Home » Life & Style » Ce zile norocoase ai, în funcție de zodie. Vărsătorii pot obține mari beneficii în această zi

Ce zile norocoase ai, în funcție de zodie. Vărsătorii pot obține mari beneficii în această zi

Cojocaru Cristian / 18.10.2021, 10:43
Ce zile norocoase ai, în funcție de zodie. Vărsătorii pot obține mari beneficii în această zi

Zile bune și mai puțin bune avem cu toții. Astrele pot influența acest aspect al vieții noastre în fiecare zi, astfel află care zile sunt norocoase în funcți de zodie.

Care zile sunt norocoase în funcție de zodie

În cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au venit cu o nouă dezvăluire care face referire la zilele norocoase ale nativilor fiecărei zodii. Află care zile ale săptămânii sunt benefice pentru fiecare zodie și ce le rezervă astrele nativilor acestora.

Luni

Prima zi a săptămânii este influențată de către Lună, iar ziua de luni este una foarte norocoasă pentru nativii din zodia Rac. Recomandat Racilor este ca în această zi să își asculte cu încredere intuiția fantastică de care dau dovadă, fiind un atu înnăscut. Pentru că reprezintă începutul săptămânii, ziua de Luni este perfectă pentru noile începuturi, astfel că nativii din Rac pot visa și pot crea noi situații care le vor aduce câștiguri în viață.

Marți

Ziua de Marți este una benefică nativilor zodiilor Berbec și Scorpion. Această zi vine cu o încărcătură puternică pentru Berbeci care dau dovadă de încredere și putere, cu precădere în ziua de Marți. De cealaltă parte, Scorpionii vor avea parte de sentimentul că și-au găsit scopul, cu atât mai mult atunci când vine vorba despre dorințele celor dragi și îndeplinirea acestora.

Miercuri

Echilibrul, înțelegerea și comunicarea reprezintă puncte cheie ale zilei de Miercuri, iar acest lucru pentru că Mercur este reprezentantul acestei zile. Ziua de Miercuri este una foarte benefică nativilor din Gemeni, datorită faptului că în această zi, nativii se vor simți confortabil în orice tip de comunciare. Datorită sociabilității de care dau dovadă, nativii din Vărsător se pot bucura de această zi pentru a obține cât mai multe beneficii, în timp ce nativii din Fecioară au parte de un echilibru interior în această zi, astfel că aceștia vor se vor simți puternici.

zile norocoase
Ziua de Joi este guvernata de planeta Jupiter

Joi

Ziua de Joi este ziua în care Marele Benefic își face simțită prezența, astfel că nativii din Săgetător pot spune că această zi e tocmai potrivită pentru ei, mai ales atunci când vine vorba despre cultură și dobândirea noilor informații. Totodată, nativii din Pești pot afirma că în această zi se pot bucura din plin de stabilitatea mult dorită dar și de echilibrul interior. Indiferent de zodia în care se află, toți cei născuți într-o zi de joi sunt norocoși.

Vineri

Ziua de Vineri este patronată de planeta Venus, astfel că această zi vine cu mari beneficii în sectorul iubirii dar și al banilor pentru cele două zodii, Taur și Balanță. Alte domenii precum empatia și sensibilitatea pot fi atinse de aceste două zodii în ziua de Vineri. Organizarea trebuie făcută anticipat de către cele două zodii pentru aceasta zi.

Sâmbătă

Ziua de Sâmbătă aparține nativilor din Capricorn, iar acest lucru pentru că este o zi perfectă pentru aceștia de a-și începe sau finaliza proiectele pe care le au, cu atât mai mult dacă acestea au legătură cu familia sau cu casa.

Duminică

Nativii din Leu se pot bucura de ziua de Duminică pentru a se relaxa și a se bucura din inimă de fiecare moment, fiind ziua în care simt că trăiesc pentru ceea ce au. Indiferent că aceștia își planifică o vizită sau își satisfac micile plăceri, ziua de Duminică este una plină de bucurie pentru nativii zodiei.