Home » Life & Style » Știri mondene » 6 lucruri mai puțin știute despre Mircea Badea. Ce studii are, cu cine s-a iubit înainte de relația cu Carmen Brumă și ce salariu are la Antena 3

6 lucruri mai puțin știute despre Mircea Badea. Ce studii are, cu cine s-a iubit înainte de relația cu Carmen Brumă și ce salariu are la Antena 3

Alexandru Cazacu / 15.09.2021, 14:29
6 lucruri mai puțin știute despre Mircea Badea. Ce studii are, cu cine s-a iubit înainte de relația cu Carmen Brumă și ce salariu are la Antena 3

Cu siguranță, nu este român care să nu-l cunoască pe Mircea Badea. El este om de televiziune, a avut chiar și roluri în câteva producții românești și prezintă emisiunea ”În gura presei” de la Antena 3. Ei bine, acestea sunt câteva dintre lucrurile pe care majoritatea le știu despre realizatorul tv. Cu toate acestea, există și unele lucruri mai puțin știute despre Mircea Badea. Haideți să vedem care sunt acestea.

Lucruri mai puțin știute despre Mircea Badea

Deși lucrează de foarte multă vreme în televiziune, există câteva lucruri pe care nu mulți le știu despre prezentatorul Antenei. Așadar, în următoarele rânduri ale acestui articol, noi vă vom prezenta câteva dintre ele.

A terminat facultatea de Cibernetică

Deși mulți ar putea crede că prezentatorul emisiunii ”În gura presei” a terminat o facultate de jurnalism, realitatea este cu totul și cu totul diferită. Mai exact, Mircea Badea a terminat Liceul de Informatică. Ba chiar mai mult de atât, după absolvirea liceului, prezentatorul de televiziune a urmat cursurile Facultății de Cibernetică din București.

Ce salariu are Mircea Badea la Antena 3

Lucrează de câțiva ani la Antena 3, dar oare ce salariu încasează Mircea Badea? Ei bine, chiar el s-a dar de gol în ceea ce privește salariul lunar. Mai exact, cu ceva timp în urmă, prezentatorul TV a spus pe Instagram, că a plătit la stat 8.911 lei, bani care reprezintă doar TVA, potrivit cancan.ro.

”Atâtica a fost doar tva-ul luna asta”, spunea la vremea respectivă prezentatorul.

Așadar, având în vedere că această sumă este doar TVA-ul, după un calcul simplu, internauții au ajuns la concluzia că Mircea Badea ar încasa lună de lună aproximativ 40.000 de lei.

A fost angajat la radio

În 1993, pe când avea 19 ani, Mircea Badea a debutat la Radio Total, unde era directoare o prietenă de-a mamei sale.

Cu cine s-a iubit Mircea Badea înainte de Carmen Brumă

Mircea Badea și Carmen Brumă au o relație de mulți ani, din care a venit pe lume și un băiețel. Nu se cunosc prea multe detalii din viața personală a lui Mircea Badea. Cu toate acestea, noi vă vom spune cu cine s-a iubit el înainte de Carmen Brumă. Mai precis, prezentatorul a fost într-o relație de șapte ani (între 1995 și 2002) cu o tânără numită Diana Duhanov, potrivit libertatea.ro.

Lucruri mai puțin știute despre Mircea Badea. Cu cine s-a iubit înainte de relația cu Carmen Brumă
Lucruri mai puțin știute despre prezentatorul Mircea Badea. Cu cine s-a iubit înainte de relația cu Carmen Brumă

A fost ținta unei fraude bancare

În toamna anului 2009, Mircea Badea a fost ținta unei fraude bancare, după ce i s-au sustras bani de pe cardul de credit.

La bustul gol în Piața Victoriei

În luna decembrie 2009, în ciuda frigului de afară, prezentatorul emisiunii ”În gura presei” a ieșit în Piața Victoriei la bustul gol și cu pene lipite de corp, pentru a onora pariul cu Emil Boc (premier la vremea respectivă). Mircea Badea declarase în cadrul unei emisiuni prezentate de el, că va ieși dezbrăcat, cu pene pe fund, dacă autoritățile reușeau să finalizeze până la data de 1 decembrie, măcar 1 km din tronsonul de autostradă Turda-Gilău.