Home » Life & Style » Cele mai bune filme de comedie lansate până acum

Cele mai bune filme de comedie lansate până acum

Redactia Știri / 25.06.2017, 09:35
Cele mai bune filme de comedie lansate până acum

Un top cu cele mai bune comedii este binevenit oricând simți nevoia să iei o mică pauză de la filmele serioase sau poate că ai avut o zi încărcată în care n-ai apucat să râzi. Oricum ar fi, ideea e că toată lumea are nevoie de o porție de râs și este de înțeles că nu tot timpul ai dispoziția să cauți recomandări de comedii care să-ți îmbunătățească ziua.

Suntem aproape de jumătatea anului, așa că m-am gândit că e un moment bun să-ți fac o listă cu cele mai bune comedii care s-au lansat până acum.

The Boss Baby

The Boss Baby pare genul de idee ciudată care nu te aștepți să funcționeze, dar tot îți atrage atenția când vezi care sunt vocile personajelor: Alec Baldwin, Steve Buscemi, Jimmy Kimmel și mulți alții pe care sigur îi apreciezi. Acest film de comedie este despre un bebeluș proaspăt venit într-o familie, spre surprinderea celuilalt copil. Acesta poartă costum, cară o servietă după el, vorbește și se comportă ca un șef. Una dintre cele mai bune comedii din acest an, The Boss Baby este un film prezentat din perspectiva fratelui mai mare, în vârstă de șapte ani, care privește cu alți ochi apariția unui frate mai mic. Așa că toată povestea asta se transformă într-o aventură cu un bebeluș, care e spion sub acoperire, căței, jucării și altele elemente de genul. E o comedie ușoară, de familie, dar potrivită și pentru adulții care vor o mică pauză de delectare.

Vezi TOP-ul celor mai bune filme de comedie AICI