Home » Life & Style » Cifra 2 în numerologie – absolut totul despre oamenii a căror soartă e ”guvernată” de această cifră

Cifra 2 în numerologie – absolut totul despre oamenii a căror soartă e ”guvernată” de această cifră

Redactia Știri / 12.10.2020, 17:51
Cifra 2 în numerologie – absolut totul despre oamenii a căror soartă e ”guvernată” de această cifră

Cifra 2 în numerologie este guvernată de Lună, iar persoanele care au această cifră în harta destinului sunt firi sensibile. De regulă, aceste persoane obișnuiesc să caute echilibrul în toate lucrurile. Aceasta cifră presupune de fapt doi indivizi care se unesc și devin o unitate. Atunci când trag în aceeași direcție, ei lucrează la unison, iar echilibrul se păstrează. Însă, în momentul în care trag în direcții diferite, echilibrul este distrus, iar unitatea se destramă.

Cifra 2 în numerologie. Cum se calculează, de fapt

În primul rând, pentru a afla cifra destinului este esențial să însumezi toate elementele care compun data nașterii până când ajungi la un singur număr. Există însă două excepții, 11 și 22.

Prin urmare, se adună ziua, luna și anul, iar rezultatul îl reprezintă cifra pe care o are o persoană pe harta numerologică.

Să luăm spre exemplu data nașterii 12.01. 1987. Vom aduna toate cifrele din această dată. Astfel, 12.01. 1987 devine 12+1+1987= 2000=2+0+0+0=2.

Cifra 2 reprezintă dualitatea, antagonismul.  Cifra 2 în numerologie este atribuită persoanelor care caută echilibrul în viață.

Cifra 2 în numerologie. Caracteristici pozitive

Persoanele care au cifra 2 în numerologie sunt de regulă firi sensibile. Pot avea un caracter moale, pasiv. Le place să lucreze în echipă, chiar sub comandă, și nicidecum nu sunt genul de persoane preocupate să ia decizii.

Caută echilibrul, armonia, liniștea. Sunt firi visătoare, romantice, blânde. Sunt înzestrate cu un mare simț al empatiei, se bucură de un excelent simț creativ și cântăresc foarte bine o decizie, analizând punctele pozitive, dar și minusurile unei situații, înainte de a se pronunța, pentru a omite astfel orice greșeală.

Persoanele cu cifra 2 în harta numerologică își doresc echilibru în toate lucrurile
Persoanele cu cifra 2 în harta numerologică își doresc echilibru în toate lucrurile

Sunt persoane corecte, oneste. Evită pe cât posibilul situațiile ce presupun un potențial risc, axându-se în mare parte pe lucruri fixe, stabile.

Pe plan amoros, tânjesc după liniște într-o relație sentimentală și își pot dedica viața unei singure persoane. Evident, înainte de a intra în relația respectivă, analizează foarte bine aspectele, dorind să nu aibă parte de nici o surpriză neplăcută, arată urania.ro.

De altfel, dobândesc un simț accentuat al dreptatății, manifestă toleranță față de persoanele din jur, dar și au o mare putere de a ierta. Reușesc să privească lucrurile din diverse perspective, având o capacitate rară de a examina o situație.

Cifra 2 în numerologie. Caracteristici negative

Cei care au cifra 2 în numerologie sunt caracterizați și de câteva aspecte negative. Lipsa de încredere în forțe proprii se află pe lista caracteristicilor negative, ceea ce îi va face să se lupte cu un mare complex de inferioritate. Le este foarte greu să ia o decizie, nu merg pe instinct, și obișnuiesc să despice firul în patru.

Sunt dependenți de ceilalți.

Tocmai prin prisma caracterului lor moale, nu vor primi apreciere din partea celor din jur, fiind adesea taxați pentru acest lucru văzut ca mediocritate.

Pe de altă parte, cei cu cifra 2 în harta numerologică trebuie să aibă mare grijă la persoanele de care se înconjoară, căci se pot ivi și indivizii cu interese ascunse în preajmă care pot profita de bunătatea lor.

Un alt aspectat negativ cu care se pot confrunta cei care care au cifra 2 a destinului este faptul că au tendința de a cădea în depresie. În cazul în care ar fi nevoiți să lupte pentru un loc al lor, să își asume o mare responsabilitate sau să treacă prin schimbări majore, persoanele cu cifra 2 în numerologie ar trece printr-un disconfort total.