știe că iubita lui Badea a făcut două licee în același timp, iar acest lucru nu este tocmai ușor de realizat. Concret, în perioada 1991- 1995, Carmen Brumă a terminat cursurile liceelor Miguel Cervantes de Saavedra și Liceul Teoretic nr 77 din Moscova. Interesant nu-i așa?

Ulterior, ea a absolvit Facultatea de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Creștine Dimitrie Cantemir. De asemenea, Carmen Brumă are și un masterat în jurnalism, pe care l-a dobândit la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din Capitală. În ceea ce privește activitatea sa în televiziune, ea a apărut pentru prima oară pe micile ecrane, în 1999, ca asistentă în emisiunea Tele Euro Bingo Show, de la Antena 1. De atunci și până în 2017, Carmen a apărut în permanență la TV. Mai apoi a decis să intre în alt domeniu și a devenit un promotor al vieții sănătoase.

Ce studii are Carmen Brumă. Din ce face bani iubita lui Mircea Badea
Ce studii are Carmen Brumă. Din ce face bani iubita lui Mircea Badea

Cu ce se ocupă Carmen Brumă

Ei bine, la 44 de ani, iubita lui Mircea Badea are un corp de invidiat. Carmen Brumă este și absolventă a unor cursuri de tehnician nutriționist, instructor de aerobic-fitness și de consilier pentru dezvoltare personală, iar acum activează în acest domeniu, după cum se arată pe site-ul său oficial.

Nu cu mult timp în urmă, Carmen a declarat pentru revista OK! că de-abia acum a început să primească propuneri de a poza în costume de baie sau lenjerie. Fiind întrebată de reporteri cum se simte în costum de baie la 44 de ani, iubita lui Badea a răspuns:

”În mod ciudat, da. Surprinzător, după 40 de ani am primit mult mai multe propuneri de a poza sau a fi imagine pentru costume de baie/lenjerie decât am primit la 20-30 ani”.

După cum spuneam la începutul articolului, în 2014, Carmen Brumă a devenit mămică. Se pare că Vlad, care a ajuns astăzi la vârsta de 7 anișori, este un copil deștept, vesel și foarte sociabil, după cum spune chiar mama acestuia.